Laba
Mano vyriškis irgi užsikabliavo grybams Klausia-gal varom? Kai nereikėjo, tai du metus nereikėjo. Pramušo šiemet
Buvau gauromečio padėjus fermentuotis, lyg perlaikiau. Tokiu viški silosu kvepėjo , Bet išdžiovinau ir jau arbatinausi. Lyg ir geras gavosi
Pas mus lyja, tai nelabai smagu grybaut... O jau kaip ir žadėjom.
Lietus tai gerai, bet būtų geriau, kad lytu ne savaitgalį. Dirbt negaliu.
Labas rytas.
Na miškui gerai lietus,daržui kaip ir sočiai.Lauke pomidorams jau amen.
Labas rytas.
Labas rytas.
Tai niekas nė pavalgyti neužbėga. Karantinas paskelbtas, ar ką ?
Penktadienį nudavė gerai lietus, šiandien tik keli lašai.
Konservuoju ir raviu gėlynus, raviu ir konservuoju. Užkniso.
Pagrybavau turgelyje. Trys eurai ir voveraičių vakarienei yra.
Matyt, daugiau niekas ir nedygsta.
Penktadienį nudavė gerai lietus, šiandien tik keli lašai.
Konservuoju ir raviu gėlynus, raviu ir konservuoju. Užkniso.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 08 03, 16:21)
Niekas nedygsta nebent ūmėdės.Bet voveraičių pilna.
Na jau, nieks negygsta Penktadienį visą kibirą visokiausių prisirinkom: ir raudonikiai, ir baravykai (labai daug kirmija), ir voveraičių, ūmėdės jaunos tai sveikutėlės .
Šiemet beveik nekonservuoju , tai džiaugiuos Visko turiu iš pernai, tai sodinau tik šviežiam valgymui ir agurkus, ir pomidorus. Braškes iki pat šiol pirko tortų kepėja iš mano kaimo:ir jai patogu, nereik toli važiuot, šviežiai skintos, ir man gerai. Liko vėlyvoms braškėms lapus nukirpt ir bus atokvėpis nuo jų Kitąmet žadu tarpvagius klot agrotekstile, nes užkniso ravėt, kur liko neravėtos - prisėjo sėklų, tai kilimas Pagalvojau, kad su agrotekstile uždengus, išsispręstų žolių problemos
Šiemet beveik nekonservuoju , tai džiaugiuos Visko turiu iš pernai, tai sodinau tik šviežiam valgymui ir agurkus, ir pomidorus. Braškes iki pat šiol pirko tortų kepėja iš mano kaimo:ir jai patogu, nereik toli važiuot, šviežiai skintos, ir man gerai. Liko vėlyvoms braškėms lapus nukirpt ir bus atokvėpis nuo jų Kitąmet žadu tarpvagius klot agrotekstile, nes užkniso ravėt, kur liko neravėtos - prisėjo sėklų, tai kilimas Pagalvojau, kad su agrotekstile uždengus, išsispręstų žolių problemos
Aha Žolyte,mūsų kraštuose tik voveraitės.Laukiame didžiojo sprogimo,kai pradės dygti pas mus.
FB mataų džiaugiasi Kaišiadoriš,Jurbarko rajonas.Šiandien jau ir Klaipėdos rajonas pasidžiaugė.
Mes ugomis džiaugiamės kol kas.
FB mataų džiaugiasi Kaišiadoriš,Jurbarko rajonas.Šiandien jau ir Klaipėdos rajonas pasidžiaugė.
Mes ugomis džiaugiamės kol kas.
Labas rytas.
Ingrida, juk jau turėjot grybų sprogimą Dabar jau antras bus. Rinkai krepšiais, o mes pavydėjom Pas mus pirmoji banga visad vėliau
Lyja kaip reikalas. Jau perdaug net mano smėliui
Iš Kaimo, tiesą sakei, kad ne maras pas mane Atsigavo pomikai, žaliuoja.
Lyja kaip reikalas. Jau perdaug net mano smėliui
Iš Kaimo, tiesą sakei, kad ne maras pas mane Atsigavo pomikai, žaliuoja.