Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

buvusioji, su praėjusiu gimtadieniu ! Kažkaip labai pavėluotai čia man gavosi ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Smarki liūtis atėjo į mano kaimą . Lietaus labai reikėjo, eisiu tikrinti kiek kai baigs. Galėtų daugiau, kad ir medžiams kliutu.

Atsakyti
.ačiū už sveikinimus.Negeru laiku esu gimusi, per pačią šienapjūtę, tai švęsti beveik kasmet neturiu kada.Šiemet taip pat šienavom, šiandien jau viską pabaigėm.Nors supresavo paskutinį šieną ketvirtadienį, bet vežėm ir vakar , ir šiandien.Šiandieninį jau net ne sau, o atidavėm kitiems, nes šieno šiemet turiu ne keliom ožkom, o trim karvėm biggrin.gif Atrodo, pavasarį nebuvo tos žolės, vieversio nugara matėsi, bet palijo, atšilo, tai kai drebtelėjo blink.gif -iš hektaro virš 400 kitkų pripresavo.O kai tų ha beveik du biggrin.gif
Dusia, pas mus perkūnija sausa, griaudėjo, aplink ėjo, per 10 laipsnių temperatūra nukrito, bet net rasos neuždėjo.Bent jau kol kas mirksiukas.gif
Buvusioji, su praėjusiu.Kad turėtum visko, ko trokšta tavo širdis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, Bangelee, lyg 100 km nuo manęs gyventum bigsmile.gif . Mus apipylė šauni liūtis. Trumpai, bet daug. Medžių šakų vėl pilnas kiemas. Vėjas pridraskė. Mūsų žolę žmogus iš kaimo pjaunasi. Tai šiandien prieš pat lietų susuko į rulonus. Iš ha 10 rulonų susuko. Bet pas mane žolė liesa, smėlis ir išsenusi jau. Kadangi man jos nereik, tai neatnaujinu ax.gif Džiaugiuosi , kad nusipjauna. ax.gif
Atsakyti
Laukiau laukiau, o palijo keli lašai. Jau beveik reikėtų.
Bet nors atvėso. O tai nebuvo nė kur lįsti.
Iki pietų dar pašliaužiojau po miestą, išsitroškinau savo sultyse.
Atsakyti
LA,dar kart SODYBIECIAM,aciuuuuuuuu biggrin.gif Vsio,braskes baigesi,prisivalgem,prisivirem,prisitrynem.Visciokus sudejau i saldikli,pasakiau amen biggrin.gif Seses gimtadienis sendien,taja proga sestadieni suvalgem torta....savaite vel salotu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nepamirškite,šiandien Petrinės,Povilinės(sūniuko vardadienis ax.gif )pasveikinti. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 birželio 2020 - 06:47
Labas iš ryto 4u.gif
oi, Ingrida, tikrai nepamiršime bigsmile.gif
Gal šiandien bus vėsiau, pavargau nuo karščio...
Atsakyti

Labas rytas.
Na šiandien gal atsigausime? ax.gif
Atsakyti

Ar  lietaus nepadauginta pas Jus? Pas mane labai nedaug naktį kliuvo . Vakar dieną daugiau gavome.  Oras gaivesnis ir vėjas šiandien.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Lietaus padauginta. Kaip tyčia, susiruošėme sodinti brokolius, šiandien surovėme daigus. Nuvarome į lauką - gi kojos lenda. Sodinamoji skersa eis. Bliam, teks daigams laukti pavėsyje, kol prabrinks. blink.gif
Vakar bulvėse vanduo, nuokalnėse keliukai išplauti. Kas turėjo miežių, tokie nerealiai gražūs buvo , vakar jau lavonai.
Tfu tfu, mes laiku panaudojome augimo reguliatorius, tai kviečiai kaip mūras, atlaikė liūtį. 42 mm per naktį.
Atsakyti