Labas rytas.
Žollia, na ne visi taip.Mes net nesiruošėm rugsėjo pirmąjai.Jau iš anksto žinojom, kad jos nebus, vienoj mokykloj jau koridoriuje linoleumas buvo išplėštas, klasėse lentos nukabintos ir išvežtos į Tirkšlių mokyklą dar vasarą.Jei atkreipei dėmesį, Santarvėj buvo straipsnis, kad rugsėjo pirmąjai ruošiasi 22 mokyklos, bet lentelėje tik 21 mokyklos mokslo metų pradžios šventės laikas parašytos. Mūsų mokyklos tame sąraše nebuvo, bet straipsnyje apie tai nė žodžio Dar darželis tik buvo ant abejo, bet valgyklą uždarė, o kuo tuos vaikus maitins?.O Makniūnuose dirbo mano sesers vyro brolienė, tai žinau, kad mokiniai neatėjo.
Aš neturiu nieko, nei žemės, nei namų, viskas vyro testamentu paveldėta, taip kad... Aš čia atitekėjau ant uošvienės žemės O ir amžius jau daro savo, jėgos nebe tos, džiaugiuosi sau galinti pasiauginti
Aš neturiu nieko, nei žemės, nei namų, viskas vyro testamentu paveldėta, taip kad... Aš čia atitekėjau ant uošvienės žemės O ir amžius jau daro savo, jėgos nebe tos, džiaugiuosi sau galinti pasiauginti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 12, 09:09)
Dėl žirnių žinosiu Dėkui IK. Visada sėju kuo ankščiau .
Ingrida, galiu ir nevalgyt , vaizdu soti būti Dėkui
Ingrida, galiu ir nevalgyt , vaizdu soti būti Dėkui
Dusia, labai gerai darai, kad anksti sėji. Pasėti apie balandžio pradžią irgi nekirmyja. O sėti nuo balandžio vidurio iki gegužės pabaigos kaip tik pataiko į vaisėdžio skraidymo piką.
Užsiknisome su pekinais. Galvos be galo didelės, bet trūksta žmonių , kad paruoštų reikiamus kiekius.
Sejau balandžio pradžioj. Kirminaim dzin... Ėdė. Ingrida ką be syrupo daryti iš seivamedzio uogų?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 09 13, 21:27)
<p>Sejau balandžio pradžioj. Kirminaim dzin... Ėdė. Ingrida ką be syrupo daryti iš seivamedzio uogų? </p>
Uogienę esu virųsi,skani gaunasi.
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2019 09 15, 07:50)
Labas vakaras,
Pririjus pyrago nieko nebenoriu. O sąžinė graužia, kad Ingrida veltui stengėsi
Labas rytas.
Nieko Niurzgiuk,galiu ir nevirtualiai pavaišinti obuolių pyragu.
Vakar pusryčiau spėju buvo Odesoj ? Trešnės ... medinės bakužės . Taip šalta ir niūru , tai Ingrida vaidzais lepini. Dėkui .
Musų pusėj nelyjjo visai , o žadėjo liūtis . Taip sausa , kad net dulka .
Musų pusėj nelyjjo visai , o žadėjo liūtis . Taip sausa , kad net dulka .
Labas.
Pas mane tai palijo liuksiškai. Vejas buvo,bet toks dar nebaisus. Pyragą su obuoliais prakepu dažnai, nes ir dryžuoti sunokę, ir antaniniai jau valgomi. Man su antaniniais pats skaniausias obuoių pyragas Ir pats obuolys skanus, jei sunokęs, pagraužt. Tas jo kvapas
Pusę pomidorų daigų iš šiltnamio jau išmečiau - sausligė (turbūt) . Šiandien bandysiu kept padažą
IK, smagu, kad derlius geras tau šiemet. O su gerai dirbančiais žmonėm darbdaviams LT striuka. Trūksta atsakingų ir motyvuotų žmonių.
Pas mane tai palijo liuksiškai. Vejas buvo,bet toks dar nebaisus. Pyragą su obuoliais prakepu dažnai, nes ir dryžuoti sunokę, ir antaniniai jau valgomi. Man su antaniniais pats skaniausias obuoių pyragas Ir pats obuolys skanus, jei sunokęs, pagraužt. Tas jo kvapas
Pusę pomidorų daigų iš šiltnamio jau išmečiau - sausligė (turbūt) . Šiandien bandysiu kept padažą
IK, smagu, kad derlius geras tau šiemet. O su gerai dirbančiais žmonėm darbdaviams LT striuka. Trūksta atsakingų ir motyvuotų žmonių.
Laba,
Man šiemet obuolių pyragas-prabanga. Ingrida, o pasiūlymas iki kada galiotų? Pernai dvi obelis išpjovėm, senos, numirė. Kitos šiemet nuo sausros nukentėjo. Pas draugus irgi tas pats.
Bet šiemet agurkų, pomidorų, cukinijų...sočiai. Na juk negali visada visko būt Aviečių užtenka. Pirmi metai kaip riešutų pasiskyniau (suvalgiau jau, bet man labai smagu buvo pirmas derlius, nuo žabelės krūmas išaugintas).
Man šiemet obuolių pyragas-prabanga. Ingrida, o pasiūlymas iki kada galiotų? Pernai dvi obelis išpjovėm, senos, numirė. Kitos šiemet nuo sausros nukentėjo. Pas draugus irgi tas pats.
Bet šiemet agurkų, pomidorų, cukinijų...sočiai. Na juk negali visada visko būt Aviečių užtenka. Pirmi metai kaip riešutų pasiskyniau (suvalgiau jau, bet man labai smagu buvo pirmas derlius, nuo žabelės krūmas išaugintas).