Vakar vyšnią apskyniau, dabar kompotą darau. Dar agurkai laukia.
Vakar kad dėjo lietaus, bet tik vienoje pusėje. Važiavau iš miesto, tai turėjau stoti ir palaukti. O kitoje miestelio pusėje sausa. Na, nebent šiandien užlijo.
Už tai sėdžiu permirkusiomis kelnėmis, reikėjo eiti brokolių užsakymą pripjauti. Lapai iki šakumo
IK,gal kely prasilenkėme?Nes pylė nuo tavo namų iki žiedo kaip turi būti. O iš nugaros,kad spaudžia kita mašina,laikiau vairą išsišiepųsi.
Šiandien irgi įkyrus lietus.
Laikiausi iš paskutinių,nepurškiau pomidorų nuo maro,jau buvau susitaikiųsi,kad lauke numarinsiu pomidorus,bet kai pradėjo kėsintis į šiltnamius,atsiprašau,ėjau purkšti.
Rytoj bandysiu į girią nuvažiuoti voveraičių,velka maišais. Tai jei negrįšiu,neminėkite bloguoju.
Šiandien irgi įkyrus lietus.
Laikiausi iš paskutinių,nepurškiau pomidorų nuo maro,jau buvau susitaikiųsi,kad lauke numarinsiu pomidorus,bet kai pradėjo kėsintis į šiltnamius,atsiprašau,ėjau purkšti.
Rytoj bandysiu į girią nuvažiuoti voveraičių,velka maišais. Tai jei negrįšiu,neminėkite bloguoju.
Pavarė ir pas mus ledais Ilgokai taip...
Aš pomidorus jau purškiau nuo maro , bet tik ūkišku muilu su soda. Lyg ir nebesimato, nes tuos lapus išskyniau. Šiand tą FB filmuką (įmesta nuoroda) pažiūrėjau, kur rekomenduoja Trichoderma apdorot, ji stabdo marą. Nu nebandęs nesužinosi Kažko nenori raudonuot šiemet mano pomidorikai Tik ankstyvieji vieną kitą bumbulą paraudonina, gaila būtų numarint neparagavus
Aš pomidorus jau purškiau nuo maro , bet tik ūkišku muilu su soda. Lyg ir nebesimato, nes tuos lapus išskyniau. Šiand tą FB filmuką (įmesta nuoroda) pažiūrėjau, kur rekomenduoja Trichoderma apdorot, ji stabdo marą. Nu nebandęs nesužinosi Kažko nenori raudonuot šiemet mano pomidorikai Tik ankstyvieji vieną kitą bumbulą paraudonina, gaila būtų numarint neparagavus
Labas rytas.
Pas mane mažieji daugiausia rausta.Ir Betaliuxsus valgome jau senokai.Kiti kabo ir laukia,laukia.......... Nesuprantu kada juodus valgyti ir lauke ir šiltnamyje jau juodi,bet paspaudžiu dar kietoki?
Labas rytas.
Labas rytas,
Skubus klausimas kas blogiau: išrauti česnakus iš šlapios žemės ar palikti dar savaitei?
Niurzga, jeigu jau raunami, sakyčiau rauk, nes jei pradės skiltelės skaidytis, blogiau laikysis. Sudėk į perpučiamą pavėsingą vietą ir išdžius
Ir aš šiandien puoliau į pomidorų džiungles. Didžiausių šakų šoninių priaugę. Apačioje jau yra sausligės. Tai dabar apmąstymuose _ ar purkšti , ar stipriau išgenėti. Sausligė tai ne mirtina.
Žolia, jeigu taviškiai šiltnamyje - tai ar tikrai maras ? Maro dėmės yra apkraštuotos gyslų, netaisyklingos, kampuotos. O sausligės dėmės koncentriniais ratais.
Žolia, jeigu taviškiai šiltnamyje - tai ar tikrai maras ? Maro dėmės yra apkraštuotos gyslų, netaisyklingos, kampuotos. O sausligės dėmės koncentriniais ratais.
Labas rytas.
Nu pa-ga-liau ir mes išsiridenom iki miško Du metus nebuvom Netoli iki mažo miškelio. Pietums radom, nes ten daug grybaujančių-relaksuojančių, tai daug rast neįmanoma . Taip gerai pavaikščiot buvo
Lietaus lyg ir nebebus, vėl vasara
Lietaus lyg ir nebebus, vėl vasara
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 25, 22:56)
Ir aš šiandien puoliau į pomidorų džiungles. Didžiausių šakų šoninių priaugę. Apačioje jau yra sausligės. Tai dabar apmąstymuose _ ar purkšti , ar stipriau išgenėti. Sausligė tai ne mirtina.
Nu atrodo, kad maras... Tas specifinis pilkas blizgus atspalvis dėmių. Bet man keista, kad išskynus lapus ir nupurškus muilu su soda jo neliko Tai gal ir ne maras buvo, tuo geriau
Česnakus žieminius raunu. Buvau sodinusi kelias skiltis iš Rimi pirktų LT ekologinių, tai kelios galvos kaip kumštis. Reik pasilikt sodinimui.
Ačiū merginos. Nuroviau.