Kas dėl kurmių, tai darbuojasi jie viens nuo kito nepriklausomi
Pas mane ir kurmis knisa(nepagaunu vis), ir karkvabalių jau du kelmai patvarkyti. Kurmiui dzin tie karkvabaliai . Aš mulčiuoju braškes žole. Pavasarį klevo lapais smulkintais vieną sluoksnį dedu, o paskui žolę. Bet šiemet žoliapjovė buvo sugedus, tai tos žolės nedaug gavo. Gal ir susiriša, kai mulčo daug, lervos šaknų negraužia
Išroviau ir aš keturmečių Elkat braškių kelmus. Nors derėjo neblogai dar, bet daug smulkių uogų, geriau pasodinsiu naujus. Bandysiu ir Pandoros iš tų senų daigų plencus. Nes pirmamečių neturiu, buvau žadėjusi nebeaugint Pandoros. O šiemet jos, kaip tyčia, tokias dideles uogas davė, tai gaila išsinaikint pasidarė.
Vakar buvom prie jūros. Toks lengvas vėjelis, visai gaivu buvo. Vakarop nutarėm Šventąją aplankyt, senai buvom buvę tam miestely. Tai bože bože kaip pavargom, toks chaosas te, balaganas tiesiog
Bandyta kažkas panašaus į Palangos daryt. Eismas pusėj gatvės viena kryptim, tai ten ir pėstieji, ir paspirtukai, ir mašinos ir kas tik nori juda
O tie keturračiai minami, tai malasi gatvėmis kartu su mašinomis , nei aplenkt, nei pastumt, taip ir vilkomės, kol išvažiavom... Daug rusiškai kalbančių ir besikeikiančių. Palangoj kažkokia kitokia atmosfera.