Labas rytas.
Labas rytas.
Labas vakaras,
Aš atėjau naktipiečių.
Aš atėjau naktipiečių.
Labas vakaras,
Aš atėjau naktipiečių.
Aš atėjau naktipiečių.
QUOTE(Niurzga @ 2019 12 17, 01:06)
Žiūriu, vienos porcijos buvo maža
Labas rytas.
Mėsa naktipiečiams nesveika. Nors pati ką tik dvigubą kavos susikračiau. Mane kava veikia migdančiai.
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 12 17, 07:20)
Žiūriu, vienos porcijos buvo maža
Stalai tai du
Pradžioj prie veno prisėdau, paskui prie kito.
QUOTE(Niurzga @ 2019 12 17, 21:56)
Taigi dar ne šventės, kad nuo stalo prie stalo keliauti.
Labas rytas.
Labas
Ingrida, kokiu glaistu tepi grybukų kepurėles? Aš kepiau pagal šį receptą. Ir kepurėles dažiau su pasidarytu glajum. Nu ir negaliu tų baravykų niekur sudėt-kepurės vis dar kimba Tai taip nuo pagaliukų imam ir valgom. Bet apie kokį maišelį nė kalbos negali būt. Norėjau neštis ryt į savo anglų grupę prie arbatos, tai teks kažką pirkt .
Ingrida, kokiu glaistu tepi grybukų kepurėles? Aš kepiau pagal šį receptą. Ir kepurėles dažiau su pasidarytu glajum. Nu ir negaliu tų baravykų niekur sudėt-kepurės vis dar kimba Tai taip nuo pagaliukų imam ir valgom. Bet apie kokį maišelį nė kalbos negali būt. Norėjau neštis ryt į savo anglų grupę prie arbatos, tai teks kažką pirkt .
Šokoladą lydau ,įpylu šiek tiek aliejaus,kad blizgėtų ir viskas.Man šiemet kaip tik glajus skylinėjo,padauginau citrinos sulčių,žinau jau pati klaidą.
Kaip mane nervina,grybukų dažymas.Statau į kruopas,griuvinėja,arba į putą susmaigščiau pagaliukus ir į juos smaigstau grybukus.Bet ne visi telpa.
Kaip mane nervina,grybukų dažymas.Statau į kruopas,griuvinėja,arba į putą susmaigščiau pagaliukus ir į juos smaigstau grybukus.Bet ne visi telpa.