Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas.
Planavome su mama kibirą prisuogauti spanguolių ir važiuoti grybauti.Greitai tas kibiras prisipildė,jau ir striukę nusirengiau nupyliau.Galiausiai nunenšiau į mašiną kibirą,paėmiau kitą. mirksiukas.gif Tai gavosi vienas kibiras sau,kitas padengti kelionę.O grybų mama pelkėje uogaudama pasirinko lepšiukų,makavykų,paskui dar persirengti sustojome tai radau albinosą gražų baravyką ir porą raudonikių,padžioviau,lai džiūna.Rytoj planuoju pralėkti baravykų su viltimi bent kelius rasti. mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 rugsėjo 2019 - 06:34
Ingrida, kaip baravykų pražvalgai ?
Gal tu geriau prašykis į svečius pas Buvusiąją. Nusiaubsi jos miškus, gal apsiraminsi.
Žolia, pasodink tas braškes. Prigys. Užmulčiuosi žiemai, tai gražiausiai išsilaikys.
O mano pomidorai šiltnamyje gyvi liko. Vynuoginius buvau suvyniojusi į agroplėvelę, tai kabo kasos toliau. O agurkai apstingo.
Atsakyti
Nu jau nebesodinsiu... 360 vnt blink.gif Galvoju tokį griovį padaryt ir apkast jas krūvom. Gal pavasarį kam prireiks ax.gif
Atsakyti
Dėl tų braškių daigų neaiškumas gavosi. Aš jas pardaviui suruošiau, tik nieks nepirko. Biški suvėlinau, o išmest gi gaila (turiu kažkokį suvalko geną, matyt) biggrin.gif
Atsakyti
La smile.gif Taigi Varenon,ir grybu svente sestadieni bigsmile.gif Nevaziuojat nieks?,nes mes nevaziuojam biggrin.gif Grybaut ,prasom kas norit,garantiju nera ,kad rasit...Sako,kad Marcinkoniu puse tuscia,ten miskai labi grazus wub.gif Mano pomidorai irgi isgyveno,pradeda nokt siltnamy,pelargonijas istempiau vel i lauka is namu.Pastaciau pavesineje,ant stalo.Kambary jau negrazios daresi,dar pabus truputi lauke
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nebūtų mb,kaip maučiau su mama į Viešintų pusę vėl. ax.gif Dabar burbuliuoja,toli,o jei sugestum?
ax.gif
Planuose buvo šiandien grybavimas,tik,kad dar visi nepasisotina spanguolėmis,neliko sau vėl,maunu šiandien pelkėn vėl. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O aš savo pomidorus pamatysiu tik šeštadienį.
Ai bus kaip bus.
Braškes irgi krūvelėm reikia sukišti į žemę. Turiu naujų pasodintų, man tik reikua kelių atsarginių, jei kokia neprigytu.

Ingrida, o spanguoles visas pardavei?
Aš tai tikriausiai pradžioj pasirūpinčiau sau, o tik tada pardavinėčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 09 27, 08:08)
Dėl tų braškių daigų neaiškumas gavosi. Aš jas pardaviui  suruošiau, tik nieks nepirko. Biški suvėlinau, o išmest gi gaila (turiu kažkokį suvalko geną, matyt)  biggrin.gif

Žolia, nežinau, kokio lygio braškių daigai, bet dar bandyk pardavinėti, aš savo daigus tik šioje savaitėje parduodu, nu puolė mane labai ligos, kol atgavau jų prekinę išvaizdą, tai užsitęsiau... unsure.gif Bet jei taip būtų, kad neparduotum dar per savaitę, daryk, kaip aš: pernai neišpirktus daigus pasodinau į putų polistirolinę dėžę, tankiai, vienas šalia kito, pasižymėjau veisles. Į vieną dėžę tokią tilpo 40 daigų. Dėžes sunešiau į šiltnamį. Peržegnojau. biggrin.gif
Pavasarį jos pirmos atsigavo, ir daigai buvo išgraibyti už didesnę kainą mirksiukas.gif Nemirė nė vienas daigas! bigsmile.gif
Tai šiais metais visiškai nebebijau, jei neišpirks-dėžės jau laukia, sulauks mano daigai geros kainos biggrin.gif
Atsakyti
Va va, apie ką ir kalbu biggrin.gif Kad jei neperka pigiai rudenį, tegul perka brangiai pavasarį biggrin.gif
Nu reik bandyt kur nors tų dėžių susižvejot hmm.gif Biski energijos pridėsiu ir nepražus daigeliai ax.gif
Dar liko ir nerautų, Malvinos. Tai ir nebedraskysiu, tik nuo kero atjunkysiu smile.gif , kad motininis keras atlaisvėtų ax.gif
Kepu skruzdėlyną, tai tie lapeliai taip ir krenta burnon, dar net be sirupo biggrin.gif
Atsakyti
persirinkau prinokusius pomidorus.Pasiruosiau 6kg,ryt is ryto virsiu padaza rolleyes.gif Aptvarkiau gelynus,viendienes nulupau.kita sav,turbut pradesiu avietes tvarkyt,pjaut...Uogu mase,bet neskanios,salna padare savo.
Atsakyti

Nušalo pomidorai. Nušalo serenčiai. Tik garstyčios žaliuoja. Gal ir gerai ankstyvas ruduo... Bo konservuotų ir šaldytų gana. 

Atsakyti

Nušalo pomidorai. Nušalo serenčiai. Tik garstyčios žaliuoja. Gal ir gerai ankstyvas ruduo... Bo konservuotų ir šaldytų gana. 

Atsakyti