Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dėkui už patarimus dėl česnakų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bandysiu likusius išlaikyti . Labai daug šiemet sunaudojau prieskoniams gaminti. Maliau su čiliais, maliau su krapais ... nes labai gaila apie Kalėdas rasti tuščias galvas .

Jei kuri nematėt rekomenduoju pažiūrėti laidą apie bičių produktus :
Laida

Pažiūrėjau su dideliu malonumu .
Atsakyti
La,auuuuu,kur visos?Siulo sodint aktinidija smile.gif Greit pilat patarimus...verta ,neverta.Motina Google,aiskina,kad reik dvi sodint_-berniuka ir mergaite.
Pila sendien ,kaip is kibiro.IK,kaip tavo laukai?Daug dar derliaus turi?
Atsakyti
Nuo pas mus tai nė lašo,va anūką prie smėlio krūvos ganau biggrin.gif
Pas draugę aktinidiją mergaitę katinas drasko, kiek tik prieina, nors ir aptvėrę yra. Sodino irgi abiejų lyčių
Atsakyti
Nebūtinai dvi, gali kad ir dešimt. Aktinidijų reikia sodinti tarp mergų vieną berną. Atstumas tarp berno ir merginų ne daugiau 10 m. Kitaip bitės šaus pro šalį. Tik nedarykite klaidos, jeigu sodinate smailialapę merginą, tai ir bernas turi būti iš smailialapių. Jeigu dailiąsias, tai irgi tos pačios rūšies apdulkintojas.

Ir dar. Palikite sodinimus pavasariui. Pas mus dabar tokios žiemos, kad vieną dieną pusnys, kitą dieną pavasarinis potvynis, trečią dieną jau šaltis ant plikos žemės -25. Kaip neįsitvirtinusiam augalui atlaikyti tokius kataklizmus ?

Pas mus naktį prilyta. Turiu dar derliaus nemažai. Bulvių 18 ha, burokų gal 3, dar kopūstai ir apie 9 ha pekinų. Šitie tai eina iki blogumo. Vakar šiandien po 4 su viršum tonas suvyniojome. Apie kitą savaitę bijau ir pagalvoti.
Atsakyti
aciu IK.Ka as daryciau be jusu? wub.gif O jerguteliau,kiek dar darbelio blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Prieš n metų pirkau Žaliojoje stotelėje tipo ono aktinidiją,nereikia antros.Na ir ką kasmet žydi,o vaisių pš.Ai tegul vyniojasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
La,vel viena gersiu kava?Mes lietaus atsiimsim uz visa vasara biggrin.gif Pyle vakar,gerai,kad spejau su suniu parsivilkt.Vakare nuejau vistu uzdaryt,vos nenusiteskiau purve biggrin.gif OI dar kart dekui uz konsultacija,galvosiu iki pavasario rolleyes.gif Ingrida,didele jau pas tave?
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 10 11, 07:43)
Ingrida,didele jau pas tave?

Oi vyniojasi prie namo ji pas mane,šalia su kininiu citrinvyčiu. ax.gif Man tos visos egzotikos tik pabandymui įdomu.Nei aš to citrinvyčio,nei šilkmedžio uogų nevalgau.Šilkmedžio tik lapų arbata skanu. bigsmile.gif Va kas pasitvirtino tai valgoma sedula,skanu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane su Sedula apgavo , sakė vienos užteka. Viena jau paaugus , teks sodinti kitą ...
Atsakyti
OOOho, dar kiek darbelio turi IK blink.gif Manasis džiaugiasi, kad išsivežė mėšlą ir aparė dirvą laukuose.Nes namuose už tvarto tyvuliuoja ežeras, dabar išvežti mėšlą jau nebūtų šansų, užklimtų su savo technika.Gaila, kad ančių neturiu, joms džiaugsmo būtų, o vištos numynė visus dar neapsemtus plotus, slidu, paeiti neina. Vakar pasisodinau juką su dideliu žemių gabalu.Pasiųlė, negalėjau atsisakyti, nes žmonės parduoda sodybą ir išsikelia.Kaip man ją išsaugot per žiemą, senoji, žydėjusi dalis, aišku, nuges, bet kad bent vaikai išliktų? g.gif Vis tik spalio vidurys.
O aš netikėtai su Žollia vakar susitikau, abi patapom pirmokėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mažeikių Trečiojo amžiaus universitete mokysimės anglų kalbos ax.gif , nes mokykloje mokinomės vokiečių, o gyvenimas priverčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Jooo, bandysim krimst tą paukščių kalbą biggrin.gif . Kaip vienas veikėjas sakė : mokytis mokytis ir dar kartą mokytis ax.gif
Reik vieną seną rožę persodint, bet gal paprasčiau išmest ir tiek bėdos, nes ji man jau ir erškėtroines atžalas leidžia iš šaknų. Gaila, kad lietingi orai, negaliu lapų grėbt, o buvo planai nuklot gabalą darže, kad pavasarį gerai daržininkaut pradėt. Šlapius taip nemalonu nei grėbt, nei nešt ax.gif
Atsakyti
Merginos, neturiu žodžių, kokios jūs šaunuolės. wub.gif
Aš anglų mokiausi kartu su vaikais, nes irgi vokietė. Priėjau 5-6 klasę ir stop. Kalbėti nemoku ( na, kai labai reikia, kažkokius padrikus žodžius naudoju, nei linksnių, nei jokių ten asmenavimų ir kitų mandrybių) Vis žadu nusipirkti programą ir mokytis. Šiaip savo specialybės tekstą suprantu be didesnių bėdų.

Pas mus tiek dar neprilyta, kad ežerai būtų. Bangele, gi sakei, kad vasarą pas tave šuliniai tušti buvo ? Gal žemėje dar nepramušė iki gruntinių vandenų ? Ar jau grioviai pilni ?
Atsakyti