Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 16, 07:48)
Labas rytas,
Dėkui  Iingrida už  pusryčius.  Jau kaip rukolos pasiilgau smile.gif kažin jei šiltnamio kampe pasėčiau savaitgalį  , patiktų jai ar ne ?
SP ar jau sėt jurginus ? Labai man jų šiemet reikia smile.gif

Labas rytas,
rukola pas mane šiltnamy pasėta prieš tris metus. Labai jai ten patinka. Nupjaunu-atželia, o va kas buvo lysvėje, neišliko. Sėk tikrai.
Atsakyti
Ir aš į sėjos temą:

kažin ar jau laikas sėt nemezijas ir žioveinius, šiltnamis mano nešildomas, tai apie greita išnešima dar kalbos nera unsure.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus dėl rukolos.
IngridaB gerai kad priminei apie lapinius burokėlius - pernais pasėjau namie, paskui išpikiavau - labai anksti valgėm:) O jie ir valgomi , kol nėra kito gėrio ...
Atsakyti
Pomidorai kaip šauniai žiuriu dygsta ir be reikalo verkiau tongue.gif del nojaus sėklu, viskas sudygo gerai, apart smulkiažiedžiu petuniju svyranciu ir šlamučio , tie nei vienas verysad.gif nesiteikė pasirodyt
Atsakyti
Iš kaimo, gavau šiandien tavo laiškutį.Bet kur jis buvo paklydęs, per kokius žemynus keliavo, tai neaišku biggrin.gif , nes išsiuntimo pašto antspaudas rodo kovo 8, o gautas antspaudas kovo 16 biggrin.gif Gal kas pėčiom atnešė,nors ir pusantro šimto kilometrų peščiom nereiktų eiti daugiau nei savaitę smile.gif Pasirodė saulutė, ir ridikėliai jau sudygo ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Su gimtadieniais sventusias.
sakykit kas yra pusmarskone kose?
Siandien ir as siltnami pasejau ridikus, spinatus, salotas, kalafijorus. Per ziema seklos siltnami buvo tai nezinau net ar sudigs.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 16, 08:48)

SP ar jau sėt jurginus ? Labai man jų šiemet reikia smile.gif

Sėk, aš sekmadienį pasėjau, bet išnešiau vėsiai į verandą, kad nesiskubintų dygti.
Atsakyti
Daivasen, tai laaabai skani košė mirksiukas.gif
Išsamiai , kaip išsivirt 4u.gif
Tik aš padažą darau iš šviežios šoninės spirgų, o čia receptas su rūkytais spirgais 4u.gif
Kaip gerai lauke šiandien pasikrapščiau, avietes išgenėjau , lapus iš patvorio pagrėbiau. Tik bėda, kad dabar atsisėdusi negaliu atsikelt unsure.gif Ir labai atsargiai posūkius turiu daryt smile.gif Bet praeis .
Nusipirkau naujus spąstus kurmiams . Jau nebėr lygios vietos per juos mad.gif
Atsakyti
Tai išeina, kad mano pusmarškonė košė jau ne autentiška, o patobulinta g.gif Nes ant sugrūstų bulvių pilu ne nupiltą vandenį, o pieną, į padažą su rūkytais lašiniukais griedinės nededu, tik pieną, ir valgom užsigerdami saldų pieną ax.gif Mums laaabai skanu ir sotu, nebereikia jokių kotletų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2017 03 16, 12:55)
Iš kaimo, gavau šiandien tavo laiškutį.Bet kur jis buvo paklydęs, per kokius žemynus keliavo, tai neaišku biggrin.gif , nes išsiuntimo pašto antspaudas rodo kovo 8, o gautas antspaudas kovo 16 biggrin.gif Gal kas pėčiom atnešė,nors ir pusantro šimto kilometrų peščiom nereiktų eiti daugiau nei savaitę smile.gif Pasirodė saulutė, ir ridikėliai jau sudygo ax.gif

Dar norėjau tau skambinti, klausti, ar gavai. smile.gif Tikrai, gal pėsčiomis nešė. Tik ne žmogus, o sraigė.

Nepatinka ta pusmarškonė jau iš aprašymo. Man geraiu tai , kas lieka po cepelinų virimo ; tas kisielius su tarkių liekanomis. Prisipilu bliūdą, sudedu padažo liekanas ir vakarienė yra.
Atsakyti
Aš kartais verdu autentišką, o kartais su pienu smile.gif Iš Kaimo , aprašymas ir yra aprašymas mirksiukas.gif Nemėgsti bulvių košės? Čia panašu , tik bišk kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 16, 21:06)
Aš kartais verdu autentišką, o kartais su pienu  smile.gif    Iš Kaimo ,  aprašymas  ir yra aprašymas  mirksiukas.gif  Nemėgsti bulvių košės?  Čia panašu , tik bišk kitaip  rolleyes.gif

Pas mus virdavo kažkokia šilkinę košę t. Y. Miltai kvietiniai plikyti vandeniu ir pakaitinti... Veu tris kartus bigsmile.gif niekaip negalėdavau nuryti

Dar į verdantį vandenį pildavo bulvių tarkius ir vadino tiesiog šutinti tarkiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 kovo 2017 - 22:28