Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Čia jogams mašina pritaikyta.
Jie gi gali ant vinių matraco gulėti. Tai kas reiškia bičių spiečiumi apsikloti ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pagavome šiaip ne taip spiečių. bigsmile.gif bigsmile.gif MB prasiilgino kartį,nebe lipo ant kopėčių,tai lengviau buvo nupurtyti į maišą.Tai įkrito mamka turbūt? mirksiukas.gif
Nesudygo agurkai,plotais.Nesiseka man su agurkais,pernai nedygo,šiemet vėl. unsure.gif Jaučiu reiks atsėti plotais. ax.gif
Atsakyti
Labukas,pyragiukai gerai atrodo.Tai ka,vel vasara ?Pasiruosiau marska,langa dengsiu biggrin.gif Ingrida,mano agurkai du kart atseta,neaisku ar bus kas...Drauge trecia karta,saujom pripyle biggrin.gif Bet uztai krapu turesiu lotuliukas.gif Reik kapot vistas....kasdiena sakau-ryt reiks,vaje koks siaudadusis as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buvusioji: 17 birželio 2020 - 06:18
Jau keleri metai sėklų į indukus ir sodinu daigus. Užtikrintas reikalas, o tai irgi sėdavau po 3 kartus
Atsakyti
Auda, koks gražus vaizdas tas spiečius wub.gif Nors pati tai bijau bičių. Esu gavus dūrių, bet greit dėjau pjauto svogūno, tai neištino. Prisimenu, mano babytė eidavo prie bičių, bet aš buvau gal 5 metų, tai tas vaizdas blankus labai...Ji mirė, kai man buvo 6 m. Būčiau gal ir pamilusi , jei būtų tekę augant su ja dalyvaut bitininkystėj ax.gif
Ingrida gal, dažniau šienaujant sodyboj , išgyvendinsit erkes. Nes jos veisiasi aukštose žolėse, trumpa nepatinka, negali įsikibt į praeinantį. smile.gif
Atsakyti
Auda, pasivažinėti nenoriu , viskam yra ribos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Agurkus pagal IK pamokas kelinti metai sėju šiltnamyje į indukus. Daigumas 100 pr. prigyja 100 pr. . Dieną persodinimui parenku apsiniaukusią ir vėsesnę .
Stengiuosi pasėti per 3-4 kartus, savaitės intervalais , kad kuo ilgiau valgytume . Konservų reikia minimaliai , visai nenoriu priskinti 2-3 kibirus per kartą .
Atsakyti

Laba, 

Auda OMG. O tai įkėlėt spietinę į mašiną, o likusios pačios mašinon sulindo ar jos iš spietinės pabėgo.

Agurkai tik į daigyklas. Pasiteisina.

Merginos patarimo, kokias gėles dabar sodint kapuose?

Atsakyti
Agurkai pasodinti, gražiausi. Vieną 96 narelių daigyklą pasėjau, paskui pagalvojau, kad mažai bus. Tai dar vieną suvariau.
Reikia moliūgus išsodinti , irgi daigykloje.
O arbūzus FB kažkas gyrėsi, kad tiesiai į dirvą sėjo. Pabandžiau gal 15 sėklų, jau pamirkytos buvo. Anei viena nedygo. blink.gif
Šiandien uždengėme didžiąją trešnę. 6 žmonės su riksmais ir keiksmais šiaip ne taip per valandą. Ryt dar apačią aptvarkysiu, kad tie špokai parazitai nelįstų.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2020 06 17, 16:39)
<p>Laba, </p><p>Auda OMG. O tai įkėlėt spietinę į mašiną, o likusios pačios mašinon sulindo ar jos iš spietinės pabėgo.</p><p></p><p>Agurkai tik į daigyklas. Pasiteisina.</p><p><strong>
</strong></p><p><strong>Merginos patarimo, kokias gėles dabar sodint kapuose?</strong></p>

Žemaūgius vasarinius jurginus sodina sesės ant tėvukų kapo po našlaičių . Man gražu ax.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 18, 08:38)
Žemaūgius vasarinius jurginus sodina sesės ant tėvukų kapo po našlaičių . Man gražu  ax.gif

Dusia, o kaip ilgai jie žydi? Rudenį dar po jų reikia kažką sodint tikriausiai.
Bet spėju, kad apart serenčiukų nėra tokių gėlių kurias galėčiau pasodint, kad iki pat šalnų ramu būtu.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2020 06 18, 09:06)
Laba,
Dusia, o kaip ilgai jie žydi? Rudenį dar po jų reikia kažką sodint tikriausiai.
Bet spėju, kad apart serenčiukų nėra tokių gėlių kurias galėčiau pasodint, kad iki pat šalnų ramu būtu.

Niurzga iki šalnų . Tik nužydėjusius žiedelius reikia nurinkti . Pakankamai atsparūs sausrai . Svarbu pardavėjas neapgautų - vienos spalvos nusipirkti ir žemaūgius .
Atsakyti
La,as uz serenciukus ax.gif IK,pas tave vis nuotykiai...noreciau paizuret kaip jus dangstot medzius biggrin.gif Nors man reik silauoges dengt,kekstai apsigyveno,kazkur netolies.Nukirtau 6 gaidzius,as didvyris biggrin.gif Viens labai rankas apdraske,vaiksciosiu grazi,marga.Pas mus jau 30...
Atsakyti