Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 06, 21:10)
Man užtektų ir stalo su balta staltiese. O tai paskubomis kavos susimakaluoju, stačiomis išgeriu. Tik kai sutemsta, atsipučiu. Pats derliaus nuėmimas. Šiandien iki šeštos svogūnus rinko, kol išvežiojau žmones, kol rytdienai apžiūrėjau kur važiuoti, kur takus daryti. Gal per ateinančią savaitę baigsime. Tada bulviakasį pradėsime. Ir pekinai prasidės. Jeigu tokie orai, pasakiškai gražūs bus.
Atostogos prasidės lapkričio pabaigoje.

Mačiau pravažiuodama,labai gražūs pekino laukai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

šiandien tyčia atėjau alkana, bet nu niekaip neįveiksiu. :essen:​ 

Atsakyti
Ką reiškia alkana ? Ruduo, šitiek gėrybių, o tu alkana.
Mergiukai, išbandžiau superinį kukurūzų gaminimo receptą.
Kukurūzus suguldyti į skardą, papipirinti, pasūdyti. Tada galima kiekvieną apvynioti rūkyta šonine, bet aš tiesiog lašinukų labai plonai papjausčiusi apdėliojau. Kišu į orkaitę ir kepu, kol lašinukai sugruzda. O skanumas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Čia kas ? Iškrovos dieta ?
Bus jums neiti su Ingrida bent pasisveikinti.
Atsakyti
Laba,
Kaimietuke, alkana tai be pusryčių. O gėrybių tai užtenka.
Nudprendžiau pagyvinti forumą. Daržiukas.
Šiltnamis
Žirniukai
Nuotrauka Ingridai, pomidorai lauke :-)
O čia nuotrauka SP :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 08 rugsėjo 2019 - 22:13
Labas rytas.
Niurzgiuk,mano tuos pomidorus jau suvalgė maras.Dar vakar kelis nuskyniau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 rugsėjo 2019 - 05:47
Laba,
Radau ir aš maro ant lapų, nudraskiau, juojais užmečiau senos aptrintos agro plėvės gabaliuką ant viršaus, bet manau, kad ši savaitė jiems bus paskutinė.
Atsakyti
Na jei vaizdų tai vaizdų,pasidžiaukime rudeniu. mirksiukas.gif
Uogaujant sutikau gyvačiukę,miega net nemato manęs.Įsikniaubųsi galvytę ir uodegą į samnas.Tik gubrys kišo.Tikrai gyvačiukė,oda kvadratėliais išpuošta. wub.gif Fotografavau,bet nesimato gaila.Palinkėjau saldžių sapnų ir pasišlinau.
Kadangi rožėmis rūpinasi mb,tai man lieka sausiukai.Derlius nerealus,čia tik kibiras nedidelis.
Kermėkai vis dar žydi. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Visos tik giriatės visokiausiais derliais -šaunuolės 4u.gif wub.gif Ingridos ir gėlių ir uogų grožis, o Niurzga dar ir žirnius valgo bigsmile.gif
Aš jau šiltnamio nebelaistau, dar kažkiek sunoks pomidorų ir užteks. Remontantinės braškės dar dera, bet nelabai skanios- kietos uogos. Nebesiplėsiu su jom, reiks kitų ieškot. Nors iš tikrųjų tai gal paprasčiausiai nusibodo- visą vasarą nepertraukuamai uogų turėjau. Visgi geriau yra pasiilgt .
Bangele, juk tai visai gerai tau turėtų gautis. Uždarius mokyklą išeitinės priklauso juk.

Atsakyti
Laba,
O aš ne tik, kad laistau, bet dar ir tręšiu. Tiesiog kibire dar buvo mėšliuko su dilgėlėm priraugta. Tai liko dar vienam kartui. Nežinau gerai ar blogai darau, bet ai.koks skirtumas augalas vienmetis. Nenužudysiu.
Atsakyti