Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

mes nesulauksim sprogimo biggrin.gif Sausa sausa,pranasautas lietus...dabar pradejo krapnot.Labas 4u.gif
Atsakyti

Laba,

Uogų prisšaldžiau, kompotų niekas nebegeria, sočiai pernykščių. Tai tik agurkų užkonservuosiu kelis stiklainiukus, daugiau nieko nedarysiu. Ech kaip gerai.

Grybų šiemet jau valgiau. Gal dar rugpjūtį porą kartų pavalgysiu ir ramu bus. Man tik tiek jų tereikia. Virti šaldyti man nedkanu, nepasiteisino, tai pernai šaldžiau nevirtus baravykus, nedaug tik sriubai keliems kartams. Tai labai patiko.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Du rytus iš eilės niekas nevalgė , tai Ingida pusryčius paruošė, bet paslėpė biggrin.gif
Ar čia tik man taip rodo - vartotojo įkelta nuotrauka , o nuotraukos nėr ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Priaugo melionų šiemet ... Pjauti tada , kai ims kvepėti ? Vienas jau toks nemenkas ir spalvą pakeitęs , gaundausi ragauti . Bet dar nekvepia... Gaila būtų , jei nesunokusį nužudyčiau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 08 07, 08:06)
Du rytus iš eilės niekas nevalgė , tai Ingida pusryčius paruošė, bet paslėpė  biggrin.gif
Ar čia tik man taip rodo - vartotojo įkelta nuotrauka , o nuotraukos nėr  ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Priaugo melionų šiemet ... Pjauti tada , kai ims kvepėti ?  Vienas jau toks nemenkas ir spalvą pakeitęs , gaundausi ragauti . Bet dar nekvepia... Gaila būtų , jei nesunokusį nužudyčiau .

O velnias ,o taip stengiausi. ax.gif
Turiu melionų irgi,galvoju vaikai grįžta savaitgalį,gal bandyti jau pjauti?Už tai arbūzų turiu ir dryžuotų,tamsių,paiilgų,geltonų,tik dar visi vidutiniai. ax.gif
Ištraukė mb erkę,vakar matomai parsivežiau,šiemet jau antra. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas. O aš matau pusryčius. O man melionus sraigės nurijo. Bet užtai cukinijos, aguročiai ir patisonai iš proto eina.

Atsakyti
Šiais metais nieko nevekuoju, nekonservuoju. Dar pilnas rūsys nuo pernai. Tik braškių susitryniau ir užsišaldžiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2020 08 07, 09:26)
Šiais metais nieko nevekuoju, nekonservuoju. Dar pilnas rūsys nuo pernai. Tik braškių susitryniau ir užsišaldžiau. smile.gif

Konservuosiu burokėlius , obuolių sultyse ir su actu , agurkų paraugiau, 2 litrus uogienės išviriau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pomidorų padažo nereikia , bet labai gerai paruoštukai : šaldyti malti pomidorai su žolėm ( krapai , pertažolės , bazilikai ar kt ) +čiliai + česnakai . Mažom porcijom sušaldai , ar į troškinį ar į sriubą. Nelyginti su virtais padažais .
Atsakyti
Šiemet turiu nemažai aguirkų, tai visokiais variantais konservuoju, raugiu. Labai daug suvalgome greito paraugimo. Pjaunu išilgai per pusę, užpilu sūrymu. Įpilu kokią stiklinę atlikusio raugo nuo ankstesnio raugimo. Per parą būna praktiškai užrūgę.
Konservuosiu daug pomidorų sulčių ir pomidorų savo sultyse. Daaaaug paprikos. Viskas. Jokių košių marmalošių, jokių uogienių
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti