Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 20, 19:59)
Žolia, gal prie Medūzos apsistojate ? Mes ten dabar visada. Tik vakar dar kokius 2-3 km link Šventosios labiau pasidavėme, nes vietos nebuvo.

Aha aha, nuo Medūzos gal 2-3 km , paeinam iki jūros pušynu ax.gif
Liniuxxx, tai tau „po blatu'' pietūs priklausytų mirksiukas.gif
Buvusioji, gavom ir lietaus, ir dundulio 4u.gif Bet dar galėtų palyt ax.gif Jau buvau susiruošus šįvakar laistyt vėlyvas braškes, nes uogos tokios suvytusios. Bet palijo, nors ir nedaug, tai kolkas susilaikau. Lyg ir trečiadienį lietaus žada.
Turbūt gandras man uogas vagia unsure.gif nes už tvoros, kur kelios pavasarį sodintos vagutės vėlyvų, nutaršytos, žalios uogos išsvaidytos, o raudonų nė kvapo blink.gif
Atsakyti

Pas mane genys ir strazdai šilkuoges lesa. Net tada kai aš uogas skinu. 

Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2020 07 20, 23:41)
<p>Pas mane genys ir strazdai šilkuoges lesa. Net tada kai aš uogas skinu. </p>

Dengiu šilauoges. Jau tokiomis skaniomis uogomis tai su niekuo nesidalinsiu ...
Žiemai tveriu tinklą nuo stirnų ir zuikių , o kai ima nokti uogos užmetu tinklą .
Atsakyti
jungiuosi prie savaitgali praleidusiu pajuryje. Keturias dienas buvau Nidoje. Megstu ir ezerus, svarbu kompanija, o ne vieta. Prie ezero mielai pazvejociau.

Kas man sake, kad dryzuotieji needa bulviu lapu. ax.gif Mano vienos bulves sodintos liepos 1, snd. nueinu dryzuotuju blink.gif blink.gif ne eda, o kaip smakai ryja, gal net nekramte jau tris kartus rinkau, dar kokie trys rinkimai laukia, siandien.

Labas
Atsakyti
Nuvažiavau sodybon,išsižiojau pilnos vyšnios uogų.Jokie paukščiai neliečia,o prinokę,net juodos. blink.gif blink.gif Pavasarį tiek daug nupjovėme su žiedais,ko nespėjome,kad ir apdžiūvę,pilnos uogų. bigsmile.gif Dar pavasarį juokėmės,kad kai sunoks pjausime likųsias ir skinsime uogas nuo nupjautų,o aš sakiau paukščiai pasidarbuos.Dabar nei vieno. ax.gif
Šiemet turtingi metai obuolių,kriaušių,slyvų,vyšnių,riešutų lūžta medžiai. mirksiukas.gif Serbentų gal kiek mažiau nei pernai juodųjų,bet užteko visą dieną skinti. ax.gif Jau pradeda byrėti,vos nepražiopsojau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Atėjau po pusryčių tai imu vaizdą :-) nu ir sultis.

Obelys paseno. Gal reiktų drastiškai išpjaustyt, bet bijau, nemoku.

Užtat naujos auga.

Vyšnios apšalo tai galvojau, kad visai nebus, o pirmadienį prieš užlyjant įlėkėm į sodybą uogų pasiskint, žiūriu vyšnia pilna. Lyg kas būtų uogų prikabinęs :) žalių vos viena kita kabėjo.

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 07 21, 16:03)
Megstu ir ezerus, svarbu kompanija, o ne vieta. Prie ezero mielai pazvejociau.

Su gera kompanija visur smagu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dėl poilsio prie ežerų , kiek gavau pasiūlymų į paštadėžę, tai mudviems nakvynė 50 EUR . Savaitė 350 EUR . O skrydis į Graikijos salą su apgyvendinimu nuo 220 prasideda ( žmogui ) . Jei C19 nebijai. Savaitė atostogų saloj su apgyvendinimu ir pusryčiais dviems apie 500 . Bent žinai , kad nelis . Ir patirtis mano atostogavimo prie ežerų ne kokia - patalynė savo , už malkas šašlykams mokėk atskirai. Senai buvau ax.gif Gal dabar gauni už sumokėtą daugiau ...

Niurzga dėl vyšnių prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano sodinta vyšnia uždengta, tai nenuvalgė . O dvi savaiminukės išdygę , įtariu bus "karklinės" , senovinės , tai joks paukštukas nelesa. Ne to skonio .
Dar kaime vėlyva geltona tręšnė neskinta ax.gif Savaitgali buvo neprinokus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 liepos 2020 - 12:46
Labas rytas.
Atsakyti
La,vakar palijo bigsmile.gif Taigi,kur istversiu..nulekiau i miska biggrin.gif Sausa,sausa,sausa,parlekiau namo,zaidziu su gelem,ir viska laistau biggrin.gif
Atsakyti
Labas

pas mus apie puse dvylikos kad dave ledu kokia desimt minuciu blink.gif Ejau melionu ir leliju apziuret. Lyg viskas vietoj, nesusaudyta.

Salta....
Atsakyti