Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,gyveni šalia miško,kuriame lankausi. mirksiukas.gif Pakentėk,na kai jau užlis,va tada tai pasipils.Dabar dar turi pavaikščioti,kad rastum.Guotės pasirodė vėl,laukiu ruduokių. mirksiukas.gif Ai pagal kvapą radau jau 4 poniabudes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Nepažįstu nei guočių, nei ruduokių, nei poniabudžių... unsure.gif

Pasigooglinau, ruduokė-rudmėsė tada žinau, o apie poniabudę sužinojau iš jūsų tai miške dairydavausi, esu mačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 rugpjūčio 2019 - 13:04
Sveiki. Pristojo moteryte, kad svogunu parduociau... Kokia kaina siemet uz kg?
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2019 08 29, 14:18)

Didmenoje ima 0,35 - 0,40 . O kadangi tavo ekologiški, gali dar keliais centais pakelti.
Niurzga, jeigu ruduokės pradės dygti - pasikviesiu pagrybauti. Labai skanus grybas. Ir greitai prirenkamas.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2019 08 29, 15:18)

FB po 1,35 už kg smile.gif
Atsakyti
Kaimietuke man tik būtų smalsu paragauti juos keptus.

Šuo stresuoja, naktį kaukt sugalvojo.
Dukros daiktus į mašiną nešėm, papūga į laiptinę išlėkė. Ot stresinė diena pakliuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 rugpjūčio 2019 - 20:49
Labas rytas.
Oi ruduokės keptos-skanu. wub.gif wub.gif
Vat raudonikių visai nevertinu,juos gražu rinkti,bet valgyti,man kieti,juodi............. ax.gif
Atsakyti
Man dar labai skanios rudosios guotės. Tos, kur agurkais kvepia.
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 rugpjūčio 2019 - 05:16
Labas rytas.
Atsakyti
Tai darbuojatės visos ar ilsitės ?
Atsakyti
IK, darbuojamės.Nusikasėm bulves.Laaabai geras derlius šiemet, kokybė gal neypatinga, yra nemažai grambuolių lervų apkandžiotų, bet kiekis didelis.Kada visa tai reikės perrinki blink.gif .Ir kiaulių šiuo metu neturiu, kas tas apkandžiotas suės g.gif Verdam dabar vištom biggrin.gif
Ir šiaip liūdna ta rugsėjo pirmoji, darbovietę uždarė, nors aš dar dirbu, tęsiama neterminuota darbo sutartis, negavau ir įspėjimo dėl atleidimo.Gal ryt įteiks?Parašiau, kad sutinku dirbti pakeistomis darbo sąlygomis, o visi, kas parašė, kad nesutinka, atleisti su visom priklausančiom išeitinėm.Padariau klaidą verysad.gif
Atsakyti