Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 06, 14:11)
Labos
Niekas pyragų nevalgo - pavasaris turėtų pasirodyti , reikia formų geresniu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš irgi tik gėles pamerksiu smile.gif  O jau bjaurumas oro Kaune - lyja sninga .  Ar jau laikas bus savaitgalį porus ir svogūnus sėt ? Vis neužsirašau kada ką sėju ...

Pas mus ne tik sninga. Visą dieną pusto. Laiptus nušlaviau, po pusvalandžio nė žymės. Ties garažo vartais jau visa pusnis sunešta.

Porus jau gali sėti. Kopūstams gerokai per anksti. Sakykim, kad sodinsi į žemę kažkur nuo balandžio 20 d. Mėnesį atgal atskaičiuok.
Atsakyti
Mano kaime tai žemė su dangum maišosi, sninga, pusto vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 06, 19:14)
Porus jau gali sėti. Kopūstams gerokai per anksti. Sakykim, kad sodinsi į žemę kažkur nuo balandžio 20 d. Mėnesį atgal atskaičiuok.

Porus vakar pasėjau, šiandien 10 rūšių serenčių pirmųjų sukišau, paskui sėsiu kas savaitę, kad skirtingų dydžių būtų.
Tai kopūstų daigų prekybai patari sėti balandžio pradžioj? Ar kopūstai nebijo šalnų, jei juos balandžio gale į žemę jau sodinti?
Pomidorų dar nesėju. Pernai daigai su žiedais jau buvo, o tokie paskui ilgiau auga, kol adaptuojasi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jūs turite tiek vietos,kad kopūstus sėjate ant palangių???? bigsmile.gif bigsmile.gif Užtenka garbės į šiltnamį,puikiai sudygsta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 06, 20:17)
Porus vakar pasėjau, šiandien 10 rūšių serenčių pirmųjų sukišau, paskui sėsiu kas savaitę, kad skirtingų dydžių būtų.
Tai kopūstų daigų prekybai patari sėti balandžio pradžioj? Ar kopūstai nebijo šalnų, jei juos balandžio gale į žemę jau sodinti?
Pomidorų dar nesėju. Pernai daigai su žiedais jau buvo, o tokie paskui ilgiau auga, kol adaptuojasi.

Jeigu tiesiai iš šiltnamio į šalnas , tai bijo. Bet šiaip iki-4 iškenčia daigai. Gerai būtų juos užgrūdinti. Arba sėti lauke, dengti tuneliuku, paskui nuimti. Liuks reikalas, būna stori, gražūs. Bet anksčiau kaip balandžio 20-25 mažai kas sodinasi. Daigai auga maksimum mėnesį.
Atsakyti
Dėkui IK , sėsiu svogūnus ir porus savaitgalį jau . O kopūstus visada sėju lauke , taip sesė išmokė, sakė gražesni daigai būna negu šiltnamyje ... Bet kiek aš ju teauginu .
Atsakyti
Labos,
Kažin dabar būna tokių svogūnų galvų, kad laiškų pasiaugint. Mūsiškiai miega. Sako juos kažkuo purškia kad nedygtų. Ko ieškot ir kur. Daug nesuvalgom, bet vistiek jau norėčiau įkišt į žemelę, tik nežinau nei kur nei ko ieškot. Visada savų iki valios turėdavom. Gal kuri perkt, užrodykit tašką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 kovo 2017 - 12:06
Ate, pasiieškok parduotuvėje smulkesnių, bet kad būtų kilmės šalis Lietuva. Pas mus maleino rūgšties preparatai uždrausti, todėl didelė tikimybė, kad bus nepurkšti.
Atsakyti
Kaži, kaip SP, per meetą ėmė mano naminių svogūnų, ar daigino laiškams.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 07, 13:43)
Kaži, kaip SP, per meetą ėmė mano naminių svogūnų, ar daigino laiškams.

Jo, sudaiginau jau prieš Kalėdas ir surijom biggrin.gif Dabar gavusi iš kažkokios ūkininkės, kas porą savaičių vis pasodinu, kad nenutrūkstamas laiškų ratas būtų. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
O čia žiuriu tik kvietkas smile.gif, jokiu pusryčiu smile.gif

Nešu vaišes bigsmile.gif

Atsakyti