Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaune palijo tiek , kad dulkes nuplovė. Jei kaime nepalijo , tai vėl cukinijos su moliūgais rasiu ryt nelaimingus .
IK dėkui už info apie lietaus ml. Pas mane reiktų lietaus normas dvigubinti , kadangi smėlynai smile.gif Gali lyti ir lyti .
Atsakyti

Kadangi vakar tvenkinyje žvejojau tai sulijo juodai, bet daržams tai tik paviršiaus sušlapinimas. gal koks 1 cm

Tikiuosi, kad šiandien dar lis

Atsakyti
Auda, jeigu sulijo, tai didesnė augsi 4u.gif
Dusia, lietaus milimetrai rodo, kiek į kvadratinį metrą vandens teko. Pvz 10 mm - tai 10 l kibiras , išpiltas į kvadratinį metrą. Tai gali pasiskaičiuoti, kiek tau būna gana.

Gavom pavakaryje lietaus. Vienoje laukų pusėje lijo 3-4 mm , o ten , kur labiausiai reikia - bus tik dulkės apkrapytos. Sodinti šiandien kopūstai, labai labai lietaus laukiame. Mašina palieja, bet kai sodini į sausus molio grumstus , būna daug žuvusių.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
lietaus gaunu nedaug, bet žemė giliau nėra sausa, matyt todėl, kad po mulču viskas. Tai net uždėta rasa man labai gerai, kaip tik mažiems daigiukams. Aišku apsidžiaugčiau normaliu lietaus kiekiu. Gakar smagiai nulijo. Trumpai, bet smagiai. O nuo sodybos 2 km nuvažiavus jau sausa visur buvo matyt debesiukas tiesiai virš sodybos buvo.
Atsakyti
Derlius dar tik prasidėjo, o aš turiu kuo pasidžiaugti ax.gif
Pas mane ridikai neauga tai pavasarį pasėjau daikonus, o dabar raunu vietoj ridikėlių. Tai man vietoj pailgų raudonų ridikėlių. Palikau vieną didesnį, pažiūrėsiu kiek užaugs pavasarį pasėtas.
Vynuoginių sraigių pririnkau pusę kibiro. Atidaviau vištoms, kad sulesintu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Niurzga vištas augini? Pas mus naktį gerai palyjo, 17 ml. Su žaibais ir perkunijom. Vadinasi turiu žaislą.... Kritulių matuoklį. Reikia tvarkyti bitės, medaus kažkiek sukti... Bet nepanašu kad oras leis. 

Atsakyti
Laba,
Dusia oi ne, vištos draugų. Tsi jie mane išgelbėjo. O taip tai būčiau kur pamiškėn išvežus.
Atsakyti
Dusia, o pas tave bitės nesispietė ? Pas kaimyną visi trys aviliai pakilo į skrydį. Vienas susimetė pas mus prie sandėlio durų ant konteinerio. Paskambinau kaimynui, jis tą spiečių atidavė kitam kaimynui. Bet iki šiol vis bitės po tą konteinerį vaikšto.
Jau ir medaus šviežio gavome dovanų.
Atsakyti
Labas rytas.
IK duok žinią,mes susirinksime jei ką.Sodyboje ąžuole spietynė kabo,pernai atskrido spiečius,šiemet kol kas tuščia. ax.gif Kriaušėje toliau gyvena šeimyna. bigsmile.gif Iš pavasario buvo ramu,galvojome neišgyveno,ar atskrido naujos,bet gyvenimas vėl verda. ax.gif
Atsakyti