Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,pas mus palijo biggrin.gif galiu suskaiciuot lasus,o vejas zemes pusto..puseles jau ziedadulkes paleido,bet dar nepilnai,tai geltonuosim blink.gif Sendien viscioka nukirtau unsure.gif ,gaila buvo ziuret-tik palesa ir guli guli...Nesiseka man symet,10 patiese nagus,pupeles irgi nedygsta,su mama problemos....kazkaip ne taip prasidejo vasara
Atsakyti
Buvusioji, jei paguos, ne tau vienai blogų dalykų daugiau už gerus. Privardinčiau gerokai daugiau, bet gal kažkada baigsis.
Atsakyti

Man pupelės aplamai kas penkta sudygusi. Rytoj bandysiu atsodinti, lyg tai lietų žada.

O aš galvojau, kad mano sėkla bloga, pupelės beveik nedyksta

Atsakyti
Ai,viskas bus gerai...cia silpnumo minute buvo 4u.gif
Atsakyti
Buvusioji ir Liniukai, 4u.gif Kad greičiau juodas ruožas baigtųsi. 4u.gif

O aš jau buvau užpavydėjusi pietiniams rajonams lietaus. Dukra grįžo iš uošvijos, sakė , jokio ten rimto lietaus nė nebuvo.

Tikiuosi, gal rytoj nors kiek palis. Nuo to vėjo tiesiog akyse viskas vysta. Nors žemėje drėgmės dar yra.
Atsakyti
Pupelės man šiemet sudygo gražiai, bet čia gal po 3 metų pertraukos. Vis kiek sėjau, tai nedygdavo, tai išdygusios nunykdavo. Gal šiemet užaugs. Kopūstai nesodinti, taip reik lietaus.
Atsakyti
Liniuk ir buvusioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ei,miegapeles biggrin.gif Pas mus palijo !!!!!!Aisku ,netikrinsiu ar daug biggrin.gif reikia pasidziaugt biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Krapija ir pas mus. ax.gif Nors per lapus gaus drėgmės kažkiek. bigsmile.gif
Lauke pomidorai nuo vėjo-siaubas,agurkai lauke irgi nugeltę.Moliūgai kai kurie pradeda jau žydėti,nors irgi nugeltę. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pupelių neauginu,bet šparaginės trejų rūšių sudygo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune nelyja. Kaime lyjo šeštadienį popiet . Nusipirkau kritulių matuoklį už kelis pinigus smile.gif Tai žinau kad palijo 4 mm biggrin.gif biggrin.gif Mizeris, kai toks vėjas, sekmadienį kaip nelyta buvo .
Šparaginės nedygsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 birželio 2020 - 07:27

Labutis, pas mus palašnojo, bet dar vilties turiu,kad ir palis :)

Atsakyti
Dusia, kad užtektinai drėgmės būtų, reikia per savaitę 10-15 mm.
Pupeles verta atsodinti. Šiandien irgi tuo užsiimsiu. Bus 2-3 jau su lapais , kelios tik sudygę ir vėl kelios pasodintos. blink.gif

Pas mus tik rasą padarė. Ai, šiandien gali nelyti. MB išvažiavo javus nuo ligų ir šiaudo trumpintoju purkšti. O tai suvėluosime, dar išguls. Gražūs šiemet kviečiai.
Atsakyti