Labas rytas.
Man tai tragiškai trūksta žemių pikavimui. Ne gi sakysies į namus?Gausis atvežimas brangiau nie žemės?Nors parduotuvė matosi per upę.
QUOTE(IngridaB @ 2020 03 28, 07:54)
Labas rytas.
Man tai tragiškai trūksta žemių pikavimui. Ne gi sakysies į namus?Gausis atvežimas brangiau nie žemės?Nors parduotuvė matosi per upę.
Taigi galima internetu užsisakyti ir nuvažiuoti pasiimti . Prašo susimokėti pavedimu, kad nebūtų kontakto su pardavėju .
Koks kaifas kaimas, nei virusų nei karantino nei kaukių , o prištinės tik dėl savęs ...
Ps išbandžiau kelias kaukes siūti , tai viena labai patogi . Smagiausia 3 sluoksnai lino , o prie veido minštesnė medžiaga , ale trikotažas .
Kiek apsaugo nežinau Bet kai niekur nevaikštau , tai bent laiptinę nuo savęs apsaugau , kol iki mašinos nueinu ...
Laba.
Jetus koks gėris sodyba. Ramu, saugu, paukščiukai pypauja, riebios varlės šokinėja... vienišas narcizas žydi, žibutės...
Jetus koks gėris sodyba. Ramu, saugu, paukščiukai pypauja, riebios varlės šokinėja... vienišas narcizas žydi, žibutės...
Graži dienelė.
Priskalbiau, pasakiškai džiovina.
Gėlyną praplečiau, susodinau augaliukus iš lenkų. Lyžuka, puiki kokybė Gal rytoj nakčiai jau reikės apvožti vazonėliais, nes gali sustresuoti.
Susėjau kopūstus į daigyną , tuos tai reikės bent savaitei uždengti.
O dabar tik į miegą traukia, būsiu grynu deguonimi apsinuodijusi.
Priskalbiau, pasakiškai džiovina.
Gėlyną praplečiau, susodinau augaliukus iš lenkų. Lyžuka, puiki kokybė Gal rytoj nakčiai jau reikės apvožti vazonėliais, nes gali sustresuoti.
Susėjau kopūstus į daigyną , tuos tai reikės bent savaitei uždengti.
O dabar tik į miegą traukia, būsiu grynu deguonimi apsinuodijusi.
Labas rytas.
Laba,
Aš gi protinga į prognozes nežiūrėjau.. šašlyko primarinavom nu sakom važiuosim nuo coronos slėptis į sodybą,. Grynu oru pakvėpuot, šašlykiuką pasikept... nu nu, naivuoliai. Mėsa ant grotelių keliaus. Grill orkaitėj. Bus gerai.
Džiaugiuosi, kad bent viską ką labai norėjau padariau. Nepasilikau šiandienai.
Aš gi protinga į prognozes nežiūrėjau.. šašlyko primarinavom nu sakom važiuosim nuo coronos slėptis į sodybą,. Grynu oru pakvėpuot, šašlykiuką pasikept... nu nu, naivuoliai. Mėsa ant grotelių keliaus. Grill orkaitėj. Bus gerai.
Džiaugiuosi, kad bent viską ką labai norėjau padariau. Nepasilikau šiandienai.
Košmariškas oras.
Norėjau į miestą nuvažiuoti, bet praleidau norą.
MB turi mandresnę kaukę, tai užsitempia pirštines, antsnukį ir nuvažiuoja iki kokio prekybcentrio.
O aš tai voliojuosi ant sofos, kokią knygą paskaitau ir lašinius auginuosi.
Norėjau į miestą nuvažiuoti, bet praleidau norą.
MB turi mandresnę kaukę, tai užsitempia pirštines, antsnukį ir nuvažiuoja iki kokio prekybcentrio.
O aš tai voliojuosi ant sofos, kokią knygą paskaitau ir lašinius auginuosi.
Labas rytas.
Labas rytas.
Pusryčiai sakyčiau tokie sotūs Dėkui Ingrida Gerai kad aš jų ir nevalgau
Nuotolinis darbas, ty iš namų tikra kančia mano kūno linijoms Ir aplamai ne mano chrakteriui .
Niurzga , Ingrida kaip bitutės peržiemojo ? Aš šeštadienį jau pasisveikinau Avilius išvaliau ir bučkį į ranką gavau . Pirštines turiu , bet nepatinka man su jomis . Į lizdą nelindau dar , anksti , bet atrodo stiprios. Daug bičių , tarprėmai aptūpti .
Turiu bėda, neturėsiu pakankamai vaškuolių koriams. Kur keisdavau vašką į korius parduotuvė nedirba ... Reiks ieškoti pas bitininkus kas turi .
Nuotolinis darbas, ty iš namų tikra kančia mano kūno linijoms Ir aplamai ne mano chrakteriui .
Niurzga , Ingrida kaip bitutės peržiemojo ? Aš šeštadienį jau pasisveikinau Avilius išvaliau ir bučkį į ranką gavau . Pirštines turiu , bet nepatinka man su jomis . Į lizdą nelindau dar , anksti , bet atrodo stiprios. Daug bičių , tarprėmai aptūpti .
Turiu bėda, neturėsiu pakankamai vaškuolių koriams. Kur keisdavau vašką į korius parduotuvė nedirba ... Reiks ieškoti pas bitininkus kas turi .
Dusia,aš šeštadienį irgi meditacija užsiėmiau.Žiūrėjau kaip velka geltonus lagaminus į avilį.Vakar jau turbūt tik vandenį nešiojo ir jau ne tiek daug skraidė.Vakar kasu daržą,atskrenda,pažiūri ką dirbu ir nuskrenda.Nabagytįs nėra dar daug darbo,bet jau atokaitoje kiaulpienės skleidžiasi.Gal blindė paupy jau žydi?Nes geltoni lagaminai.
Mes gi tik vieną avilį turime,bet labai brangus,Pernai net medaus nelietįme,suleido laukines pagautas sodyboje,dvi šeimas.Matyt tos laukinės tiprios pakankamai. Aš labai nesikišu ik stebiu.
Mes gi tik vieną avilį turime,bet labai brangus,Pernai net medaus nelietįme,suleido laukines pagautas sodyboje,dvi šeimas.Matyt tos laukinės tiprios pakankamai. Aš labai nesikišu ik stebiu.