Kaimietuke ir man reikia kelių sėkliukių
Žolia, o jau tapkyčių grožis
Ačiū už laikus Bet jau matytos tos šlepetės senų seniausiai. Tik IK gal dar nebuvo užkliuvusi už jų IK, jos tam ir daromos, kad dėvėt, ne gailėt Na, man irgi keista, kodėl tikrų šlepečių nėra Kaziuke... Gal Vilniuje yra ?
Aš nebesėsiu šiemet tų Sunberry . Ir taip tikriausiai pridygs lauke, nes pernai taip buvo
Aš nebesėsiu šiemet tų Sunberry . Ir taip tikriausiai pridygs lauke, nes pernai taip buvo
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 05, 17:57)
Jei pas mane kada užsuksi,pabandymui kelias sėklytes?Neįsivaizduoju,kas per stebuklas?
Va va, tau kaip tik. Vaistas nuo visų ligų. O šiaip, tai jau sugalvosi, kokį pyragą su jais sumeistrauti. Galima dažus pasidaryti, kelių uogų tereikia ir jau viskas raudonai mėlyna.. Niurzgute, jeigu nedirbi, prasuksiu ryt ar poryt.
Žolios tapkės laaaaaabai patogios ir fainos nešioti. Dukroms Kalėdoms dovanojau, džiaugias, kad geresnių neturėjusios. Aš irgi pataupydama nešioju
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 05, 20:57)
Žolios tapkės laaaaaabai patogios ir fainos nešioti. Dukroms Kalėdoms dovanojau, džiaugias, kad geresnių neturėjusios. Aš irgi pataupydama nešioju
O aš bijau, kad kojų man negrauztu, nes kojinių namuose nepripazistu , bet kad gražios, tas tiesa
Kaziuki dukra buvo, prekiavo truputi, nieko gero Vieta aikštėj buvo sakė ne iš gerųjų žmonių žymiai mažiau kaip seniau, kainos visko ohoho
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 05, 22:01)
O aš bijau, kad kojų man negrauztu, nes kojinių namuose nepripazistu , bet kad gražios, tas tiesa
Kaziuki dukra buvo, prekiavo truputi, nieko gero Vieta aikštėj buvo sakė ne iš gerųjų žmonių žymiai mažiau kaip seniau, kainos visko ohoho
Žolios tapukai tikri meno kūriniai Juos gaila nešioti, nebent tik svečiui duoti
Šiandien su viena moterimi kalbėjau, prekiavo Kaziukyje. Pasipiktinusi organizatoriais. Sakė, kad perkamosios galios nebuvo, per dvi dienas tik vieta ir kelionė atsipirko. Žmonės nebeperka, išėję daugiau kaip į parodą.
Liniux, džiaugiuosi, kad nebrokijat
Iš tikrųjų, tai ir save mylėt reik, ne tik svečius
Sp , aš ir sakau, kad dalyvavimas mugėse tik išlaidas atperka, bet uždarbio nėr O Vilniaus Kaziuką jau senai keikia dalyviai, bet nieks nesikeičia turbūt. Dalyvių ir taip be proto daug - kam jiems stengtis.
Iš tikrųjų, tai ir save mylėt reik, ne tik svečius
Sp , aš ir sakau, kad dalyvavimas mugėse tik išlaidas atperka, bet uždarbio nėr O Vilniaus Kaziuką jau senai keikia dalyviai, bet nieks nesikeičia turbūt. Dalyvių ir taip be proto daug - kam jiems stengtis.
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 05, 21:11)
Žolios tapukai tikri meno kūriniai Juos gaila nešioti, nebent tik svečiui duoti
Šiandien su viena moterimi kalbėjau, prekiavo Kaziukyje. Pasipiktinusi organizatoriais. Sakė, kad perkamosios galios nebuvo, per dvi dienas tik vieta ir kelionė atsipirko. Žmonės nebeperka, išėję daugiau kaip į parodą.
Iš kur bus tos galios jeigu verba normalesne ir įdomesnė nuo 20 eur, pyrago smotelis 1.5 eur, jie dviese buvo vieta issipirke su tokiu lelininku tai sakė tas irgi tik ant medžiagų su prekiavo, dabar jau kitose mugėse už vietą turės susirinkti, esmėj geriausių atveju ant nulio
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 05, 19:39)
Niurzgute, jeigu nedirbi, prasuksiu ryt ar poryt.
Dirbu
Labas rytas.
Mazgyte,truputi pavėluotai,su švente.
Labos
Niekas pyragų nevalgo - pavasaris turėtų pasirodyti , reikia formų geresniu Aš irgi tik gėles pamerksiu O jau bjaurumas oro Kaune - lyja sninga . Ar jau laikas bus savaitgalį porus ir svogūnus sėt ? Vis neužsirašau kada ką sėju ...
Niekas pyragų nevalgo - pavasaris turėtų pasirodyti , reikia formų geresniu Aš irgi tik gėles pamerksiu O jau bjaurumas oro Kaune - lyja sninga . Ar jau laikas bus savaitgalį porus ir svogūnus sėt ? Vis neužsirašau kada ką sėju ...
Laba
Man jau ne tik pyragus, ale ir šaukštą paslėpt reiks Buvau tyrimų atsakymų sužinot . dauguma dar telpa į normos rėmus, bet cholesterolis 7,7 I r ko jis čia šoko taip į priekį ?
ar būna pirkt jonizuotų mineralų LT vaisrinėse? Ar tik siųstis lieka? My Webpage
Ar esat kuri vartojusi spiruliną?
Man jau ne tik pyragus, ale ir šaukštą paslėpt reiks Buvau tyrimų atsakymų sužinot . dauguma dar telpa į normos rėmus, bet cholesterolis 7,7 I r ko jis čia šoko taip į priekį ?
ar būna pirkt jonizuotų mineralų LT vaisrinėse? Ar tik siųstis lieka? My Webpage
Ar esat kuri vartojusi spiruliną?