Dusia, pas mane šaldytuvo antpuoliai vis tęsiasi. kaip tyčia, lauke dar negaliu sklaidytis , vis namie ir namie. Tuos pro duris nebetilpsiu.
Dusia, pas mane šaldytuvo antpuoliai vis tęsiasi. kaip tyčia, lauke dar negaliu sklaidytis , vis namie ir namie. Tuos pro duris nebetilpsiu.
Vieną kaukę gera pasiuvau , kita nelabai . Dukra išbandė , jai ant ausų nesilaiko . Čia gerai ar blogai ? Makaronai irgi nesilaikys ...
Dar savaitė karantino ir kaukė bus man per maža!!!
Čia FB išmintis
Ai neguodžia manęs Jei jau stora tai stora. Ar per ausis ar per dubcę. Tik detalės
Labas rytas.
Snagu visas matyti sveikutės
Dusia,aš šeštadienį irgi meditacija užsiėmiau.Žiūrėjau kaip velka geltonus lagaminus į avilį.Vakar jau turbūt tik vandenį nešiojo ir jau ne tiek daug skraidė.Vakar kasu daržą,atskrenda,pažiūri ką dirbu ir nuskrenda.Nabagytįs nėra dar daug darbo,bet jau atokaitoje kiaulpienės skleidžiasi.Gal blindė paupy jau žydi?Nes geltoni lagaminai.
Mes gi tik vieną avilį turime,bet labai brangus,Pernai net medaus nelietįme,suleido laukines pagautas sodyboje,dvi šeimas.Matyt tos laukinės tiprios pakankamai. Aš labai nesikišu ik stebiu.
Kiaulpienės? Tokiu laiku, o gal šalpusniai? Tų tai jau nemažai ir blindės pradeda geltonuoti. Maniškės irgi vis tysia ir tysia namo, bet dar netvarkėm dar ankstoka, nebent kitą savaitę kai iki 15 sušils
Nepergyvenk. Rūbus siuva ne tik paaugliams. Laikas pradėti dairytis į drabužius damoms.
Auda, kol kas sveikutės. Labai įtariu, kad mes jau persirgome. Be galo lengva forma. Man kelias dienas kaulus laužė, MB kosėjo. Dabar jau pagijome.
Dusia, viena bitučių šeima numirė.
Ingrida, bitutės labai neša žiedadulkes nuo kačiukų.
Auda mieste kiaulpienės žydi jau. Prie šildymo trasų šulinėlių.
Labas rytas.