Čia jogams mašina pritaikyta.
Jie gi gali ant vinių matraco gulėti. Tai kas reiškia bičių spiečiumi apsikloti ?
Labas rytas.
Pagavome šiaip ne taip spiečių. MB prasiilgino kartį,nebe lipo ant kopėčių,tai lengviau buvo nupurtyti į maišą.Tai įkrito mamka turbūt?
Nesudygo agurkai,plotais.Nesiseka man su agurkais,pernai nedygo,šiemet vėl. Jaučiu reiks atsėti plotais.
Jau keleri metai sėklų į indukus ir sodinu daigus. Užtikrintas reikalas, o tai irgi sėdavau po 3 kartus
Auda, koks gražus vaizdas tas spiečius Nors pati tai bijau bičių. Esu gavus dūrių, bet greit dėjau pjauto svogūno, tai neištino. Prisimenu, mano babytė eidavo prie bičių, bet aš buvau gal 5 metų, tai tas vaizdas blankus labai...Ji mirė, kai man buvo 6 m. Būčiau gal ir pamilusi , jei būtų tekę augant su ja dalyvaut bitininkystėj
Ingrida gal, dažniau šienaujant sodyboj , išgyvendinsit erkes. Nes jos veisiasi aukštose žolėse, trumpa nepatinka, negali įsikibt į praeinantį.
Ingrida gal, dažniau šienaujant sodyboj , išgyvendinsit erkes. Nes jos veisiasi aukštose žolėse, trumpa nepatinka, negali įsikibt į praeinantį.
Auda, pasivažinėti nenoriu , viskam yra ribos
Agurkus pagal IK pamokas kelinti metai sėju šiltnamyje į indukus. Daigumas 100 pr. prigyja 100 pr. . Dieną persodinimui parenku apsiniaukusią ir vėsesnę .
Stengiuosi pasėti per 3-4 kartus, savaitės intervalais , kad kuo ilgiau valgytume . Konservų reikia minimaliai , visai nenoriu priskinti 2-3 kibirus per kartą .
Agurkus pagal IK pamokas kelinti metai sėju šiltnamyje į indukus. Daigumas 100 pr. prigyja 100 pr. . Dieną persodinimui parenku apsiniaukusią ir vėsesnę .
Stengiuosi pasėti per 3-4 kartus, savaitės intervalais , kad kuo ilgiau valgytume . Konservų reikia minimaliai , visai nenoriu priskinti 2-3 kibirus per kartą .
Laba,
Auda OMG. O tai įkėlėt spietinę į mašiną, o likusios pačios mašinon sulindo ar jos iš spietinės pabėgo.
Agurkai tik į daigyklas. Pasiteisina.
Merginos patarimo, kokias gėles dabar sodint kapuose?
Agurkai pasodinti, gražiausi. Vieną 96 narelių daigyklą pasėjau, paskui pagalvojau, kad mažai bus. Tai dar vieną suvariau.
Reikia moliūgus išsodinti , irgi daigykloje.
O arbūzus FB kažkas gyrėsi, kad tiesiai į dirvą sėjo. Pabandžiau gal 15 sėklų, jau pamirkytos buvo. Anei viena nedygo.
Šiandien uždengėme didžiąją trešnę. 6 žmonės su riksmais ir keiksmais šiaip ne taip per valandą. Ryt dar apačią aptvarkysiu, kad tie špokai parazitai nelįstų.
Reikia moliūgus išsodinti , irgi daigykloje.
O arbūzus FB kažkas gyrėsi, kad tiesiai į dirvą sėjo. Pabandžiau gal 15 sėklų, jau pamirkytos buvo. Anei viena nedygo.
Šiandien uždengėme didžiąją trešnę. 6 žmonės su riksmais ir keiksmais šiaip ne taip per valandą. Ryt dar apačią aptvarkysiu, kad tie špokai parazitai nelįstų.
QUOTE(Niurzga @ 2020 06 17, 16:39)
<p>Laba, </p><p>Auda OMG. O tai įkėlėt spietinę į mašiną, o likusios pačios mašinon sulindo ar jos iš spietinės pabėgo.</p><p></p><p>Agurkai tik į daigyklas. Pasiteisina.</p><p><strong>
</strong></p><p><strong>Merginos patarimo, kokias gėles dabar sodint kapuose?</strong></p>
</strong></p><p><strong>Merginos patarimo, kokias gėles dabar sodint kapuose?</strong></p>
Žemaūgius vasarinius jurginus sodina sesės ant tėvukų kapo po našlaičių . Man gražu
Laba,
Dusia, o kaip ilgai jie žydi? Rudenį dar po jų reikia kažką sodint tikriausiai.
Bet spėju, kad apart serenčiukų nėra tokių gėlių kurias galėčiau pasodint, kad iki pat šalnų ramu būtu.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 18, 08:38)
Žemaūgius vasarinius jurginus sodina sesės ant tėvukų kapo po našlaičių . Man gražu
Bet spėju, kad apart serenčiukų nėra tokių gėlių kurias galėčiau pasodint, kad iki pat šalnų ramu būtu.
QUOTE(Niurzga @ 2020 06 18, 09:06)
Laba,
Niurzga iki šalnų . Tik nužydėjusius žiedelius reikia nurinkti . Pakankamai atsparūs sausrai . Svarbu pardavėjas neapgautų - vienos spalvos nusipirkti ir žemaūgius .