Iš Kaimo , su gimtadieniu !
-----------------------
SP, ir tau sveikinimai !
Iš Kaimo su švente Tave !
Ir , kad Tavo mylimos gėlės Tavo gėlynuose taip žydėtų kaip nuotraukoje ....
SP sveikinu ... Mūsų vaikai vienmečii. Man atrodo dar labai anksti ...
Ir , kad Tavo mylimos gėlės Tavo gėlynuose taip žydėtų kaip nuotraukoje ....
SP sveikinu ... Mūsų vaikai vienmečii. Man atrodo dar labai anksti ...
Iš Kaimo, ir čia sveikinu su jubiliejumi!
Ai, tokių metų aš jau pirmagymį supavau
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 07, 10:00)
Ai, tokių metų aš jau pirmagymį supavau
QUOTE(sena pažįstama @ 2019 11 07, 11:01)
Šaunuolė Aš tai tinginė buvau
PS skaičiau interviu su Tavimi apie rožių sodinimą. Ir kaip Tu viską spėji ?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 11 07, 13:29)
Šaunuolė Aš tai tinginė buvau
PS skaičiau interviu su Tavimi apie rožių sodinimą. Ir kaip Tu viską spėji ?
Nebuvo jokio interviu: dažnai ši žurnalistė paprašo leidimo perrašyti mano pamokas, patarimus, kuriuos rašau daržininkų grupėje. Kartais paima mano pačios nuotraukos, šį kartą paprašiau, kad įdėtų kitos grupiokės rožių nuotraukas, nes nemoku aš gražiai fotografuoti, nors tu ką. Buvo straipsniai ir apie braškių auginimą ir priežiūrą, kas jai pasirodo įdomu ir aktualu.
Ačiū, mergikės, už sveikinimus.
Visas prašau prie stalo
Pas mane net gimtadieniai ne kaip pas žmogų. Pernai per gimtadienį dukra teises išsilaikė ir pasičiupo mašiniuką, šiemet sūnui šiandien pirkome. Nėra teisybės pasaulyje. Kas turi švęsti, o kas dovanas gauna.
Atšvęsiu su MB vėliau. Po naujųjų nušausime su MB į Paryžių, senokai bebuvau. Tiksliau į Normandiją. Pasėdėsime ramiai kokioje kavinėje žiūrėdami į vandenyną ir lupinėdami austres. Nors gaila : prancūzai draugai parašė, kad nugriovė mūsų viešbutuką prie Tankervilio tilto. Ten taip fainai vakarodavome. Kai buvome jauni ir gražūs. Dabar būsime tik jauni.
SP , kokiame žurnale reiškeisi ? vakar draugaitė korespondentė pagavo vakare jau drybsančią ant sofos. Na ir prasidėjo... Gestapas švelniau tardydavo. Tai dabar pasipils straipsniai, kad ją kur.
Visas prašau prie stalo
Pas mane net gimtadieniai ne kaip pas žmogų. Pernai per gimtadienį dukra teises išsilaikė ir pasičiupo mašiniuką, šiemet sūnui šiandien pirkome. Nėra teisybės pasaulyje. Kas turi švęsti, o kas dovanas gauna.
Atšvęsiu su MB vėliau. Po naujųjų nušausime su MB į Paryžių, senokai bebuvau. Tiksliau į Normandiją. Pasėdėsime ramiai kokioje kavinėje žiūrėdami į vandenyną ir lupinėdami austres. Nors gaila : prancūzai draugai parašė, kad nugriovė mūsų viešbutuką prie Tankervilio tilto. Ten taip fainai vakarodavome. Kai buvome jauni ir gražūs. Dabar būsime tik jauni.
SP , kokiame žurnale reiškeisi ? vakar draugaitė korespondentė pagavo vakare jau drybsančią ant sofos. Na ir prasidėjo... Gestapas švelniau tardydavo. Tai dabar pasipils straipsniai, kad ją kur.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 07, 19:25)
Iš Kaimo, nenoriu SM viešintis, FB nueik į mano profilį, aš ten įsidedu visus straipsnius, kur su manimi.
Labas rytas. Kaip man patinka toks rudens oras! Ne pliurza, nešalta, augalų dengti dar nereikia, vyras ryt grybauti susiruošęs
Labas rytas.
Na, ir kur dingę. Grybaujate ? Sodybose lauke kuičiatės ? Ar jau žiemos miegu į sofas įkritusios ?
Dar apeinu gėlynus. Didulė rožės šaka pražydusi po langu, kažkaip nerudeniškai nuteikia. Ir pentiniai bei astrai žydi. Ai, dar vienas kitas rožūnių žiedas išlenda.
Dar apeinu gėlynus. Didulė rožės šaka pražydusi po langu, kažkaip nerudeniškai nuteikia. Ir pentiniai bei astrai žydi. Ai, dar vienas kitas rožūnių žiedas išlenda.
Labas rytas.