Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Pas mane lietus jau į pabaigą. Bus gal 3 mm , o reikėtų 30.
Toks dar blogiau nei nieko. Bijau, kad tik nepradėtų morkos dygti. Uždžiovins.

Sodai žydi, persikas jau net užuomazgų turi. Ir ievos jau parkelyje užuovėjoje žydi, o prie namų Colorata dar nežydi.

Eisiu kuistis po gėlynus. Viena pusė sutvarkyta, dabar liko rožynai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Pareina dukra paklydėlė. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Atėjau pusryčių, praalkau ax.gif
Spėjau braškių mulčą pastorint prieš lietų ax.gif tai ilgai drėgmė laikysis dabar.
Susėjau viską ką norėjau, ką galima. Liko tik vėliau sėjami augaliukai.
O sodyboj kaip gražuuu wub.gif tulpės aplink medžius žydi, pernai galybę prisodinau kai Ingrida akciją prirodė.
Atsakyti
Eisiu sėti kukurūzų , pupelių ir pupų. Pagal kalendorių senokai laikas, o pagal fenologiją - ne. Tai vis tik rizikuosiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Šparagines irgi jau galima?Man vis atrodo,kad pupelės labai lepios,visada sėdavau paskutines. ax.gif
Atsakyti
o aš tai su šparaginėm dariau eksperimentą ir pabaiga mane nustebino. Sėjau į daigyklą prieš mėnesį, laikiau ant palangės, galvojau gražiai paskui perkelti po 1 į dirvą paskui. Laukiau laukiau , kol sudygs. Kažko nedygsta. Pradėjau ieškot, išverčiau visą daigyklą ir ...... neberadau nė vienos pupos blink.gif . Kur jos dingo? Supuvo? Tai gerai, kad tik pusę pakelio taip. Likusias dabar sėsiu tiesiai dirvon ax.gif
Atsakyti
Žolia, gal namiškiai alkani su daigeliais sušveitė ? Su aliejuku ir druskyte ?
Atsakyti
La,visos tk dirba dirba smile.gif Mano cibuliai nesodinti,agurkam zeme neparuosta ax.gif Sia savaite nagu nekisiu,nera laiko...mazasis pas mus.Ganau visa diena,tai pas avis per laukus lekia,tai paukscius vaiko...apraminimui nuvezu pas arklius,ryt vaziuosim jodinet.Susitvarkysiu kta sav,uzteks kiek bus visko biggrin.gif O taip pavasaris tai sausas,oi koks sausas.IK.kaip tavo ha ?neispuste seklu vejai?
Atsakyti
Burokėliai sudygę, svogūnai ir sudygę, ir dygsta. Žolių gyvas velnias, Stompas nelabai suveikė. Morkos pastarnokai ir petražolės ni ni , nė nežada nosies kišti, kol sausa. Šiandien nuo kviečių jau akmenis rinkome, labai neblogai sudygo. Penktadienį gal kilsime kopūstų sodinimui. Akyse truputį prašviesėjo, gal badu nemirsime.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 05 05, 11:45)
Žolia, gal namiškiai alkani su daigeliais sušveitė ? Su aliejuku ir druskyte ?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif : lol: prajuokinai .
Mano irgi dar ne viskas pasėta: cibuliai, pupelės, agurkai. Bet dar šiek tiek luktelsiu. Pomidorai vazonuose šiltnamyje, o užkloju agro nakčiai. Vieno viršūnė nušalo ,žemaūgis ir pažastų pilnas, tad nebėda.
Atsakyti
O IK turėsi pastarnokų?Reiks raugimui įsigyti būtinai. mirksiukas.gif
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 gegužės 2020 - 06:22