Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(k@mylye @ 2017 03 12, 09:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="71499135" data-time="1489261295"><div><p>Na aš su klausimu - ar sula Jau nebėga ar Dar nebėga ? Gal dar mūsų miškelyje pašalas neišėjęs ... nes negavom nei lašo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Klevų jau apie savaite bėga. Pastarąsias kelias dienas intensyviausiai. </p><p></p><p></p><p>Žąsis girdėjau jau praeitoj savaitėj. Apie 3dienį gal. </p>

Dėkui .
Mes bandėm beržų , nebėgo vakar . Klevų pas mus nėr, 2 pasodinom , dar maži ....
Niurzga, man čia pusryčiai Alpių kalnuose smile.gif Sūris , medus ... ir vaizdas vertas milijono .
Niurzga kaip Jūsų bitės ? Išgyveno ? Mano vienas avilys padarė dingau rudenį , likę trys sulaukė pavasario .
Atsakyti
Dusia, avilius tikrinsim kitą savaitgalį. Anksčiau kai buvom tai viename tikrai dūzgia, o kiti du neaišku, bet ten apšiltinimas storas, o ir paklausyt MB bandė gal prieš dvi savaites, dar šalta buvo. Man tai labiausia neramu dėl vieno avilio, žiemą kaimynė tikrino ar viskas gerai tai sakė, kad zylės buvo pristoję prie bitučių, tai lakas lentom pridengė. Na bus matyt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Saulė šviečia, laukan kviečia biggrin.gif Buvau lauke, bet šalta. Tad nėriau atgal trobon smile.gif Varnėnas jau sušvilpė klevo viršūnėj - reiškias, tikrai pavasaris ax.gif
Ar esat kuri ragavusi tokių kiaulų mėsos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba,

Žolia, man neteko, bet pakeliui į sodybą vienoje sodyboje augindavo, Na ne tokias garbanotas, bet šernakiaules. O paskui visos dingo ir atsirado avys.
Atsakyti
Tokių dar neragavau. Gal čia kiaulos- avies hibridas? Aviakaulis? Kiuliaavė? Šašlai geri turėtų būti. Pas mus toks diedulis pavažiavusiu stogu vis veisė kiauliašernius. tongue.gif
Atsakyti
Kas dar nenukarpėte remontantinių aviečių,pats tas.Jau leidžia atžalas po truputi.Šiandien pabaigiau. ax.gif
Jau sumerkiau rankas į braškes,pabandžiau ravėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
OMG Ingrida kokia ankstyva blink.gif
Avietes iš rudens pernai nukarpiau nes nežinojau kaip koja pavasarį bus tai šiemet vienu rūpesčiu mažiau, bet reikės žemių sluoksnį ant smidrų storint, šaknys per metus sutvirtėjo, gerai prigijo, daigų prileido...
Reikės persodint ir iš sėklyčių augintus savo smidrus, kažin kas gausis, vistiek jie dar mažiukai, neauga.
Atsakyti
FB „mano ūkio" grupėj viena parduoda tokias kiaules mėsai. Mangalica veislės kiaulės . Rašo, kad lašiniai skanesni už tradicines. Na manau, kad skanesni, nes gi jos kitaip auga, nepenimos uždarytos, o daugiau laisvai. smile.gif nuotraukoj, kaip matau, šienu šeriamos smile.gif
Mangalica kiaulės
Papildyta:
Pas mane avietės tokioj baloj kol kas tebėr. Kol nenutrauks to pavasarinio vandens, tol nieko nedarysiu. Nieko joms neatsitiks, kad ir vėliau išgenėsiu.
Atsakyti
Gyvai tokių kiaulių dar nesu mačiusi, tik fb skaičiau, kad jos grynai lašininės. smile.gif Mūsų kaimynai mėsai augina vietnamietiškas kiaules, atsieit jos sveikesnės g.gif Paršiukus pirko pernai pavasarį, dabar jau ruošiasi skersti, bet tesveria apie 60 kg, bveik metų amžiaus g.gif Reikės po visko pasidomėt, kokie įspūdžiai paliko.Gal ir suėda mažiau, nesidomėjau.Bet man gaila būtų šerti tiek ilgai, kai jos lėtai auga. unsure.gif
Smidrai kažko šiemet ir mane domina.Gal net užsisakysiu, bet parduoda ne mažiau 10 vnt.Atsieit, kitąmet jau bus galima ragauti, bet lyg 4 eurai už kerą, tai dar galvoju.
Ir dar ko tikrai nežadu sodinti, ir niekada nesu auginus, tai baklažanų.Nesuprantu kodėl, bet ta daržove dar niekada nesižavėjau, nesu valgiusi.Žalių valgyt negalima, pagamint nemokėčiau, tai ir nedomina.Kažkada nevalgiau ir paprikų, o dabar labai mėgstama daržovė, galiu griaužt vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2017 03 13, 20:14)
Gyvai tokių kiaulių dar nesu mačiusi, tik fb skaičiau, kad jos grynai lašininės. smile.gif Mūsų kaimynai mėsai augina vietnamietiškas kiaules, atsieit jos sveikesnės g.gif Paršiukus pirko pernai pavasarį, dabar jau ruošiasi skersti, bet tesveria apie 60 kg, bveik metų amžiaus g.gif Reikės po visko pasidomėt, kokie įspūdžiai paliko.Gal ir suėda mažiau, nesidomėjau.Bet man gaila būtų šerti tiek ilgai, kai jos lėtai auga. unsure.gif
Smidrai kažko šiemet ir mane domina.Gal net užsisakysiu, bet parduoda ne mažiau 10 vnt.Atsieit, kitąmet jau bus galima ragauti, bet lyg 4 eurai už kerą, tai dar galvoju.
Ir dar ko tikrai nežadu sodinti, ir niekada nesu auginus, tai baklažanų.Nesuprantu kodėl, bet ta daržove dar niekada nesižavėjau, nesu valgiusi.Žalių valgyt negalima, pagamint nemokėčiau, tai ir nedomina.Kažkada nevalgiau ir paprikų, o dabar labai mėgstama daržovė, galiu griaužt vieną biggrin.gif

Bangele Baklažanai skanu smile.gif smile.gif smile.gif . Man tai ir augalas gražus . Ir žydi gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2017 03 13, 20:14)
*Smidrai kažko šiemet ir mane domina.Gal net užsisakysiu, bet parduoda ne mažiau 10 vnt.Atsieit, kitąmet jau bus galima ragauti, bet lyg 4 eurai už kerą, tai dar galvoju.
**Ir dar ko tikrai nežadu sodinti, ir niekada nesu auginus, tai baklažanų.

* berods pigiau mokėjau.

Nu va radau, iš jų pirkau ax.gif
http://www.spargel.lt/

Pirkau Gijnlim, jei neklystu juos galima auginti ir kaip žalius ir kaip baltus. man jie kaip tik tinka, nes pas mane molis. kai kurioms veislėms reikia sausesnės žemės... Na žodžiu šiemet matysiu kas gavosi ax.gif kaip peržiemojo...

**pražysta, bet neužmezga,, arba juos kažkas suryja, nors šalia kiti augalai sveiki. Skanu kepti įdaryti faršu. O vakar kepiau tai pripjausčiau saliami dešrytės, pomidorų ir mocarelos. Skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 13 kovo 2017 - 21:08