Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Kaimietuke ir man reikia kelių sėkliukių 4u.gif

Žolia
, o jau tapkyčių grožis wub.gif
Atsakyti
Ačiū už laikus 4u.gif Bet jau matytos tos šlepetės senų seniausiai. Tik IK gal dar nebuvo užkliuvusi už jų ax.gif IK, jos tam ir daromos, kad dėvėt, ne gailėt smile.gif Na, man irgi keista, kodėl tikrų šlepečių nėra Kaziuke... Gal Vilniuje yra ?
Aš nebesėsiu šiemet tų Sunberry smile.gif . Ir taip tikriausiai pridygs lauke, nes pernai taip buvo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 05, 17:57)
Jei pas mane kada užsuksi,pabandymui kelias sėklytes?Neįsivaizduoju,kas per stebuklas? 4u.gif  ax.gif

Va va, tau kaip tik. 4u.gif Vaistas nuo visų ligų. smile.gif O šiaip, tai jau sugalvosi, kokį pyragą su jais sumeistrauti. Galima dažus pasidaryti, kelių uogų tereikia ir jau viskas raudonai mėlyna.. Niurzgute, jeigu nedirbi, prasuksiu ryt ar poryt.
Atsakyti
Žolios tapkės laaaaaabai patogios ir fainos nešioti. Dukroms Kalėdoms dovanojau, džiaugias, kad geresnių neturėjusios. Aš irgi pataupydama nešioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 05, 20:57)
Žolios tapkės laaaaaabai patogios ir fainos nešioti. Dukroms Kalėdoms dovanojau, džiaugias, kad geresnių neturėjusios. Aš irgi pataupydama nešioju biggrin.gif

O aš bijau, kad kojų man negrauztu, nes kojinių namuose nepripazistu mirksiukas.gif, bet kad gražios, tas tiesa

Kaziuki dukra buvo, prekiavo truputi, nieko gero Vieta aikštėj buvo sakė ne iš gerųjų žmonių žymiai mažiau kaip seniau, kainos visko ohoho
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2017 - 21:05
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 05, 22:01)
O aš bijau, kad kojų man negrauztu, nes kojinių namuose nepripazistu  mirksiukas.gif, bet kad gražios, tas tiesa

Kaziuki dukra buvo, prekiavo truputi, nieko gero Vieta aikštėj buvo sakė ne iš gerųjų žmonių žymiai mažiau kaip seniau, kainos visko ohoho

Žolios tapukai tikri meno kūriniai wub.gif Juos gaila nešioti, nebent tik svečiui duoti wub.gif

Šiandien su viena moterimi kalbėjau, prekiavo Kaziukyje. Pasipiktinusi organizatoriais. Sakė, kad perkamosios galios nebuvo, per dvi dienas tik vieta ir kelionė atsipirko. Žmonės nebeperka, išėję daugiau kaip į parodą.
Atsakyti
Liniux, džiaugiuosi, kad nebrokijat 4u.gif
Iš tikrųjų, tai ir save mylėt reik, ne tik svečius ax.gif
Sp , aš ir sakau, kad dalyvavimas mugėse tik išlaidas atperka, bet uždarbio nėr unsure.gif O Vilniaus Kaziuką jau senai keikia dalyviai, bet nieks nesikeičia turbūt. Dalyvių ir taip be proto daug - kam jiems stengtis.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 05, 21:11)
Žolios tapukai tikri meno kūriniai wub.gif Juos gaila nešioti, nebent tik svečiui duoti wub.gif

Šiandien su viena moterimi kalbėjau, prekiavo Kaziukyje. Pasipiktinusi organizatoriais. Sakė, kad perkamosios galios nebuvo, per dvi dienas tik vieta ir kelionė atsipirko. Žmonės nebeperka, išėję daugiau kaip į parodą.

Iš kur bus tos galios biggrin.gif jeigu verba normalesne ir įdomesnė nuo 20 eur, pyrago smotelis 1.5 eur, jie dviese buvo vieta issipirke su tokiu lelininku tai sakė tas irgi tik ant medžiagų su prekiavo, dabar jau kitose mugėse už vietą turės susirinkti, esmėj geriausių atveju ant nulio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2017 - 21:42
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 05, 19:39)
Niurzgute, jeigu nedirbi, prasuksiu ryt ar poryt.

Dirbu 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Mazgyte,truputi pavėluotai,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 kovo 2017 - 07:45
Labos
Niekas pyragų nevalgo - pavasaris turėtų pasirodyti , reikia formų geresniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš irgi tik gėles pamerksiu smile.gif O jau bjaurumas oro Kaune - lyja sninga . Ar jau laikas bus savaitgalį porus ir svogūnus sėt ? Vis neužsirašau kada ką sėju ...
Atsakyti
Laba 4u.gif
Man jau ne tik pyragus, ale ir šaukštą paslėpt reiks unsure.gif Buvau tyrimų atsakymų sužinot . dauguma dar telpa į normos rėmus, bet cholesterolis 7,7 I r ko jis čia šoko taip į priekį ? unsure.gif
ar būna pirkt jonizuotų mineralų LT vaisrinėse? Ar tik siųstis lieka? My Webpage
Ar esat kuri vartojusi spiruliną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 06 kovo 2017 - 16:30