Toks pavasariškas oras. Mano rožės net nedengtos, nekarpytos. Gerai kad būtų toks orelis iki pavasario. Nors ne, bent keli laipsniai šaltuko būtų gerai.
Draugė pasakojo, kad kasdien dar nulekia į daržą ir prirauna vištoms burokų.
SP, aš irgi jau noriu sėti. Knisu naujus sėklų pasiūlymus, jau užsakiau trąšas , susitariau dėl bulvių sėklos.
Gana sėdėti prie stalų. Pavalgome ir varome į Anykščius.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labukas. Kuo taip užsiėmusios, kad galvų čia nekišate ?
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 03, 23:00)
Labukas. Kuo taip užsiėmusios, kad galvų čia nekišate ?
Aš tai svorį metu. Įvedžiau kasvakarinį ėjimą spartų. Kol kas. Ir pikiuoju, pikiuoju, pikiuoju...
Labas rytas.
QUOTE(sena pažįstama @ 2020 01 05, 09:22)
Aš tai svorį metu. Įvedžiau kasvakarinį ėjimą spartų. Kol kas. Ir pikiuoju, pikiuoju, pikiuoju...
Kur taip sparčiai vaikštai ? Į šiltnamį ir atgal ?
Labai pasiilgau kapstymosi darže. Jau užklausimus sėkloms išsiuntinėjau į firmas. Šiemet prisivarysiu visokios egzotikos. Žmogai nebenori elementarių kopūstų ar burokų. Išp...dėjimas visiškas sostinėje ir laikinojoje sostinėje, pinigų turi per daug. Teks kaip nors tuos pinigus į savo kišenę persikačialinti.
Labas rytas.
labas rytas,
Dėkui Ingrida už pusryčius Skanu gražu Nors aš kaip SP ant dietos Tik vakarais nevaikštau
SP - sugundei FB su hiacintais vazone O jų tikrai nereikia pašaldyti - ty pasodinus į vazonus pastatyti šaltai kokiai savaitei ? Važiuosiu po darbo svogūnėlių ieškoti ...
Dėkui Ingrida už pusryčius Skanu gražu Nors aš kaip SP ant dietos Tik vakarais nevaikštau
SP - sugundei FB su hiacintais vazone O jų tikrai nereikia pašaldyti - ty pasodinus į vazonus pastatyti šaltai kokiai savaitei ? Važiuosiu po darbo svogūnėlių ieškoti ...
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 05, 19:04)
Vakarais suku ratus aplink savo priemiestį, kur apšviestos gatvės. Tempiuosi ir šunėką, tai dabar kalytė naktimis miega be užpakalinių kojų, net liežuvį iškišusi Iki to laiko per dieną ji išsimiegodavo, o naktį inkšdavo, liūdna jai būdavo.
QUOTE(Dusia37 @ 2020 01 06, 12:14)
Jei atvirai, neparašiau ten, svogūnėlius pačius pašaldžiau O tada pasodinau. Praėjo lygiai mėnuo, jau pražydo žydras, kiti dar spalvos nerodo. Dar per Naujus pasižadėjau, kad darysiu filmuotas pamokėles, tai greit įkelsiu į grupę pirmą bandymą.