Labas rytas.
Vosylka,su Tavo švente.
Dusia,aš jau nuo palangės valgau ridikėlių lapelius,tokie gražūs,tamsiai bordiniai.
Aš tik pipirne seju, jau kelintą sėjimą valgom, dar pirkau kažkoki ala daugu mišini, tai labai prastai dygo, ten juos gal reikejo tik daigint ir valgyt, o aš dar žemem užberiau
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 16, 22:27)
Pas mus virdavo kažkokia šilkinę košę t. Y. Miltai kvietiniai plikyti vandeniu ir pakaitinti... Veu tris kartus niekaip negalėdavau nuryti
Dar į verdantį vandenį pildavo bulvių tarkius ir vadino tiesiog šutinti tarkiai
Dar į verdantį vandenį pildavo bulvių tarkius ir vadino tiesiog šutinti tarkiai
Aš čia biškuką anksčiau klausinėjau apie šilkinę košę, bet tada neatsiliepei, kad žinai kas tai Bet skaičiau, kad verdama kruopų košė ir pabaigoj įpilama tarkių - ji pasidaro tokia blizganti ir slidi ta košė. Todėl ir šilkinė Ir man patiko O tokios grynai miltų košės tai ir man veu O mano pipirnės sėklos jau antri metai dėžutėj guli. aš jų nesėjusi niekad, tai vis pažiūriu į pakelį ir vėl padedu. Nes įsivaizduoju, kad reik daug prisėt, kad PAVALGYT galima būtų. O ant palangių tiek vietos nėr .
QUOTE(žollia @ 2017 03 17, 08:30)
Aš čia biškuką anksčiau klausinėjau apie šilkinę košę, bet tada neatsiliepei, kad žinai kas tai Bet skaičiau, kad verdama kruopų košė ir pabaigoj įpilama tarkių - ji pasidaro tokia blizganti ir slidi ta košė. Todėl ir šilkinė Ir man patiko O tokios grynai miltų košės tai ir man veu O mano pipirnės sėklos jau antri metai dėžutėj guli. aš jų nesėjusi niekad, tai vis pažiūriu į pakelį ir vėl padedu. Nes įsivaizduoju, kad reik daug prisėt, kad PAVALGYT galima būtų. O ant palangių tiek vietos nėr .
a, matyt neužkliuvo akis
pipirniu daug neprivalgysi, nes jos labiau kaip prieskonis, na krapų ir tu daugiau galima suvalgyt, o jos pipiru neša ir kvapu ir skoniu, aš tai seju elementariai: įkloju į lektšte kelis sluoksnius ranksluostinio popieriaus, sudrekinu ir paberiu ju sėklų
o tai tokias daigintas ir naudoji? Ar kažkaip suželia vistiek? Na, kai Ingrida vis sako , mes jau senai pipirnę valgom, tai ir suprantu, kad valgo pilna burna O jeigu tik kaip prieskonis, tada aišku , reik pasisėt
QUOTE(žollia @ 2017 03 17, 09:11)
o tai tokias daigintas ir naudoji? Ar kažkaip suželia vistiek? Na, kai Ingrida vis sako , mes jau senai pipirnę valgom, tai ir suprantu, kad valgo pilna burna O jeigu tik kaip prieskonis, tada aišku , reik pasisėt
na jos užauga iki kokiu 5-6cm.aš jas kerpu tada, jei nepamiršiu padarysiu nuotrauką kaip atrodo mano vitaminai
IngridaB pavydu dėl ridikėlių
Mano palangės užkrautos paprikom čiliais ir jau pomidorai galvas rodo .
Aš tai nusiprikau Norfoj nekepintų saulėgražų, žadu auginti daigus valgymui Nežinau ar pavyks Čia nauja mada Kaune
Pipirinės turiu , bandysiu pasėti , jei dar sėklos gyvos ...
Mano palangės užkrautos paprikom čiliais ir jau pomidorai galvas rodo .
Aš tai nusiprikau Norfoj nekepintų saulėgražų, žadu auginti daigus valgymui Nežinau ar pavyks Čia nauja mada Kaune
Pipirinės turiu , bandysiu pasėti , jei dar sėklos gyvos ...
Reikia gauti kažkur sojos sėklų, tik nebeicuotų aišku. Jas pamiekai vandenyje, paskui tą gniutulą kokiame inde šiltai. Užauga nemenki daigai, valgomi su visa sėkla. Galvoju, gal šitaip ir su žirniais galima?
O kaip nuo saulėgrąžų lukštus atskirti? Jeigu rakinėti po vieną sėklą, tai aina sau, daugiau pavargsi, nei pavalgysi.
Burokėlių daigų tuoj pas mane bus sočiam pvalgymui. Atidarysime kaupus, tai tik pjauk ir valgyk.
O kaip nuo saulėgrąžų lukštus atskirti? Jeigu rakinėti po vieną sėklą, tai aina sau, daugiau pavargsi, nei pavalgysi.
Burokėlių daigų tuoj pas mane bus sočiam pvalgymui. Atidarysime kaupus, tai tik pjauk ir valgyk.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 17, 12:46)
Reikia gauti kažkur sojos sėklų, tik nebeicuotų aišku. Jas pamiekai vandenyje, paskui tą gniutulą kokiame inde šiltai. Užauga nemenki daigai, valgomi su visa sėkla. Galvoju, gal šitaip ir su žirniais galima?
O kaip nuo saulėgrąžų lukštus atskirti? Jeigu rakinėti po vieną sėklą, tai aina sau, daugiau pavargsi, nei pavalgysi.
Burokėlių daigų tuoj pas mane bus sočiam pvalgymui. Atidarysime kaupus, tai tik pjauk ir valgyk.
O kaip nuo saulėgrąžų lukštus atskirti? Jeigu rakinėti po vieną sėklą, tai aina sau, daugiau pavargsi, nei pavalgysi.
Burokėlių daigų tuoj pas mane bus sočiam pvalgymui. Atidarysime kaupus, tai tik pjauk ir valgyk.
IK jei saulėgražos nelukštentos - valgomi tik daigai be sėklų . Skaičiau , kad ir tos lukštentos sudygsta, tas jau galima valgyti su sėklom.
Va kažkas tokio tie daigai :
O čia patarimai kaip daiginti :
Patarimai
QUOTE(žollia @ 2017 03 17, 09:11)
o tai tokias daigintas ir naudoji? Ar kažkaip suželia vistiek? Na, kai Ingrida vis sako , mes jau senai pipirnę valgom, tai ir suprantu, kad valgo pilna burna O jeigu tik kaip prieskonis, tada aišku , reik pasisėt
Na vien jas valgyti nebūtų ką.Aš į sriubos puodelį pabarstau,ant sumuštinių.
Pasodinau dar tris pokelius žirnių ir viską uždengiau agroplėvele,tegu brinksta,nes šilumos vistiek nėra.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 17, 13:56)
Atsilupėliai tinginiai. Pas mane tokia sodinamoji yra, tik keturių eilių. Moterys pačios spėja daigą pasiimti iš paletės ar dėžutės, pasodinti. Nereikia padavinėti. O iš paskui du eina, pataiso išvirtusius daigus.
Tokiose lovose- kombainuose yra ravima arba skinami agurkai, gal dar kas. Sunkus darbas išgulėti ant pilvo po 8-10 valandų. Dabar jau pasirodė "woman" variantai, su išlietomis duobutėmis (.)(.)