Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Pas mane irgi ne šalna, o šaltis. Pomidorų nenuskyniau, kvietkų nedengia, nesitikėjau, kad taip šalta bus.
Atsakyti
Oho Žolyte,koks grožis dar buvo. wub.gif wub.gif
Aš irgi pomidorų neišskyniau,bus kaip bus. ax.gif
Atsakyti
Pomidorus, paprikas vakar išskyniau. Gėlės liko nesutemptos. Brugmansijos žydi kaip nuprotėję, gal reikės įnešti. Dabar tik po antklodėlę užmetu. Jurginus dengiau, gal atlaikys.
Atsakyti
kodel vasara taip greit baigiasi?Si kart ruduo uzpuole isvis netiketai biggrin.gif Pas mus rode 0,vistiek baravykaut buvau biggrin.gif Dziusta,privalgyta,bet beveik rankas gele unsure.gif Viena siltnami sutvarkiau,kitam bandysiu peciuka palikt,nevalioju tiek sutvarkyt .Dar nusisienavau,gal daugiau nereiks rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O pas mus visai nėra grybų.Vakar 5 baravykai ir 2 raudonikiai,kelios lepšės ir kazlėkai. blink.gif
Na ar negražūs broliai ant takelio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 rugsėjo 2019 - 07:00
Eikite tik tolyn su grybų nuotraukomis. Gana tyčiotis.
Laukiu, gal bent ruduokės pasirodys.
Atsakyti
Laba,
Kaip keista, netoli ,,Žaros,, (Panevėžietės žino) antra diena vyrukas lepšiais prekiauja. Neatsilaikiau, nusipirkau nedidelį kibiriuką lepšių. Ir didesnių, ir visai mažuliukų. O gražūs, kotai stori.
Beje pardavėjas visas kepurėles iš apačios įpjovęs tai, kad eitų atversti ir patikrinti ar nesukirmiję. O kepurėlė iš viršaus nepažeista lieka. Na sunku paaiškint. Pirmą kartą matau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 24 rugsėjo 2019 - 22:49
Labas rytas.
Važiuoju spanguolių,pelkėje būna lepšių,tik nešti jas nepatogu su uogomis. ax.gif
Atsakyti
Šiemet liksim be grybų smile.gif teks valgyti pievagrybius ...
Kažin ar sunokę dumplainiai ( mažieji ) perneša šalnas ar rasiu juodus ? Nespėjau sekmadienį nusiskinti ... Gaila būtų smile.gif
Atsakyti
La,o as vis grybauju biggrin.gif Sendien net kaimynka susigunde i miska..Parsinesiau 27 baravykus ,lepsiuku ir raudonikiu.Visi sveikutukai mirksiukas.gif Pas mus visa laika veliau grybai,negu kituos raj,atsidziaugsiu.Ingrida,spanguoliu prisirinkai?Namuos prakuriu krosni,kas antra diena,nesalta,bet uztai peles,kaip pasiute lenda i vidu.Padeda tik spastai,kiekviena ryta randu.suputo kukuruzus,pirty muila apgrauze...o katinas susiranges mociutei ant kelieniu miega biggrin.gif
Atsakyti
Namuose šalta, žiauru. Reikia išgramdyti pečių ir kurti. Bet MB ruošia sunkvežimį apžiūrai, ten svarbesnis dalykas. Vakarais židinį prasikuriame, bet visą šiluma hole kyla į viršų. blink.gif
Atsakyti
iš Kaimo, tai kame bėda - lipkit su šiluma ir jūs į viršų, ten kur šilta biggrin.gif
Pas mane viskas sušalo, net šiltnamy. Tai viską ir išpašvolinau į dubę pūt. Braškių žiedus ir uogas žalias taip pat nukarpiau, tegul ilsisi. Remontantinių tik 20 kerelių turiu.
Kažin, jei braškių daigus pakasčiau į žemę, ar išgyventų iki pavasario? Gaila išmest, kai suruošta.
Grybų pavydžiu ax.gif Šiemet nė karto nebuvom grybaut, bijom erkių. rolleyes.gif
Atsakyti