Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(buvusioji @ 2019 10 03, 18:59)
IK,kaip gerai nuskambejo...radau :lo

Iš tiesų radau. Buvau jau suskynusi ar ne 8 kibirus. Pakraštyje auginau peruvinę dumplūnę. Užaugo man iki (.) (.) biggrin.gif Bet sunoko tai tik kelios, šiandien prarijau tas kelias. O nugulė paprikas kaip reikiant. Šalna tas bestijas pakando, už tai paprikos išliko po tokiu skėčiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas,

Ingrida nuotrauka vadinasi pusryčiai uoste ? Dėkui labai gražu ...

Vakar MB buvo Dzūkijoj pagrybauti . Nu nėr baravykų . Keli tik ... Ai svarbu Kūčiom grybų jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 spalio 2019 - 08:57
La,vakar uzdariau grybu sezona,nors vyras netiki biggrin.gif Prisirinkau baravyku ir silbaravykiu ax.gif ,bet jau daug pakirmijusiu.Kale biggrin.gif kopustai puikuojasi darze.Vyras su jais tvarkosi.Po salcio jie neturi kartumo,tada jis juos troskina
Atsakyti
Buvusioji, tai taviškis modernus vyras :
1. žino, kas yra Kale kopūstai
2. Žino, ką iš jų gaminti
3. Tiesiog stebuklas, ne vyras. Pats gamina. wub.gif
O aš savuosius po truputuką kaišau. Tamsi mūsų liaudis, nemyli naujovių.

Atsakyti
vaje,IK,koks grozis bigsmile.gif Aga,mandra as biggrin.gif Jeigu daug zmoniu,tai jis gamina...megsta tupet virtuvej.As daugiausia sriubas verdu,va jis to nemoka.Sestadieni,pilna troba,nuo sendien sudarineja meniu biggrin.gif
Atsakyti

IK kaip gaila, kad prekybos centrai nepardavinėja. Kartais randu Lidle pirkti. Visai skanūs čipsai gaunasi... Kiek auginau pas save tiek neparagavau... Suvalgo stirninas ar karvės. 

Atsakyti

Kartoja zinutes tel. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 spalio 2019 - 18:45
QUOTE(Dusia37 @ 2019 10 04, 19:44)
<p>IK kaip gaila, kad prekybos centrai nepardavinėja. Kartais randu Lidle pirkti. Visai skanūs čipsai gaunasi... Kiek auginau pas save tiek neparagavau... Suvalgo stirninas ar karvės. </p>

O taviškis neturi kokio šautuviuko ? Žvėriena labai dera su lapiniais kopūstais.
Pernai buvo maksėje.
Verdu kriaušienę su spanguolėmis. Reikėtų su bruknėmis, bet jau nerandu. Bus panašu į arklienos - vištienos dešrą. Kai gaminama 1 arklys + viena višta. Tik čia vištos vietoje litras spanguolių, ir gal 5 kg kriaušių. Bet man tokia skaniausia. Kriaušės lieka rausvos, maloniai rūgštokos, nesuvirusios. Dažnai žiemą atsidarau prie kavos.
Atsakyti
Labas rytas.
Bruknių jau nebe rasi ir miške. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš vakar savo darže pasirinkau bruknių.Nedaug, puslitriuką, bet tai antras derlius šiemet.Pirmą derlių skyniau rugpjūčio pradžioje, išviriau su alyviniais obuoliukais, tada ant bruknienojų vienos uogų kekės buvo sunokę, o viršūnės žydėjo.Tai dabar tas viršūnių derlius sunoko.Ingrida, bet laukinės bruknės juk taip nedaro?Nuskini uogas miške ir žydinčių nelieka? Jaunystėj rinkdavau su baba bruknes, tikrai nemaišė žydintys žiedeliai. g.gif Užtad spanguolių nedaug teužaugo, kelios saujos, o kažkokiais metais esu 3 litrus iš to pačio plotelio surinkusi.Iš vieno 250 litrų horizontaliai paguldyto ir į žemę įkasto rūgščių durpių maišo mirksiukas.gif Vienam tokiam maiše augo spanguolės, kitame bruknės, bet dabar bruknės baigia užkariauti spanguolių maišą, o brukniniame maiše sudžiūvo ir smarkiai apnyko.Matyt reikia kas keli metai atnaujinti uogynus g.gif
Naktį buvo smarki šalna, šiąnakt dar didesnę žadėjo, bet jau kaip ir derlių nuėmėm, šiandien kopūstus nusikirtau, liko tik suskilę, papuvę, ožkom prie šieno paduoti.Liko vynuogių ir ant vasarinės virtuvės sienos, ir šiltnamyje likučiai.Ant sienos aukštai, nepasiekiam, šiltnamyje rūgščios, gal gavę šalnos saldesnės pasidarys g.gif
Atsakyti
Šiandien ryte kokia šalna blink.gif Gal -4 buvo.
Pamiršau vynuoges nuskinti, gal biesas neims. Ir kriaušės dar nenuskintos. Pačios krenta, susirenku kasdien po kibirą. Nesuvalgome tiek. Viriau su spanguolėmis, nebežinau, ką dar bedaryti.
Atsakyti