Labas rytas.
IK,visai prie tavęs,prie pavėsinės.
Niurzgiuk,pagrindas kazlėkai.Bet dygsta jau ir šilbaravykiai ir keli baravykai,tik reikia žiūrėti įdėmiai,labai susilieja su lapais.Palijo šiąnakt tai kazlėkai dar dygs.
Labas rytas.
Na grybų žinovės,žaliuokė ar ne?Jei matosi?Šiaip nerenku jų,bet šiandien uogavau girioje,tai paėmiau dvi dėl įdomumo. Bet į maistą nedėjau
Šiaip kelmutės tik tik dygsta su šilbaravykiais,bet kadangi giria didelė tai nuo mašinos vienai baugu buvo vaikščioti.Bet pasirinkau po uogavimo ir voveraičių radau,makavykų.Bet kelmutės akyse auga. Gal spės dar ruduokės?
Laba,
Ingrida, o ką darai su grybais. Raugi, marinuoji...?
Ingrida, o ką darai su grybais. Raugi, marinuoji...?
QUOTE(Niurzga @ 2019 10 21, 19:26)
Nemažai pažystami užsisako,sekmadienį turgelyje pardviau kazlėkus.Bet jau turgų pabaigiau.Dabar dar turiu užsakymą trečiadieniui ir baigsis manau jau.Šiandien uždariau žiemai. Baravykus džiovinu.
Ingrida, na man tavo grybas nepanasus i zaliuoke Zaliuokes kartais rudeni renku.
Labas
Labas
La.buvau miske Baravyku radau,silbaravykiu...dziusta.Bus dovanom,vyras varo i Vokietija,bus lauktuviu Vokietijoj,galima prisirinkt 2kg baravyku...Viena su masina patikrino,pasvere..90kg Bus bauda,kad maza nepasirodys.Pas juos mat saugomi,o is musu tonom perka.pries pora metu varenos grybininkai kariavo su vokietukais.Per daug radiacijos rado grybuos Nori daug ir uz dyka Situs grybus mes vadindavom -vistom Auga kaip ir zelionkos ,tik jos pilkos.
Ingrida, šituos grybus pas mus vadina pilkosiomis zelionkomis. O moksliškai - kažkuris iš baltikų. Labai skanūs grybai.
Labas rytas.
Kiek mano žinios,tai mūsų krašte neauga zelionkos,pas mus tas pilkas vadina zelionkomis.Pabijojau išmečiau,kitą kartą žinosiu.
Laba,
pradžioj pasirodė, kad Ingrida tik batono riekutę patiekė, sakau tuoj džiovintos duonos kriaukšlę tegsusim, bet paskui žiūriu, kad čia berods varškės apkepas
pradžioj pasirodė, kad Ingrida tik batono riekutę patiekė, sakau tuoj džiovintos duonos kriaukšlę tegsusim, bet paskui žiūriu, kad čia berods varškės apkepas