Laba. Sėdu priešpiečių.
Kaimietuke papasakok prašau ar vynuoginės sraigės daro ką nors gero daržui ar naikinti t.y. suvalgyti?
Niurzga, kiek žinau gero tai nieko... Tavo salotas gali suvalgyti. Nežinau kiek dienų be maisto man reiktų gyventi kad jas valgyciau.
QUOTE(Niurzga @ 2020 05 24, 11:55)
Laba. Sėdu priešpiečių.
Kaimietuke papasakok prašau ar vynuoginės sraigės daro ką nors gero daržui ar naikinti t.y. suvalgyti?
Daro , bet nieko gero. Graužia kas po nosimi pasitaiko. Gali surinkus suvalgyti arba parduoti.
Dusia, labai nieko tos sraigės. Jeigu būtų mažiau darbo jas paruošti, mielai kasdien valgyčiau. Su sviestu ir krapais.
Lyja tokiu smulkiu lietumi. Jau dvi striukes kiaurai. Sodinau likučius žiedinių ir lapinių kopūstų, lauke pradėjau papriką sodinti. Dar yra gūžinės cikorijos neišsodinta kelios paletės.Tai dabar jau nebeturiu kuo apsirengti. Teks eiti pasnausti.
Jau paprika lauke? Aš dar į šiltnamį bijau nešti. Rašo, kad jos labai neatsparios net mažesnei pliusinei temperatūrai.
O man blogiausia su paprikom būdavo kai iš namų į lauką pasodindavau... Kai pragyvena pora savaičių šiltnamyje, dėžėse, pasigrudina, pasipliazina kitas reikalas susodinus į tuneliukus.
Žinau, kad nieko gero dar paprikoms į lauką. Bet kad taip gražiai lijo, nereikėjo laistyti. O tai tampykis vandenį gal 100 m iš sandėlio. Pusę dar palikau šiltnamyje. Dalį sodinsiu šiltnamyje, kitas vėliau.
Žemė šalta, kaip moliūgus kišti ? Ir agurkus. Tuos tai sukišau į daigyklas. Bet vakar sufrezavo žemę, kaip pūkai, drėgna. Gal surizikuosiu kokią vagą sukišti. Gi pas mane tai ne tik sau. sau gal dešimtadalis, kiti agurkai eina pardavimui. Būtų darbelio atsodinėti.
Žemė šalta, kaip moliūgus kišti ? Ir agurkus. Tuos tai sukišau į daigyklas. Bet vakar sufrezavo žemę, kaip pūkai, drėgna. Gal surizikuosiu kokią vagą sukišti. Gi pas mane tai ne tik sau. sau gal dešimtadalis, kiti agurkai eina pardavimui. Būtų darbelio atsodinėti.
Auda, mano pomidorai ir paprikos jau mėnuo, kaip šiltnamy. Tuoj žydės. Raišiojau pomidorus, tai taip nupylė, kad net klanų kieme buvo. Tokio lietaus šiemet dar nebuvo. O jau garsas nuo stambių lašų, net radijos šalia padėtos nesigirdėjo.
Liniuk,o tai tavo Betaliuxsai dar be pomidoriukų.Aš kasmet pavydžiu tau.
Cha mano jau keli su pomidorais,balkoniniai du jau matau rausta,Vilma na maži pomidoriukai.
Agurkiukais iš šiltnamio ir namų nuo palangės jau mėgaujamės.
Mano arbūzai dar nedideli,tai nesuku galvos,vat moliūgai tai blogai jau su žiedais.
Rytoj baigsiu susodinti agurkusbus kaip bus į lauką,nebe galiu laukti su agurkiukais vargsta mažuose vazonuose.
Cha mano jau keli su pomidorais,balkoniniai du jau matau rausta,Vilma na maži pomidoriukai.
Agurkiukais iš šiltnamio ir namų nuo palangės jau mėgaujamės.
Mano arbūzai dar nedideli,tai nesuku galvos,vat moliūgai tai blogai jau su žiedais.
Rytoj baigsiu susodinti agurkusbus kaip bus į lauką,nebe galiu laukti su agurkiukais vargsta mažuose vazonuose.
Ingrida, su pomidoriukais, lyg ir gelsta, tik jie atskirai susodinti, tarp langų. Pagailėjau jiems šiltnamy vietos.
Labas rytas.
Labas rytas.
Gražu vėdrynai?Mano pradėjo leipti šiltnamyje,žiedai nusvyro,vakar išnešiau į lauką tai po poros valandų atsigavo.Ir palikau lauke.
Labai gražus vaizdas, dėkui Ingrida
Kavos su malonumu atsigerčiau
Susodinau moliūgus ir kelis lauko agurkus sekmadienį per lietų . Kažin numis ar ne ? Skaitau dabar fb , kad šaltos naktys , dar laukia, nesodina , dengia ...
Kavos su malonumu atsigerčiau
Susodinau moliūgus ir kelis lauko agurkus sekmadienį per lietų . Kažin numis ar ne ? Skaitau dabar fb , kad šaltos naktys , dar laukia, nesodina , dengia ...