Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

supratau. ieskosiu kopustu.

kad ir pleciasi, vis vien noriu ;)

Atsakyti

IK skaičiau tavo pasakojimą ir prisiminiau sovietinius laikus, tada taip būdavo grįžti iš mokyklos ir ieškai ką užvalgyti jei nieko nepadaryta pietums...

Geras receptas, taip ir įsivaizduoju.... iškeptus.

Skaitau jūsų rašlevas ir pavydžiu visos tokios aktyvios dirbančios, bėgančios, o aš niekaip neprisiruošiu ką nors veikti, idėjų pilna galva bet nei užpakalis nei rankos nekyla darbams. Vienintelis ką padarau tai pietūs, dviem dienom, na dar kartais pyragas vyrui :)

Atsakyti
Auda, gerai , kad priminei. Keliu kumpius ir einu kepti pyrago. "5min " vadinasi.
O iškepa per 15 min.
Labai gerai, kai kas nors praneša, kad tuoj tuoj užvažiuos kavos. Dar šltas prie kavos geriau nei nusibodęs šokoladas.
Atsakyti
Vai,kaip skaniai rasot smile.gif Pas mus lyja,su tarpais biggrin.gif biggrin.gif ,o jau vejas blink.gif Norec eit pasivaiksciot,galva prapustyt(su mama apsipykau angel_sadangel.gif ),gal istaikysiu tarpa.Silauoges gyvos,gaila jei nusals..gal agro rist?
Atsakyti

rasiau is telefono, kazkur dingo zinute.

iš Kaimo , kai galesi , parasyk to greito pyrago receptuka.

buvusioji , susitaikyk su mama. manau ji tikrai nieko blogo nenorejo pasakyt. gal ne taip tik išsireiške. buna juk taip.

Atsakyti
Buvusioji,mama gyvena su jūmis? rolleyes.gif Oi kaip gerai,kad manoji gyvena per kelias gatves,jei reiktų kartu gyventi,na nežinau,kam kiek kantrybės užtektų? mirksiukas.gif
Netikėtai mažoji grįžo,darbas mūsų mieste antradienį,tai susitarė,kad rytoj padirbs iš namų,o jau antradienį važiuos į įmonę.Tai pasivalkiojome po parduotuves mergaitiškai,prikepiau čičinsko kepsnių,sausainių.Kepiau čičinską šiek tiek kitaip nei visada tešlą iš virtų bulvių,ne iš varškės.Skaniau gal šiek tiek? ax.gif
Kad ir šilta,bet nebėga sula,nors prieš savaitę puikiai jau bėgo? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Greitą vyniotinį gal visos esate kepę.

I didelis kiaušinis. Jei mažesni, tai du )
I indelis saldaus kondensuoto pieno
1 a.š kepimo miltelių
I stiklinė miltų
1 a.š vanilinio cukraus.
Pati tai įpilu dar 1 šaukštą paprasto pieno.

Paplakti kiaušinį, pilti kondensuotą pieną, pieną, pamaišyti, dėti miltus su kepimo milteliais. Didelę skardą per visą orkaitę iškloti kepimo popieriumi. Aš tai dar pilu šlakelį aliejaus ir ranka pabuzoju kepimo popierių, paskui lengviau nusilupa. Pilti tešlą palyginti į kampus, dėti į orkaitę. Kai paruduos ištraukti , labai labai skubant ( jeigu žiopsosite, sukietės ir nesuvyniosite) paskleisti panašiai 100-150 g trintų serbentų su cukrumi ( galima gal ir kitokios rūgščios uogienės, bet turiu daug serbentų, reikia sunaudoti ). Tada paskirstome uogienę ir nuo vieno krašto dar karštą pradedame vynioti , prilaikydami popieriumi. Suvyniojame į tą patį kepimo popierių ir padedame kelioms minutėms. Einame virti kavos.
Atsakyti

oi koks greitas pyragas. aciu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.

Ačiū už pusrytėlius.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 02 01, 21:20)
Dusia, pabandyk Gershwin iš Sėkluvos arba Octopus iš SG. Man juos pirkdavo konservų fabrikas ne tik marinuoti, bet ir raugti.
Vat man irgi niekas niekada nėra lūžę anei skilę. Žinant, kokio tvirtumo mano kaulai, nieko nuostabaus. Bet mėlynėmis puošiuosi dažnai ir gausiai. Tai ant kokių rakandų užsiraunu, tai šlepteliu ant plytų krūvos , o ir tiesiog lygioj vietoj sugebu.  biggrin.gif

Kitais metais bus lapiniai kopūstai, gal dar šis tas.
Lietuviai išsiilgę visokios egzotikos . Pirkėjas visada teisus, tai bandysime nustebinti.

IK dėkui 4u.gif Pažiūrėjau ten yra dar kelios rūšys kur parašyta rauginimui , teks išbandyti ax.gif

Aš save priskiriu miestietėms biggrin.gif IK augink kuo įvairesnių daržovių , tikrai pirksiu 4u.gif Nes pvz kopūstus ( raugimui ) ir aplamai žiemai man paprasčiau nusipirkti , negu savo smėlynuose užsiauginti ir dar su stirninu dėl jų muštis . Išbandyta ...
Atsakyti
Laba,dvi dienas lietus,viena diena vejas be lietaus ir pas mus jau sausa biggrin.gif Galesiu zirgliot laukais tongue.gif Skaitau apie jusu pyragus wub.gif ,bet pati jau geriau lenta nuslifuosiu,nei kepsiu.Ka moku,tai obuolini pyraga biggrin.gif Pas mus kepa sese viska...tortai,pyrageliai...ir kita egzotika bigsmile.gif Ingrida,gyvenam vienam kieme,kiaura diena nebunam kartu...Suprantu,kad senatve,kad uzmirsta...,bet kartais taip moka izeist,kad apsizliumbiu.Vakar ir seses buvo,kai apsipykom...tos tiek nemato.Viskas bus ok,nezinau kokia as busiu po 20m,jei isgyvensiu rolleyes.gif
Atsakyti