Laba,
O man tiesą sakant net nesvarbu kaip jis atdirado. Svarbiau kaip su juo susitvarkys visas passulis, pasekmės..
SP ačiū už sveikinimą.
O man labiau už karantiną atsibodo šalnos. Uždengiam - nudengiam. Kiek gi galima.
Labas rytas.
Jo ilgas pavasaris.
Labas rytas.
Įkišiu trigrašį dėl skiepų...
Kaip paaiškinti situaciją, kai patys didžiausi skiepų priešininkai, besirūpinantys savo vaikų sveikata (ar net gyvybe!), gavę galimybę gauti JAV legalų gyventojo statusą, patys pirmi stovi eilėje prie skiepų, nes priešingu atveju net nebus įleisti į JAV...? Tai taip išeina, kad arba tai tebuvo vaidyba ir vandens drumstimas, arba nelabai ir rūpi ta vaikų sveikata (ar net gyvybė!)...
________
Niurzga, su gimtadieniu..!
Kaip paaiškinti situaciją, kai patys didžiausi skiepų priešininkai, besirūpinantys savo vaikų sveikata (ar net gyvybe!), gavę galimybę gauti JAV legalų gyventojo statusą, patys pirmi stovi eilėje prie skiepų, nes priešingu atveju net nebus įleisti į JAV...? Tai taip išeina, kad arba tai tebuvo vaidyba ir vandens drumstimas, arba nelabai ir rūpi ta vaikų sveikata (ar net gyvybė!)...
________
Niurzga, su gimtadieniu..!
Laba,
Ačiū Gladijau už sveikinimą.
Ačiū Gladijau už sveikinimą.
Gladijau, naivuolis esi. Bet kokį požiūrį galima nupirkti už pinigus. O ausweisas į JAV reiškia nemažus pinigus.
Paprastai sulig kiekviena karta užeina kokia nors pamišimo banga. Šios kartos topas - antivakseriai.
Paprastai sulig kiekviena karta užeina kokia nors pamišimo banga. Šios kartos topas - antivakseriai.
Šiemet geri metai kai kam, vėlyvas pavasaris, silkmedis nenusalo. Ir riešutmedis. Tik tik sprogsta. Nieko mano kaime šia savaitę nenusalde. Ir gegutė vis nerimsta.... Neuztyla.
Aš gegutės kukavimui buvau pasiruošus Skambėjo kišenė matalo garsais Bet tik vieną dieną ir tekukavo.
Tai šiąnakt paskutinė šalna turėtų būt? Baigsis tie dangstymai.
Pasibaigęs vairuotojo pažymėjimas, poliklinikon skambinau,dėl sveikatos pažymėjimo, tai reik asmeniškai su gyd. šnekėt.
Vnž, viskas vargina jau: ir koronė, ir šalnos, ir iš to atsirandantys trukdžiai .
Tai šiąnakt paskutinė šalna turėtų būt? Baigsis tie dangstymai.
Pasibaigęs vairuotojo pažymėjimas, poliklinikon skambinau,dėl sveikatos pažymėjimo, tai reik asmeniškai su gyd. šnekėt.
Vnž, viskas vargina jau: ir koronė, ir šalnos, ir iš to atsirandantys trukdžiai .
Labas rytas.
Pernai ir pas mane buvo nuostoliai. Riešutmedis, šilkmedis, katalpa.
Tai kas čia bus ? Gegutė pas mus dar nekukavo. Ar man bus bankrotas ? Ar pelnas ? Ir lakštingala nečiulba. Tik šiandien visą dieną klevų alėjoje kažkoks keistas paukštis rėkė. Ir tai garsiai, tokiu lyg metaliniu balsu. Kažkokios anomalijos .
Tai kas čia bus ? Gegutė pas mus dar nekukavo. Ar man bus bankrotas ? Ar pelnas ? Ir lakštingala nečiulba. Tik šiandien visą dieną klevų alėjoje kažkoks keistas paukštis rėkė. Ir tai garsiai, tokiu lyg metaliniu balsu. Kažkokios anomalijos .
Labas rytas.