Labas rytas.
Labas rytas,
Darbe niekaip nepavyksta nufilmuot kaip strazdai voverėms į kuprą duoda. Tik voverė prie medžio prieina taip ir puola strazdas iš viršaus. Ant žolės kiaušinio lukštas tik neaišku ar voverė suvalgė kiaušinį ar paukščiukas išsirito. Viena voverė tai nelabai strazdo puolimo bijo, o kita tai sprunka. Šiap nebaikščios jos pas mus.
IK pardavimui bus ropių ? Miestiečiams ?
Paguuglinau , daug jų visokių ? Kokios skanios ? AA MB mama kažkada augindavo tai tokios smirdinčios būdavo , man neskanios ...
Jei ne paslaptis kurias sėklas galima būtų pirkti :
Sėklos ŽS
IKi sistema žada imti. Bet kol kas nelabai kas perka, čia žiemos prekė. Geltonosios tokios aštrios, siera atsiduoda. Tos Milano White - purple tai labai skanios, net bedieviškai kirmyja.
ŽS man neatidaro per šią programą, reikia eiti per Chrome, o ten jau SM tik nauja versija, nepatinka ji man.
Lapes gal ir galima nunuodyti, bet dar lapiukai maži. Gal nebent iš šratų pagąsdinti. Vienais metais pas mus jų buvo begalės, tiesiog žmonių nebijodamos po kojomis maldavosi. Nusibodo kasdieniniai išpuoliai prieš vištas, tai kaimynas įvijo į pralaidos vamzdį , uždarė iš abejų galų ir tada jau pylė šratais . Taip kelias sumedžiojo, kitos nėjo.
Sveikos, vakar buvom grybauti. Nieko gero vienas sukirmijęs baravykas, gražus raudonviršis ir sriubai voveruškų. Miškai net traška kokie sausi, gal šios dienos lietus padės grybams augti. MB juokiasi, kad vakar eidami vis kartojom,kad lietaus reikia, matyt kažkokią, šventą vietą praėjom ir mūsų norai buvo išklausyti Tai šiandien lyja nemažai, visiems lietaus užteks. Oi juk šiandien 7 broliai miegantys
O paukščių tai tikrai daugėja, kiekvienais metais vis nauja pavadinimą sužinau. Tų mažiukų net ir už žvirblį mažesnių, melsvų paukščiukų šiemet labai daug pas mus ir zylės kitokios atskrido -mėlynosios, labai gražios. Bet užtai lipikas nesugrįžo į obelį perėti, zylė jo vietą užėmė.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laba,
Atėjau priešpiečių. Neprašoviau. Meniu kaip tik man.
Man jau geriau grūdėta varškė su šviežiomis trintomis uogomis.
Arba dar skaniau - elementarus sumuštinis su sūriu.
O pas mane dabar svečias namie iš Anglijos(dičkis),tai taip sunku įtikti,svogūnų,grietinės,varškės nevalgo.
O gal kas žinote advokatą ieškiniui ir atstovavimui teisme? Dokumentų pilna papkė surinkta. Suma juokinga, bet principo reikalas... Veiksmas - Panevėžys...
O gal (netyčia) yra norinčių prisijungti..?
Ingrida, o kas Anglijoje ? Badas ? Svogūnų galiu pavaryti. Varške ir grietine bent lietuvius galėtume aprūpinti.
O jeigu rimtai - jis vegetaras?