Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 18, 21:33)
O ką, Ingrida, ties tavo dvaru labai Nevėžis ištvinęs? Kažkaip nepastebėjau, pas mus upeliukai kaip ir į krantus sugrįžę.
Papildyta:
Auginu, o ką? Geltonos pas mane. Bet dar nesimato išlindusių.
Beje, ar tikrai reikia jas šonu sodinti?

Man jos per pora metų išnyksta, gal iskast kas met reikia?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 18, 10:51)
Sp, buk gera patark, kai žioveinius seji ar palaikai šaldytuve dar? Paskaičiau, kad juos reikia arba iš rudens set, arba pašaldyt  unsure.gif

Nieko nešaldau, jei dygsta-dygsta ir taip biggrin.gif
Pabaigėm šetadienį sodyboj pušis genėti, šakas mulčiuoti, juoduosius serbentus visus pjoviau lauk, apsikrėtė visi iki vieno voratinkline erke blink.gif Tai ir juos su aparatu mulčiavau, paskui deginsim "čipsus". Oras, skirtingai nuo sinoptikų prognozės, buvo idealus darbui, visą dieną saulytė švietė, darbo netrukdė. Dabar sodybą palikom "kaip ledas" thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ateinu pusryciaut...orai tai maisalyne...vakar lijo,siandien ziema verysad.gif kaip pabodo ta pliurze,purvynai... gandrai jau gryzo,penktadieni 4 kruvoj pievoj maciau...ispradziu galvojau jog vaidenas...keista tiek,kad nakvoja miske medyje...lizdu neiesko....

Nusipirkau pabandymui braskiu seklu...set kaip iprastai ar kazkoks ipatingas budas yra?
pasisejau svogunu is seklu,naslaites ir pelargoniju sakelem pribadziau i zeme...pomidorus galvoju siandien set... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 19, 07:40)
Man jos per pora metų išnyksta, gal iskast kas met reikia?

Kasioju kasmet. Per kelis metus iš vienos jau turiu gal 6-7. Draugė, kuri davė jų, sakė, kad reikia sodinti šonu. Tada į vidų nesirenka drėgmė ir nesupūva. Kaip bebūtų, jos gi sausesnių kraštų augalas, Iškasu, sudedu pavėsyje kokiam mėnesiui dviems, kai pradeda šaknis leisti, vėl sukišu žemėn. Kažko šiemet dar neišlindusios, kad nebūtų kokie pacukai suputę. Nors jos nuodingos, gal nevalgys. Beje, tulpės valgymui irgi nuodingos.
Atsakyti
Mano margutės tik vos vos lenda dar.Specialiai pažiūrėjau dabar.Aš tai jų nekasinėju kasmet, jau nemaži kupsteliai yra, turiu ir oranžinių ir geltonų ax.gif
Šlapias savaitgalis, nieko praktiškai sode dar nedariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 19 kovo 2017 - 15:28
Nevėžis neišlipęs. Iš bėdos maudytis net būtų galima. Tik srovė didoka.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 03 19, 08:33)
Labas rytas,

Ateinu pusryciaut...orai tai maisalyne...vakar lijo,siandien ziema verysad.gif kaip pabodo ta pliurze,purvynai... gandrai jau gryzo,penktadieni 4 kruvoj pievoj maciau...ispradziu galvojau jog vaidenas...keista tiek,kad nakvoja miske medyje...lizdu neiesko....

Kažkur skaičiau, kad čia gandrai senberniai biggrin.gif, jiems lizdų nereikia
Atsakyti
Gali būt ir ne senberniai gandrai. Pvz., našlys.. Pas mus buvo pora gandrų lizde. Ir vienais metais grįžo tik vienas verysad.gif. Taip supratom, kad mirė jo pora. Ir visą vasarą jis pravarlinėjo po pievas. Ir dabar kasmet vienas grįžta , kalena ant sandėlio stogo ir kažkur skraido. Bet lizdo nebesuka. Senąjį elektrikai nuvertė, nes trumpindavo.
Buvom Rietave. Božebože... Purvo vonios biggrin.gif gerai, kad batus tokius kamašus storapadžius buvau apsimovusi, tai sausom kojom likau. Iki pietų lijo, o po pietų prašvito ir saulutė pasirodė. ax.gif Bet gerai toks oras - žmonių mažiau ir laisviau viską apžiūrėt galėjom smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kažkokie tylėjimo įžadai temoje smile.gif
Niurzga, neskaityk
Vakar pirmą kurmį pagavau su naujais spąstais . Nors labai nepatinka tai daryti, bet nėr kitos išeities ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 20, 08:19)
Labas rytas  4u.gif  Kažkokie  tylėjimo įžadai temoje    smile.gif 
Niurzga, neskaityk
Vakar pirmą kurmį pagavau su naujais spąstais .  Nors labai nepatinka tai daryti, bet nėr kitos išeities  ax.gif

pasmus jų irgi pilna, beje ir kurklių taip pat verysad.gif

o kur spastus pirkote?
Atsakyti
Čia spąstus pirkome smile.gif
Atsakyti