Ingrida, primink migdolinių miltų sausainių receptą Kažkur rašei, bet gal gali pakartot? Turiu migdolų miltų maišiuką, makaronsams kept buvau nupirkus. Bet taip ir nekepiau
QUOTE(žollia @ 2020 02 09, 09:03)
Ingrida, primink migdolinių miltų sausainių receptą Kažkur rašei, bet gal gali pakartot? Turiu migdolų miltų maišiuką, makaronsams kept buvau nupirkus. Bet taip ir nekepiau
https://www.sauletav...i-sausainiukai/
Aš maišiau miltus per pusę migdolinius su spelta be glitimo.Ir dėjau tik vieną kiaušinio trynį.Labai paprasti.Aš dar dėjau maltų riešutų,mažiau tada miltų.Kelis kartus jau kepiau,tai visaip bandžiau.
Ai ,tiesa aš jau gėlių daigų po vieną visokių prisisodinau,kad galėčiau pasidauginti paskui.Kasmet taip darau priaugina surfinijos,petunijos atžalų,laužiu ir dauginu,kol sušyla sočiai jau turiu savo.Jau keli metai nesėju sėklų,geriau kelis daigus nusiperku ir dauginu šitaip.
Na sula šiandien pasaka,kaip gerai varva iš klevų. Pristatėme butelių,tegul varva.
Ir meškinio česnako nuklampjome,mb su ramentais aš su šunimi.Bet dar anksti matyt? Nedygsta dar. Už tai samanų grožis,žalios,žalios.
Mėtų pasiskynėme,labai jau kvepia arbata,bus gerai prie tortuko.
Ir meškinio česnako nuklampjome,mb su ramentais aš su šunimi.Bet dar anksti matyt? Nedygsta dar. Už tai samanų grožis,žalios,žalios.
Mėtų pasiskynėme,labai jau kvepia arbata,bus gerai prie tortuko.
Ar negalite sustoti erzintis su tais tortukais, sausainiukais ?
Svoris ir taip auga vos ne po kilą per savaitę. Stengiuosi nė neprisiminti jokio saldumyno. Na, bet prisimenu, kad šaldytuve yra sūrio ir labai skanios naminės dešros
Svoris ir taip auga vos ne po kilą per savaitę. Stengiuosi nė neprisiminti jokio saldumyno. Na, bet prisimenu, kad šaldytuve yra sūrio ir labai skanios naminės dešros
Labas rytas.
Kaune vėjas nesiautėja . Ryte buvo slidu , šlapdriba . Dabar vėl lyja, nutirpo sniegas .
Ps , o man dabar geriausias laikas visokioms dietoms Kaip prasideda uogos , pomidorai ir tt... O dar draugai savaitgaliais su vyno vakarėliais . O jei dar kažkuris "mažylis " atostogauja namie taigi reikia palepinti . Ne tik juos bet ir save pasilepini ...
Ps , o man dabar geriausias laikas visokioms dietoms Kaip prasideda uogos , pomidorai ir tt... O dar draugai savaitgaliais su vyno vakarėliais . O jei dar kažkuris "mažylis " atostogauja namie taigi reikia palepinti . Ne tik juos bet ir save pasilepini ...
Iš ryto sniego buvo. Bet vėjas jau aprimo, naktį labai siautėjo.
Lyg nieko neišnešiojo. MB labai pyksta, kai randa laukuose kur vėjo nuneštą didmaišį.
Bet žiema tai pasakiška. Žolė žalia lyg padažyta, rožės žaliuoja. Kažkada pavydėjau prancūzams, kad Paryžiuje ir prie Lamanšo per Kalėdas rožės žydi. Na, pas mane keli žiedeliai irgi Kalėdoms buvo.
Lyg nieko neišnešiojo. MB labai pyksta, kai randa laukuose kur vėjo nuneštą didmaišį.
Bet žiema tai pasakiška. Žolė žalia lyg padažyta, rožės žaliuoja. Kažkada pavydėjau prancūzams, kad Paryžiuje ir prie Lamanšo per Kalėdas rožės žydi. Na, pas mane keli žiedeliai irgi Kalėdoms buvo.
Labas rytas.
Labas rytas.
Tai užsiėmusios, nė pusryčiauti nesusirenkate.
Nervuoja tokie orai. Tai sninga, tai lyja, tai saulės kamputis išlenda.
Nervuoja tokie orai. Tai sninga, tai lyja, tai saulės kamputis išlenda.