Laba,
O aš dar tik sėklas iš sodybos parsivežiau. Reikia peržiūrėti ko turiu, ka nusipirkti?
Vakar mano šuniukui vėžiuką rado
Niuzgute, tik neoperuokite. Kam be reikalo kankinti. Geriau migdyti, kai jau liūdnas pasidarys. Mes savo Striksę vežėme operacijai, supjaustė visą pilvą. Ir ką, po to traukė tik pusantro mėnesio.
Operuosim. Pieno liaukų įprastai neišsisėja. Bijau narkozės. O be to, bent žinosiu, kad viską padariau. Sąžinė rami bus. Kitaip jai nedaug beliko. Taigi gali būti tik geriau.
Antra vertus gero sprendimo tikriausiai nėra.
Vieną žiurkytę operavau, siūles ji išardė, išslaugėm, netrukus kitas augliukas ir teko migdyt. Pakankųnom taip išeitų. Kitos neoperavau, kai atėjo laikas užmigdžiau. Ir taip ir taip blogai jaučiausi.
Antra vertus gero sprendimo tikriausiai nėra.
Vieną žiurkytę operavau, siūles ji išardė, išslaugėm, netrukus kitas augliukas ir teko migdyt. Pakankųnom taip išeitų. Kitos neoperavau, kai atėjo laikas užmigdžiau. Ir taip ir taip blogai jaučiausi.
Niurzga, ir maniškei buvo pieno liaukų vėžys.. Nepadėjo.
O pas ką operavai?
Na ir aišku sėkmės reikalas. Imunitetas, amžius, veislė....
Na ir aišku sėkmės reikalas. Imunitetas, amžius, veislė....
Labas rytas.
Dieve,Niurzgiuk,aš tai pažystu Tavąją.Sėkmės,sėkmės.Gal būtų gimdžųsi kitaip būtų?Bet ką dabar žinosi?
Damos, sveikinu su šia nuostabia pavasario švente. Juk ne veltui ji švenčiama būtent tada, kai viskas atgimsta ir pražysta. Žydėkite kartu su pavasariu ir tegu jis tęsiasi ištisus metus...
QUOTE(Niurzga @ 2020 03 08, 00:00)
Savitiškio gatvėje, tuoj už Babilono, raudonų plytų pastate yra ta klinika. Ten visus gyvūnus vežame.Ir kainos ne kosminės.
Gladijau , ačiū. Smagu, kad pas mus užsuki, nors per didžiąsias šventes.
Oi pražiūrėjau, kad Gladijus sveikina oi kaip netikėta. Kaip smagu.
Kaimietuke mano biolaukai su tuo veterinaru nesutampa
Kaimietuke mano biolaukai su tuo veterinaru nesutampa
Ačiū, Gladijau ir Ingrida už sveikinimą
Kaip sekasi? Ar LT esat? O gal pavyko Gladijienę įkalbint į šiltas šalis?
Ingrida, tai džiaugsmas tavo širdžiai, kad sūnus nori Namo
Daug kas FB giriasi, kad jau braškes sutvarkė ir laukia derliaus , o pas mane kažkodėl žiauri žlūgė iš po žiemos Ir vaikų kad prisiaugino Žiauriai daug ravėjimo , jau reiktų kaip ir pradėt. Matyt ta šilta žiema leido žolėms suželt .
Kaip sekasi? Ar LT esat? O gal pavyko Gladijienę įkalbint į šiltas šalis?
Ingrida, tai džiaugsmas tavo širdžiai, kad sūnus nori Namo
Daug kas FB giriasi, kad jau braškes sutvarkė ir laukia derliaus , o pas mane kažkodėl žiauri žlūgė iš po žiemos Ir vaikų kad prisiaugino Žiauriai daug ravėjimo , jau reiktų kaip ir pradėt. Matyt ta šilta žiema leido žolėms suželt .
Labas rytas.
Gladijau,tikrai nustebinai. Aš jau galvojau nebe turime vienintelio vyriškio. Linkėjimai Gladijienei.Jei namie dar vis,neapsėmė gal šiemet jūsų?Mes rugpjūtį išsinuomavome pas jūsų kaimyną vėl sodybą.Jau švęsime sūnaus dešimtmetį vestuvių ten pat kur buvo.