Labas rytas.
Padėjau daigintis arbūzus, melionus. Na, gal kada ateis pavasaris
Auda į belgų panaši tavoji?Vaikų neturėjo?
Aš tai vakar ant Bocellio,pasinešiau,pradžioje internetu klausiausi per 15 minučių kaip dainavo Milano tuščioje katedroje,paskui internetu,o galiausiai Jazų koncertą per tv pabaigiau.
Belgų aviganė, jau 6 metai, galvojom šiemet leisti, bet aplinkui neradom su kuo, nors ir nelabai ieškojom. Šiaip tai ji su charakteriu, bet jei tik susiruošiam kur nors važiuoti tai jaučia, dar net nebūnam iš kambario išėję tik tariamės, o ji jau po voljerą laksto, nervinasi, kad paliksim. Ir kas keisčiausia pastebėjau, kad beveik visas erkes išsigaudo, kaip katinas blusas. Tik perkarus visa, nors šeriam gerai, gauna ir mėsos ir makaronų ir sauso maisto. Bet jeigu tik daugiau pašeri, tai po kiemą ratais bėga, matyt formas stengiasi palaikyti Ne taip kaip šeimininkė Na va užsivedžiau, galėčiau pasakoti ir pasakoti
Labas rytas.
Auda,tu tik pasakok.įdomu labai.O ji labai sargi turbūt? Tai su ja ir einate pasivaikščioti?
Labas, žiema už lango Tikrai sargi, net kartais ir bijau kai žmogus užeina ant kiemo, o ji palaida būna, ne visada pastebi ateinančius. Kol kas ačiū Dievui dar nieko rimto nebuvo, tik einančius pro šalį puola bet dažniausiai išgąsdina ir bėga į šalį. Nemėgstu garantuoti už savo šunį, visada sakau "už save negarantuoju,ką galiu garantuoti už šunį" Ir labiausia nervina kai vedi pasivaikščioti, kažkodėl visi jaučia pareigą pasilenke pakalbinti ir dar nori paglostyti. Bet užtenka pasakyti "nepatarčiau to daryti" ir atšoka. Labai nemėgsta kai sustojusi kalbu su svetimais, o ne su ja einu. Tada apsikabina koją, prisiglaudžia ir kiša galvą kad glostyčiau ir bando inkšti. Pas mus bibliotekininkė eina dažnai pro šalį, tai kai sustoja pakalbėti, mano belgiukė atlekia ir atsisėda tarp mūsų ir demonstratyviai bibliotekininkei atkiša užpakalį ir sėdi visą laiką kol šnekam.
Nu ir oras , baisu Sėdim troboj ir įdam toliau
Iš Kaimo, ar tu nepilnamečius pas save darbini vasarai? Mano 16 metė norėtų dirbt, tai įdomu, kokie reikalavimai jiems? Kiek val. per dieną/savaitę? Man kažkaip atrodo,kad sunku rast, kas įdarbintų.
P.S. ne pas tave darbint, tikinfo apie tokius įdarbinimus
Kadangi tau netoli Palanga, tegul ieškosi kambarinės ar indų plovėjos darbo. Padavėja neišdegs, nes darbas su pinigais , o dar baisiau - alkoholiu. Virtuvės pagalbinių labai reikia. Kaip tik dabar laikas ieškoti, nes palangiškiai iš anksto ieško.
Darbdaviui reikia vieno iš tėvų sutikimo , jei jų vaikas 16 metų ( iki 18metų ) dirba atostogų metu. Jei per mokslo metus reikalingas mokyklos sutikimas.
Mano abu vaikai nuo 16 vasarom dirbo . Charakterio grūdinimo tikslais
Kas liečia darbą Palangoj , tai ten dirbat kavinėse gana griežta priežiūra būna . Jokių bernų ar gastrolių po darbų . Jei duoda gyvenamą plotą tai ir prižiūri . Kiek mano pažįstamų dukros dirbo ... nes jei nemigus naktį - kokia ten darbininkė. Kas neklauso siunčia namo . Griežčiau negu pas mama dažnai būna Gal ne visur ?