Dusia, nenumirs, bet ir neaugs. Agurkiniams reikia šiltų naktų. Žemiau 8 C augimas sustoja.
Labas rytas.
La
Vakar pas mane buvo oro erdvė okupuota Apie pusę vienuoliktos "bombonešiai" skraidė išprotėję ir visur su baisiu garsu atsimušinėjo: į stogą, į lauke stovinčią mašiną, į sienas... Bet su tokiu garsu . Net langą gavau uždaryt, kad neįvarytų koks į vidų Pas mane daug klevų, tai jiems čia rojus bazuotis.
Sugedo žoliapjovė savaeigė, tai visas kiemas kiaulpienių jūroj skendi . Su traktoriuku neišeina visur privažiuot. Ar man vaidenas, bet lyg varnėnai jau vaikus iš inkilų išskraidino jau.
Vakar pas mane buvo oro erdvė okupuota Apie pusę vienuoliktos "bombonešiai" skraidė išprotėję ir visur su baisiu garsu atsimušinėjo: į stogą, į lauke stovinčią mašiną, į sienas... Bet su tokiu garsu . Net langą gavau uždaryt, kad neįvarytų koks į vidų Pas mane daug klevų, tai jiems čia rojus bazuotis.
Sugedo žoliapjovė savaeigė, tai visas kiemas kiaulpienių jūroj skendi . Su traktoriuku neišeina visur privažiuot. Ar man vaidenas, bet lyg varnėnai jau vaikus iš inkilų išskraidino jau.
Nevaidenas, žolia. Pas mus irgi. Žoliapjovę ir aš suėdžiau. Pavariau į metalą, neturėjo ten būti. Gaila, gera, brangi buvo.
Pas mus padėvėta savieigė žoliapjovė - vežėm taisyti į Kaišiadorius kai sugedo . 50 EUR ir vėl važiuoja. Kaune būtų už taisymą paėmę daug , provincijoje kainos nseikandžioja. PS kainavo priekabos nuoma dar kažkiek. Būkim tvarųs , kitą syki verta remontuoti, o ne mesti laukan. Nors Jūsų vyriškiai gal prie technikos ? gal jau žino kad metama ?
Variklis sumaltas,senas kietas metalas pasitaikė. Gal pirksim variklį tik, vis pigiau. Bet jei toks pat, tai beveik 250.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 05 27, 11:57)
Pas mus padėvėta savieigė žoliapjovė - vežėm taisyti į Kaišiadorius kai sugedo . 50 EUR ir vėl važiuoja. Kaune būtų už taisymą paėmę daug , provincijoje kainos nseikandžioja. PS kainavo priekabos nuoma dar kažkiek. Būkim tvarųs , kitą syki verta remontuoti, o ne mesti laukan. Nors Jūsų vyriškiai gal prie technikos ? gal jau žino kad metama ?
Tai išsiardė, apvažiavo visą miestą, nėr tokios detalės, tai gal į Rietavą reiks važiuot -ten gi visko yra . Nor mūsiškei jau ir korpusas prarūdyjęs, bet nemaišo tos skrendančios pro skyles žolės , tik reik tą detalę gaut .
peilius jau bent kelis esam keitę, nes ir akmenis skaldėm, ir kelmus frezavom netyčia, bet dar galėtų padirbt.
Žolia, buvot pas Lataką?
Buvo , bet tik detalės ieškot, tad negavo. Matyt reik remontui visą mašiną vežt ir mokėt už darbą
o aš tuos bombonešius renku, kelis kart per dieną nupurtau slyvas, trešnes ir ąžuoliuką,į obelis kažkodėl neskrenda, ir surinkusi vištom atiduodu.Laukia prie tvoros vos mane pamatę, gal vėl atnešiu joms to skanesto.Juokauju, kad per kelias dienas jau kokį 1000 surinkau, skaitykim, kad patelių pusė, vadinasi daug kiaušinėlių nebepadės, mažiau ir dirvoj bebus kirminų Labai daug karkvabalių, papurtai, tai į kvadratinį metrą daugiau nei 10 nukrenta kartais, net po tris susikabinę'
Mūsų žoliapjovę maniškis remontuoja, pirkta buvo padėvėta iš Rietavo turgaus,dar už litus, bet galinga, savaeigė, veikia kol kas gerai.Kol kas tai tik peilį teko keisti ir krepšį žolei surinkti
Pirmą agurką iš šiltnamio vakar jau nusiskyniau.Nelabai daaugęs buvo, galėjau leisti dar dienelę auginti, bet, kai ir pats augalas nedidelis, ir dar du agurkus augina, tai nusprendžiau nebekankinti jo
Mūsų žoliapjovę maniškis remontuoja, pirkta buvo padėvėta iš Rietavo turgaus,dar už litus, bet galinga, savaeigė, veikia kol kas gerai.Kol kas tai tik peilį teko keisti ir krepšį žolei surinkti
Pirmą agurką iš šiltnamio vakar jau nusiskyniau.Nelabai daaugęs buvo, galėjau leisti dar dienelę auginti, bet, kai ir pats augalas nedidelis, ir dar du agurkus augina, tai nusprendžiau nebekankinti jo
Labas rytas.
Mes irgi pirmais metais dar nulaužėme ašį,ant slyvos atžalos užvažiavę.Teko vežti tvarkyti,dabar jau keli metai mb pavyrina tik rėmą,variklis kaip juokaisi mb neužmušamas.
Sodinu po truputi moliūgus,daugiau nedrįstu.Arbūzus paskutinius sodinsiu.
Kažin dygtų akacijos iš sėklų ? Tokie gražūs medžiai kieme Kaune., pasirinkčiau ankščių rudeniop .. Ir po kiek metų ima žydėti ? sulaukčiau dar akacijų medaus pauostyti ar jau sunkiai? Supratau , kas savo pasodintų liepų medaus nelabai valgysiu Jos žydėti ima po 20 metų Kaiminystėje labai gražios didelės senos liepos , iš jų medų mano bitės susirenka