Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas kokie gražūs pusryčiai.

Per Velykas padariau eksperimentą prikepiau pyragų ir sudėjau į kamerą. Visai patiko išimi gabaliuką, greitai atšyla ir turi ką pasmuguriauti, nereikia dažnai kepti, Galvoju šį savaitgalį ir vėl taip padaryti.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Imu sulčių stiklinę ir uogytes
Ačiū Ingrida.
Atsakyti
Labas rytas.
Pavėlavau šįryt,nepramiegojau,bet kasrytą žiūrime kartojimą laidos per BTV kulinarijos laidą iš Australijos.Su intrigomis ir kažką naujo pamatai virtuvėje.Jau kelis receptus išbandžiau.KIAULIENĄ VIRTĄ VYNE,VIRTŲ apelsinų pyragą. mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba rytą. Pagaliau gražus oras padirbėjus galima ir pusryčiauti.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 04 17, 20:28)
Dusia, man lietaus labiau reikia.

Sutinku rolleyes.gif
Man daržas tik hobis ir savaitgalio pramoga. Pas Tave kitiap .

Ingrida gaminu vyne jautieną su paprikom . Labai skanu ax.gif Dar triušieną kepu baltam vyne smile.gif O kiaulės karkos tušintos aluje pasaka . Velykų boba laistau romu , kalėdinį vaisių pyragą brendžiu ... Vieno gėrimų gadintoja esu smile.gif

Niurzga , kada tu sėjai rudeniniam derliui žirnius ? Liko pakutis , galvoju gal rudeniui pasėti ? Žinau rasei , bet rezultato nepamenu
Atsakyti
Laba,
Dusia šiaip reikrų sėti liepą, o kada aš sėjau nebepsmenu. Anksti atvėso orai ir nieko gero neužaugo. Paieškosiu sudirašinėjimuose su MF2HD, jei rasiu parašysiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Merginos galima dar persodinti pinavijas?Žinau žiedai sukrauti,bet gal galima dar? ax.gif
Atsakyti
Jeigu jau dega, persodink. Galimai neiškels žiedų, bet ką jau padarysi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti