Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

labukas smile.gif Mergaites,salpusniai zydi,gal bitutes ten puotauja?Pas mus sniegci( biggrin.gif ),aisku neuzsilaiko...lietaus nera,sniego nera,sausa sausa.Maciau,kad bobausiai auga,bet ieskot neisiu,nebent su suniu netycia rasiu ax.gif Sia sav ,teks miestan-baigiasi vaistai mociutei unsure.gif ,o vaziuot labai nesinori
Atsakyti
O aš jau buvau mieste. Košmaras, su ta kauke baisiai nepatogu. kas reikia, tas nedirba. Tik maisto du maksiminius maišus parsivilkau. Ne į gerą.

Dusia, pas mane šaldytuvo antpuoliai vis tęsiasi. kaip tyčia, lauke dar negaliu sklaidytis , vis namie ir namie. Tuos pro duris nebetilpsiu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 31, 13:20)
O aš jau buvau mieste. Košmaras, su ta kauke baisiai nepatogu. kas reikia, tas nedirba. Tik maisto du maksiminius maišus parsivilkau. Ne į gerą.

Dusia, pas mane šaldytuvo antpuoliai vis tęsiasi. kaip tyčia, lauke dar negaliu sklaidytis , vis namie ir namie. Tuos pro duris nebetilpsiu. blink.gif

Vieną kaukę gera pasiuvau , kita nelabai . Dukra išbandė , jai ant ausų nesilaiko . Čia gerai ar blogai ? Makaronai irgi nesilaikys ...

Dar savaitė karantino ir kaukė bus man per maža!!!
Čia FB išmintis smile.gif
Atsakyti
Jau geriau taukai ant mordos nei ant subinės. biggrin.gif
Atsakyti
miargos,jus nemirtingos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 03 31, 16:30)
Jau geriau taukai ant mordos nei ant subinės. biggrin.gif

Ai neguodžia manęs ax.gif Jei jau stora tai stora. Ar per ausis ar per dubcę. Tik detalės biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Snagu visas matyti sveikutės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 01 balandžio 2020 - 14:13

Dusia,aš šeštadienį irgi meditacija užsiėmiau.Žiūrėjau kaip velka geltonus lagaminus į avilį.Vakar jau turbūt tik vandenį nešiojo ir jau ne tiek daug skraidė.Vakar kasu daržą,atskrenda,pažiūri ką dirbu ir nuskrenda.Nabagytįs nėra dar daug darbo,bet jau atokaitoje kiaulpienės skleidžiasi.Gal blindė paupy jau žydi?Nes geltoni lagaminai. bigsmile.gifbigsmile.gif
Mes gi tik vieną avilį turime,bet labai brangus,Pernai net medaus nelietįme,suleido laukines pagautas sodyboje,dvi šeimas.Matyt tos laukinės tiprios pakankamai. mirksiukas.gifAš labai nesikišu ik stebiu. ax.gif

Kiaulpienės? Tokiu laiku, o gal šalpusniai? Tų tai jau nemažai ir blindės pradeda geltonuoti. Maniškės irgi vis tysia ir tysia namo, bet dar netvarkėm dar ankstoka, nebent kitą savaitę kai iki 15 sušils

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2020 03 31, 18:13)
Ai neguodžia manęs  ax.gif Jei jau stora tai stora. Ar per ausis ar per  dubcę. Tik detalės  biggrin.gif

Nepergyvenk. Rūbus siuva ne tik paaugliams. Laikas pradėti dairytis į drabužius damoms. biggrin.gif

Auda, kol kas sveikutės. Labai įtariu, kad mes jau persirgome. Be galo lengva forma. Man kelias dienas kaulus laužė, MB kosėjo. Dabar jau pagijome.
Atsakyti
Laba,

Dusia, viena bitučių šeima numirė.

Ingrida, bitutės labai neša žiedadulkes nuo kačiukų.

Auda mieste kiaulpienės žydi jau. Prie šildymo trasų šulinėlių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti