Pas mane irgi ne šalna, o šaltis. Pomidorų nenuskyniau, kvietkų nedengia, nesitikėjau, kad taip šalta bus.
Oho Žolyte,koks grožis dar buvo.
Aš irgi pomidorų neišskyniau,bus kaip bus.
Aš irgi pomidorų neišskyniau,bus kaip bus.
Pomidorus, paprikas vakar išskyniau. Gėlės liko nesutemptos. Brugmansijos žydi kaip nuprotėję, gal reikės įnešti. Dabar tik po antklodėlę užmetu. Jurginus dengiau, gal atlaikys.
Eikite tik tolyn su grybų nuotraukomis. Gana tyčiotis.
Laukiu, gal bent ruduokės pasirodys.
Laukiu, gal bent ruduokės pasirodys.
Laba,
Kaip keista, netoli ,,Žaros,, (Panevėžietės žino) antra diena vyrukas lepšiais prekiauja. Neatsilaikiau, nusipirkau nedidelį kibiriuką lepšių. Ir didesnių, ir visai mažuliukų. O gražūs, kotai stori.
Beje pardavėjas visas kepurėles iš apačios įpjovęs tai, kad eitų atversti ir patikrinti ar nesukirmiję. O kepurėlė iš viršaus nepažeista lieka. Na sunku paaiškint. Pirmą kartą matau taip.
Kaip keista, netoli ,,Žaros,, (Panevėžietės žino) antra diena vyrukas lepšiais prekiauja. Neatsilaikiau, nusipirkau nedidelį kibiriuką lepšių. Ir didesnių, ir visai mažuliukų. O gražūs, kotai stori.
Beje pardavėjas visas kepurėles iš apačios įpjovęs tai, kad eitų atversti ir patikrinti ar nesukirmiję. O kepurėlė iš viršaus nepažeista lieka. Na sunku paaiškint. Pirmą kartą matau taip.
Labas rytas.
Važiuoju spanguolių,pelkėje būna lepšių,tik nešti jas nepatogu su uogomis.
Šiemet liksim be grybų teks valgyti pievagrybius ...
Kažin ar sunokę dumplainiai ( mažieji ) perneša šalnas ar rasiu juodus ? Nespėjau sekmadienį nusiskinti ... Gaila būtų
Kažin ar sunokę dumplainiai ( mažieji ) perneša šalnas ar rasiu juodus ? Nespėjau sekmadienį nusiskinti ... Gaila būtų
La,o as vis grybauju Sendien net kaimynka susigunde i miska..Parsinesiau 27 baravykus ,lepsiuku ir raudonikiu.Visi sveikutukai Pas mus visa laika veliau grybai,negu kituos raj,atsidziaugsiu.Ingrida,spanguoliu prisirinkai?Namuos prakuriu krosni,kas antra diena,nesalta,bet uztai peles,kaip pasiute lenda i vidu.Padeda tik spastai,kiekviena ryta randu.suputo kukuruzus,pirty muila apgrauze...o katinas susiranges mociutei ant kelieniu miega
Namuose šalta, žiauru. Reikia išgramdyti pečių ir kurti. Bet MB ruošia sunkvežimį apžiūrai, ten svarbesnis dalykas. Vakarais židinį prasikuriame, bet visą šiluma hole kyla į viršų.
iš Kaimo, tai kame bėda - lipkit su šiluma ir jūs į viršų, ten kur šilta
Pas mane viskas sušalo, net šiltnamy. Tai viską ir išpašvolinau į dubę pūt. Braškių žiedus ir uogas žalias taip pat nukarpiau, tegul ilsisi. Remontantinių tik 20 kerelių turiu.
Kažin, jei braškių daigus pakasčiau į žemę, ar išgyventų iki pavasario? Gaila išmest, kai suruošta.
Grybų pavydžiu Šiemet nė karto nebuvom grybaut, bijom erkių.
Pas mane viskas sušalo, net šiltnamy. Tai viską ir išpašvolinau į dubę pūt. Braškių žiedus ir uogas žalias taip pat nukarpiau, tegul ilsisi. Remontantinių tik 20 kerelių turiu.
Kažin, jei braškių daigus pakasčiau į žemę, ar išgyventų iki pavasario? Gaila išmest, kai suruošta.
Grybų pavydžiu Šiemet nė karto nebuvom grybaut, bijom erkių.