Žalčių , apuoką ( nelabai skiriu , sėdi naktimis medyje ar ten apuokas ar pelėda ) , šikšnosparnių , žebenkštį , esu sodyboj mačiusi . Ežio nemačiau . Bet pelių dar daugiau sutinku Matyt jų tiek daug , kad visi sotūs . PS visą vasarą 2-3 laukinai katinai trinasi . Savaitgliais gauna sausuko ...
Žalčių , apuoką ( nelabai skiriu , sėdi naktimis medyje ar ten apuokas ar pelėda ) , šikšnosparnių , žebenkštį , esu sodyboj mačiusi . Ežio nemačiau . Bet pelių dar daugiau sutinku Matyt jų tiek daug , kad visi sotūs . PS visą vasarą 2-3 laukinai katinai trinasi . Savaitgliais gauna sausuko ...
Labas, šiandien vestuvių sukaktis, kai pagalvoju tekėjau galvojau, kad nors metelius išgyventi, kad nebūtų gėda skirtis, o dabar jau daug metelių liko praeityje... Vyras rado snieguoles pražydusias padovanojo na ne žibutės bet vistiek . Mes tai turim pelėdų inkilą, bet negyvena, gal kad prie pat sodybos ir kelias arti, vasarai išnuomavo kaimynam
Labas rytas.
Auda,nuotrauka super.
Mes buvom kamerą pastatę tai voverė 9 val ryte išeidavo ir 9 val vakare grįždavo, tris augintinius turėjo, bet vasaros viduryje kai paaugo išsivedė kitur. Mūsų ciuciką visi nervavo. Maniškis ciucikas saugo mus nuo vagių. O voverė vienais metais braškes vogė iš daržo ir kiekvienais metais nuo lazdyno riešutus nurenka, kartu su geniu. Genys tai dar nors sukirmijusius riešutus renka, tai ant to ir pykti negali
O ko čia ežiui nesutarti su savo pietumis. Didelio gal neįveiktų, bet mažesnius suryja. Pas mane ir tų , ir tų yra.
Auda, kokie tavo sodiniai gyvūnai žavūs.
Taviškei sukakčiai triskart valio. Skaityk, karmos taškų turi pakankamai. Man saviškį iki šiol kartais nudobti norisi, nors jau virš 30 m neprisirengiu to padaryti. Matyt todėl , kad irgi gėles neša.
Kasiau šiandien žemę,puiku,žemelė byra,apkapščiau levandas,Dusia,ačiū tavo žieminius svogūnus,mėtas.Pasiskyniau šviežių jau mėtų,rukola nuo šaknų jau leidžia lapelius.Susodinau gėlių svogūnėlius.Atsigėrėme klevų sulos.Pavasaris ne kitaip ir dirbau iki pat 16 valandos,dar buvo normalu.
Po labai ne daug.Per keturias vietas kažkur 1.5 litro surinkau. Dieną kai labai sušyla,kažkiek išvarva.
Labas rytas.
Labas rytas.