QUOTE(buvusioji @ 2020 01 21, 08:19)
aga,peleda ukauja miske,kaip ja parsiviliot?
Manau žaltys tiktų Tik jie žiemos miego miega ? Bet jei sklepuke šilta ...
Labas rytas.
Nagi ir žalčiai miega. Nejudrūs.
Viskas - teks katiną apturėti. Pirma suės subalansuotą maistą , o paskui turėsi šerti.
Viskas - teks katiną apturėti. Pirma suės subalansuotą maistą , o paskui turėsi šerti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 21, 13:07)
Nagi ir žalčiai miega. Nejudrūs.
Nežinau mitas ar ne, bet FB skaičiau , kad tokios spalvos katės geriausiai peliauja :
Margų kačių turėtojai dievagojosi , kad labai geros medžiotojos ...
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 21, 16:12)
Nežinau mitas ar ne, bet FB skaičiau , kad tokios spalvos katės geriausiai peliauja :
Anyta turi rainę lietuvišką, nuostabi peliautoja Manau, kad gera katė, nepriklausomai nuo kailio spalvos, puikiai atlieka savo darbą. Taip, kaip ir šuo. Mano a.a. Tėvas sakydavo, geras, sargus šuo privalo turėti juodą gerklę O mano pekinukas senis-gerklė ryža, bet saaaaargas tai nesvietiškas, visi jo bijojo, kaimynai Baskervilio šunimi vadino O Tėvelio šuo buvo vilkinis, gerklė juoda, o bailyyyyys
labas
SP, mano dalmantino gerklė buvo taškuota, net ir kiaušiukai
SP, mano dalmantino gerklė buvo taškuota, net ir kiaušiukai
Laba,
Oi kaip čia linksma Kaip visada.
Sodyboj inkilą šikšnosparniams sukalėm, gal priviliosim.
Žalčio sodyboj nemačiau, irgi norėčiau.
O darbe katė juoda buvo su baltom letenėlėm ir krūtinėle, och kaip peliaudavo, gražu pažiūrėt buvo.
Beje gal kam katytės ar katinuko reikua? Katytė juoda kaip angliukas, katinukas turi ir baltos spalvos. Gali gyventi lauke
Oi kaip čia linksma Kaip visada.
Sodyboj inkilą šikšnosparniams sukalėm, gal priviliosim.
Žalčio sodyboj nemačiau, irgi norėčiau.
O darbe katė juoda buvo su baltom letenėlėm ir krūtinėle, och kaip peliaudavo, gražu pažiūrėt buvo.
Beje gal kam katytės ar katinuko reikua? Katytė juoda kaip angliukas, katinukas turi ir baltos spalvos. Gali gyventi lauke
Kiek žinau , katės geresnės peliautojos už katinus. Kačių giminėje medžioja patelės.
Sp, turiu mišrūną stafordšyro terjero ir belgės. Turėtų visus pulti ir vietoje papjauti. Krūtinė plati, galingas pagal mišrūną šunėkas. O jis net viščiuko nepapjauna. Vasarą vis lapiukas ateina ir spokso vakarais pro langą. MB paleido Bosą, mol pulk. Pulk gi, kvaily. Kur tau. Kol apėjo ir koją pakėlęs atžymėjo visus mano augaliukus, tol lapiuku nesidomėjo. Tas ir susivyniojo meškeres ilgai nelaukęs. Va ką pjauna, tai ežius. Jeigu naktį užmigti negalime per lojimą, tai ryte jau bus koks nelaimėlis užniurkytas.
Niurzga, pas tave žalčių garantuotai yra. Seni medžiai, drėgna, visokių senų pastatų.
Sp, turiu mišrūną stafordšyro terjero ir belgės. Turėtų visus pulti ir vietoje papjauti. Krūtinė plati, galingas pagal mišrūną šunėkas. O jis net viščiuko nepapjauna. Vasarą vis lapiukas ateina ir spokso vakarais pro langą. MB paleido Bosą, mol pulk. Pulk gi, kvaily. Kur tau. Kol apėjo ir koją pakėlęs atžymėjo visus mano augaliukus, tol lapiuku nesidomėjo. Tas ir susivyniojo meškeres ilgai nelaukęs. Va ką pjauna, tai ežius. Jeigu naktį užmigti negalime per lojimą, tai ryte jau bus koks nelaimėlis užniurkytas.
Niurzga, pas tave žalčių garantuotai yra. Seni medžiai, drėgna, visokių senų pastatų.
Nesumačiusi. O be to pas mane ežių yra, o jie berods nesutaria.
Labas rytas.