Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2020 06 11, 10:42)
ir dabar galiu parvežti . Kokio nori - žalesniais kotais ar raudonesniais ? Jau tas monstras - tai bujoja visada , nenumarinamas . Nes tokio storumo jo šaknys ...
Viena paslaptis jo auginime- po joninių patręšti ir neskinti .  Valgyti jau nerekomenduojama , prikaupia  kažko ten negero ... Tada šaknyse sukaupia labai daug maisto medžiagų  ir pavasarį subujoja . Kelis metus mano tręšimas būvo rudenis , storai užpilu  uosio lapais .
PS augintas mano iš sėklų , iš to pačio pakelio du skirtingų spalvų pasilikau .

Noriu. Ačiū. Nesvarbu kuris.
Atsakyti
Gavom lietaus blink.gif puse keturiu vyras su trenksmu uzdare langa,o dievai kokia sviesmuzike buvo.Gerai,kad trumpai,bet arsiai biggrin.gif Koloradai nuprausti,tik poruojas,poruojas...Bulvese vaiksciojau basa,purvo tapkes dariausi biggrin.gif Ar risat cesnakus?
Atsakyti
Buvusioji, kokius česnakus? Žieminiams išlaužau žiedstiebius, bet dar nėra pas mane
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 06 11, 13:50)
Buvusioji, kokius česnakus? Žieminiams išlaužau žiedstiebius, bet dar nėra pas mane

Jo,zieminius.Is ziedynu ,padarau padazo,kaimynka pamoke...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Puolu pusryčių.

Rabarbarui pas mane nepatinka, bet spėju, kad jam vieta negera, ant kalvelės tokios, ten sausa. Užauga piršto storio koteliai. Pataupydama palaužau, su cukriuku suvalgau.

O kada geriau persodint? Pavasarį ar rudenį? 

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2020 06 12, 08:56)
<p>Labas rytas,</p><p>Puolu pusryčių.</p><p>Rabarbarui pas mane nepatinka, bet spėju, kad jam vieta negera, ant kalvelės tokios, ten sausa. Užauga piršto storio koteliai. Pataupydama palaužau, su cukriuku suvalgau.</p><p>O kada geriau persodint? Pavasarį ar rudenį? </p>

Niruzga , sodnik ir dabar, gabalą šaknies atskėlus , nereikia viso rauti . Rabarbarai gerai dauginasi šaknimis. Pas mane visada sausa smile.gif Bet rabarbaro šaknys taigi galingos , randa to vandens .
Atsakyti
Na va mb šiandien buvo apdovanotas gimtadienio proga.Atvažiuojame,dar mb persirengė,ateina prie avilio,o ten spiečius formuojasi akyse tiesiog. blink.gif blink.gif Pamačiau visą procesą.Gerai turėjo tokią savos gamybos spietynę,tai susėmė .Nuvažiuojame sodybon,o ten ąžuole nauja šeima spietynėje.Dabar reikia dar vieno avilio.Vaikai čia norėjo to tai to dovanoti,mb pasakė gera dovana bus naujas avilys. mirksiukas.gif Gera dovana gimtadieniui. ax.gif
Atsakyti

Ingrida oi kaip smagiai :yahoo: 

Aš prieš porą dienų mokiaus gaudyt, mažuliuką spiečių. Toks mažas, kad be mūsų pagalbos nelabai išgyvens. Spiečius ramus turi būt, bet man po blatu pirmam kartui piktos pakliuvo.Vakare gaudžiau. Kaimynė jas du kart bandė avilin atgal suvaryt, tai jos jau matyt pavargę, irzlios buvo.

Dusia, bandysiu persodint porą šaknų, jų net skelt nereikia, šone pora atskirų auga.

Atsakyti
Jesau marytės, kaip jūs su tomis bitėmis... Mane net supurto, kai pradeda zvimbti palei ausis. Mane nebent su Kalašnikovo automatu nuvarytų jų semti. blink.gif
Tėvas buvo bitininkas, kiek aš vaikystėje esu po dekiu per kiemą šliaužusi, kai jos pakildavo. Man bet koks įgėlimas, net į padą, gali nueiti tinimu iki akių. Pasidarau kaip kokia Sušiko Subuvo, mol, japonė. doh.gif Akis tenka degtukais paremti, kad pasaulį matyčiau.
Ir be medaus galiu gyventi.

Lietus Lietuvoj. Tai pas mus lyja ir lyja. Jau vakar naktį taip tikėjausi, kad nuneš pro šalį, į gretimą miestuką . Tai ne, dar per kelias minutes 6 mm papylė. O jau buvo gauta per parą 22.
Nieko ravėti neįmanoma. Veliasi. O žolė zaraza, auga akyse pasityčiodama.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Draugė IK,aš irgi bijau bičių,tinstu juodai.Vakar mb sako ateik rankomis gali paiimti bites,jos,kai spiečiasi būna pilnos medaus ir negelia?Nu jau ne. ax.gif Užteko prieš kelis metus paaukojau vestuvinį žiedą.Teko staigiai perkirpti arba pirštą būtų tekę amputuoti gal? bigsmile.gif
Ir medaus per sezoną suvalgau kelis šaukštus,man per saldu.Kaip kiti suvalgo kibirais,nesuprantu? blink.gif
Tai dar kasmet kiek gauname dovanomis,vaikų visų antrų pusių seneliai,tėvai laiko bites. biggrin.gif
Čia mb užsiėmimas,hobis.Man patika ,kai pavargstu atsisėti ir stebėti kaip jos dirba. wub.gif

IK ne tik suplukta žemė,reikia dar pradraskyti bet ir brškės pvz. mano labai žemėtos po lietų. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Vėlyvos kažkaip pasislėpę po lapais ne žemėtos tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
IK,eik knygu rasyt,o ne ukininkaut biggrin.gif Ingrida,prisidedu prie bailiuku ax.gif Bijau biciu,stebet smagu,kaip dirba.Darbstus padareliai wub.gif Vakar jau nebelijo,bet mes butum nesupyke.
Atsakyti