Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 14, 07:50)
Man padažus reik mažint.  Nors su padažais iki šiol viskas buvo valgoma  smile.gif  Bet  skaniai atrodo, reiks papraktikuot  4u.gif

jau ko nemėgstu tai padažų, man turi jaustis patieklao skonis, o ne but užgožtas kokia kliurke biggrin.gif

Beje tas visai neįtakoja rinkiu atsiradimą ant šonų biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 08:52)
jau ko nemėgstu tai padažų, man turi jaustis patieklao skonis, o ne but užgožtas kokia kliurke biggrin.gif

Beje tas visai neįtakoja rinkiu atsiradimą ant šonų  biggrin.gif

Sveikos  4u.gif

Aš irgi nemėgstu miltinių padažų , man jų spalva tokia "mazgočių " biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuo vaizdo supykina smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 15, 08:59)
Aš irgi nemėgstu miltinių padažų , man jų spalva tokia "mazgočių "   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nuo vaizdo supykina smile.gif smile.gif smile.gif

esu darius baltą padažą, kur eina miltai,sviestas, pienas, rūgšti grietine ir krapai tai graži žalsva spalva , bet man nevalgomas vistiek , nors ir kvepia skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2017 - 09:36
Ingridai priminus, pasėjau šiltnamyje palei pačią plėvelę pačių ankstyviausių žirnių pakelį ax.gif Jei nesudygs, nes per šalta žemė, ar kad dar labai anksti, kovo vidurys tik, bus proga apkaltinti Nojaus sėklas, kad prastos biggrin.gif Kovo 1 dieną pasėti ridikėliai, salotos, špinatai, polikarbonatiniam šiltnamyje dar nedygsta.Bet ko ir norėt, jei tik vakar ir užvakar buvo saulė, šiltnamyje jau buvo 15 šilumos.O kai nėra saulės, tai temperatūra šiltnamio ir lauko beveik nesiskiria.Parsinešiau pora pradygusių bulvių, bandysiu sodint į kibirus, pradžioj kambaryje laikysiu, paskui į šiltnamį nešiu, jei reikės naktim parnešiu į vidų.Mėginsiu gauti kiek įmanoma ankstyvesnį derlių.Pernai šiltnamyje sodinau, pirmas kasėm gegužės 29 dieną.Kažin ar įmanoma gauti derlių anksčiau.Čia man įdomu eksperimentuot, valgyt bulvių tai mes turim, pusė aruodo dar, dar ir kiaulėms jų teks biggrin.gif
O padažai su miltais man skanu, dar ir lašinių įkraunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 08:52)

Beje tas visai neįtakoja rinkiu atsiradimą ant šonų  biggrin.gif

Sveikos  4u.gif

Su ta kliurke skaniau-slidžiau lenda biggrin.gif
Aš tai dažniausiai grietinėlės padažiuką darau. Ta baltą miltinį su spirgais darau prie bulvių su šaltibarščiais arba prie pusmarškonės košės . Laaabai skanu biggrin.gif
Man šiemet kažkokie silpni pomidorai dygsta. Ir taip nevienodai Paėtų iš kovo 3 d. dar yra nesudygusių. Gal jau ir nedygs ...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 15, 15:56)
Su ta kliurke skaniau-slidžiau lenda  biggrin.gif 
Aš tai dažniausiai grietinėlės padažiuką darau. Ta baltą miltinį su spirgais darau  prie bulvių su šaltibarščiais arba  prie pusmarškonės košės .  Laaabai skanu  biggrin.gif
Man šiemet kažkokie silpni pomidorai dygsta. Ir taip nevienodai  Paėtų iš kovo 3 d. dar yra nesudygusių. Gal jau ir nedygs ...

Svieto pabaiga biggrin.gif , tai nei pati valgius nei girdejus valgant , čia trubut kad toli mus regionai vienas nuo kito mirksiukas.gif

aš šeštadieni sejau , tai jau kiša galvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

padažus nuo patiekalų dažniausiai nugramdau.
Atsakyti
Tai todėl tu, Niurzga, ir esi kūda 4u.gif , kad padažų nemėgsti smile.gif Lyžuka, tie padažai tokie (dar patarmasu pas mus vadina), tai gal žemaičiuos labiau paplitę, tarp varguolių paplito taip ir liko smile.gif
Papildyta:
Va, kokios kriugerio pirštinės daržininkams sukurtos bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Iingrida už pusryčius. Jau kaip rukolos pasiilgau smile.gif kažin jei šiltnamio kampe pasėčiau savaitgalį , patiktų jai ar ne ?
SP ar jau sėt jurginus ? Labai man jų šiemet reikia smile.gif
Atsakyti
Mano jau su ridikėliais rukola pasėta ir išpikuota šiek tiek,užauginta namie.Aš irgi labai mėgstu,dabar tai perku IKI,pigiausias variantas su burokėlių lapeliais. ax.gif
Atsakyti