Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba, todėl ir negaudau kurmių. Aplink daržą zirzekliai sustatyti tai daržan nelenda, o aplink daržą gali knist. Šiemet nufilmavau kaip kurmųs geria iš balutės ant patiesto linoleumo gabalo. 

Mėlynių daug. Rinkau tik pavalgyt kol prie ežerų esu. Baravykai pakirmiję, bet man su MB po didelę porciją gavosi po vieno trumpo pasivaikščiojimo. Galiu ramiai laukt rudens.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kas dėl kurmių, tai darbuojasi jie viens nuo kito nepriklausomi biggrin.gif Pas mane ir kurmis knisa(nepagaunu vis), ir karkvabalių jau du kelmai patvarkyti. Kurmiui dzin tie karkvabaliai . Aš mulčiuoju braškes žole. Pavasarį klevo lapais smulkintais vieną sluoksnį dedu, o paskui žolę. Bet šiemet žoliapjovė buvo sugedus, tai tos žolės nedaug gavo. Gal ir susiriša, kai mulčo daug, lervos šaknų negraužia hmm.gif mastau.gif
Išroviau ir aš keturmečių Elkat braškių kelmus. Nors derėjo neblogai dar, bet daug smulkių uogų, geriau pasodinsiu naujus. Bandysiu ir Pandoros iš tų senų daigų plencus. Nes pirmamečių neturiu, buvau žadėjusi nebeaugint Pandoros. O šiemet jos, kaip tyčia, tokias dideles uogas davė, tai gaila išsinaikint pasidarė.
Vakar buvom prie jūros. Toks lengvas vėjelis, visai gaivu buvo. Vakarop nutarėm Šventąją aplankyt, senai buvom buvę tam miestely. Tai bože bože kaip pavargom, toks chaosas te, balaganas tiesiog unsure.gif Bandyta kažkas panašaus į Palangos daryt. Eismas pusėj gatvės viena kryptim, tai ten ir pėstieji, ir paspirtukai, ir mašinos ir kas tik nori juda unsure.gif O tie keturračiai minami, tai malasi gatvėmis kartu su mašinomis , nei aplenkt, nei pastumt, taip ir vilkomės, kol išvažiavom... Daug rusiškai kalbančių ir besikeikiančių. Palangoj kažkokia kitokia atmosfera.
Atsakyti
Žolyte,mes šeštadienio vakarą praėjome Basanavičiaus gatve-košmaras pusę LT suvažiavę. bigsmile.gif blink.gif Vos prasilenkėme. bigsmile.gif Bet saulę palydėjome ant tilto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 20 liepos 2020 - 07:48

Laba, nemėgstu Palangos, nemėgstu Šventosios. Jūrą aplankau dėl erdvės, bangų mūšos....bet maudytis šalta. Prioritetas ežerai.

Atsakyti
Labai myliu jūrą. Tik žmonių gausos nemyliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Baltijos jūroje per šalta maudytis smile.gif Nežinau , kaip vaikystėje galėdavau mirkti valandomis? Jei noriu prie Baltijos jūros pasibūti renkuosi Latviją . Yra gražių vietų : Venspilis , Kolka, Jurkalne . Arba galima prie Rygas ilankas . Man Latvija labai labai sava smile.gif
Už poilsį prie ežero nemokėčiau nei EUR-o kai turiu sodybą smile.gif Pažiūrėjau kainas , kažkaip nesužavėjo .
Buvom grybauti , sausa net braška. Kaune kašikais baravykus neša, kaime nėra ...
Šiemet ant savo augalų pykstu . Tokie gražūs agurkai ir baklažanai buvo ... ėme derėti - puola ar tai kenkėjai ar ligos. Nenori gyventi tegul miršta blink.gif Purkštų nusipirksiu , bus pigiau smile.gif Nei man už chemiją mokėti , nei savo sveikatą gadinti.
Atsakyti
Aš tai nemėgstu maudytis, jūroj ypač smile.gif Bet vakar toks šiltas vanduo buvo, kad susigundžiau smile.gif Mes Palangoj Basanavičiaus gatve einam tik dėl dukros, nes jai patinka. Bet nuo tilto grįžtam iki mašinos dažniausiai kitom gatvelėm, kur mažai žmonių. Sąlyginai mažai ax.gif Nes ten visad jų pilna smile.gif . O šiaip tai mes prie jūros varom tarp Palangos ir Šventosios tam tarpuke. Visad vienai dienai važiuojam. Su nakvyne gal prieš 20 metų esam tik buvę smile.gif
Atsakyti
Prisipazinkit,kas paemet lietu,o pamirsot dunduli? biggrin.gif Aplinkui dunda,o lietaus ba ba rolleyes.gif Agurku turbut neturesiu,,,uspaski...primarinuos,pomidorai,kaip medziai,,,vaisiu ne prudai.Teks isgyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2020 07 20, 17:46)
Prisipazinkit,kas paemet lietu,o pamirsot dunduli? biggrin.gif Aplinkui dunda,o lietaus ba ba rolleyes.gif Agurku turbut  neturesiu,,,uspaski...primarinuos,pomidorai,kaip medziai,,,vaisiu ne prudai.Teks isgyvent biggrin.gif

Kaune lyjo smile.gif Geriau jau mieste nelytų. Mano kaime įtariu sausa ...
Atsakyti
Žolia, gal prie Medūzos apsistojate ? Mes ten dabar visada. Tik vakar dar kokius 2-3 km link Šventosios labiau pasidavėme, nes vietos nebuvo.
Atsakyti
Medūzoj mano klasiokė prie viršininkų, o klasiokas klasiškas virtuvės šefas🙂
Atsakyti
Mes Karklėje apsistojome,patiko kaimas.Paplūdimys mažas,su šunimis galima,viskas tiko.Ten tik manau ,kai blogas oras nuobodu,šiaip Palanga šalia. ax.gif
Palangoje nebuvau gal 10 metų,vis Jūrmala,mūms šalia.Ten važiavome vien dėl Ventės rago,vis zyziau vaikams kada nuvešite?Tuo pačiu Mingę,Kintus,Dreverną aplankėme.Visas šeštadienis suėjo kelionei. mirksiukas.gif O ir puiki kompanija buvo visi vaikai,mama,sesė ir šuo. ax.gif Nidai laiko neliko,sakėme sugrįšime. mirksiukas.gif Bet grįžti buvo linksma tokie kamščiai autostrada,eina sau. blink.gif blink.gif
Viskas auga puikiai,neskaitant lauke pomidorų,maras įsisuko,nėra laiko nupurkšti.Paskinu lapus ir laukiu vis. bigsmile.gif
Atsakyti