Labas rytas.
QUOTE(žollia @ 2017 03 14, 07:50)
Man padažus reik mažint. Nors su padažais iki šiol viskas buvo valgoma Bet skaniai atrodo, reiks papraktikuot
jau ko nemėgstu tai padažų, man turi jaustis patieklao skonis, o ne but užgožtas kokia kliurke
Beje tas visai neįtakoja rinkiu atsiradimą ant šonų
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 08:52)
jau ko nemėgstu tai padažų, man turi jaustis patieklao skonis, o ne but užgožtas kokia kliurke
Sveikos
Sveikos
Aš irgi nemėgstu miltinių padažų , man jų spalva tokia "mazgočių " Nuo vaizdo supykina
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 15, 08:59)
Aš irgi nemėgstu miltinių padažų , man jų spalva tokia "mazgočių " Nuo vaizdo supykina
esu darius baltą padažą, kur eina miltai,sviestas, pienas, rūgšti grietine ir krapai tai graži žalsva spalva , bet man nevalgomas vistiek , nors ir kvepia skaniai
Ingridai priminus, pasėjau šiltnamyje palei pačią plėvelę pačių ankstyviausių žirnių pakelį Jei nesudygs, nes per šalta žemė, ar kad dar labai anksti, kovo vidurys tik, bus proga apkaltinti Nojaus sėklas, kad prastos Kovo 1 dieną pasėti ridikėliai, salotos, špinatai, polikarbonatiniam šiltnamyje dar nedygsta.Bet ko ir norėt, jei tik vakar ir užvakar buvo saulė, šiltnamyje jau buvo 15 šilumos.O kai nėra saulės, tai temperatūra šiltnamio ir lauko beveik nesiskiria.Parsinešiau pora pradygusių bulvių, bandysiu sodint į kibirus, pradžioj kambaryje laikysiu, paskui į šiltnamį nešiu, jei reikės naktim parnešiu į vidų.Mėginsiu gauti kiek įmanoma ankstyvesnį derlių.Pernai šiltnamyje sodinau, pirmas kasėm gegužės 29 dieną.Kažin ar įmanoma gauti derlių anksčiau.Čia man įdomu eksperimentuot, valgyt bulvių tai mes turim, pusė aruodo dar, dar ir kiaulėms jų teks
O padažai su miltais man skanu, dar ir lašinių įkraunu
O padažai su miltais man skanu, dar ir lašinių įkraunu
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 08:52)
Sveikos
Sveikos
Su ta kliurke skaniau-slidžiau lenda
Aš tai dažniausiai grietinėlės padažiuką darau. Ta baltą miltinį su spirgais darau prie bulvių su šaltibarščiais arba prie pusmarškonės košės . Laaabai skanu
Man šiemet kažkokie silpni pomidorai dygsta. Ir taip nevienodai Paėtų iš kovo 3 d. dar yra nesudygusių. Gal jau ir nedygs ...
QUOTE(žollia @ 2017 03 15, 15:56)
Su ta kliurke skaniau-slidžiau lenda
Aš tai dažniausiai grietinėlės padažiuką darau. Ta baltą miltinį su spirgais darau prie bulvių su šaltibarščiais arba prie pusmarškonės košės . Laaabai skanu
Man šiemet kažkokie silpni pomidorai dygsta. Ir taip nevienodai Paėtų iš kovo 3 d. dar yra nesudygusių. Gal jau ir nedygs ...
Svieto pabaiga , tai nei pati valgius nei girdejus valgant , čia trubut kad toli mus regionai vienas nuo kito
aš šeštadieni sejau , tai jau kiša galvas
Laba,
padažus nuo patiekalų dažniausiai nugramdau.
padažus nuo patiekalų dažniausiai nugramdau.
Labas rytas.
Labas rytas,
Dėkui Iingrida už pusryčius. Jau kaip rukolos pasiilgau kažin jei šiltnamio kampe pasėčiau savaitgalį , patiktų jai ar ne ?
SP ar jau sėt jurginus ? Labai man jų šiemet reikia
Dėkui Iingrida už pusryčius. Jau kaip rukolos pasiilgau kažin jei šiltnamio kampe pasėčiau savaitgalį , patiktų jai ar ne ?
SP ar jau sėt jurginus ? Labai man jų šiemet reikia
Mano jau su ridikėliais rukola pasėta ir išpikuota šiek tiek,užauginta namie.Aš irgi labai mėgstu,dabar tai perku IKI,pigiausias variantas su burokėlių lapeliais.