Labas rytas.
IK,gyveni šalia miško,kuriame lankausi. Pakentėk,na kai jau užlis,va tada tai pasipils.Dabar dar turi pavaikščioti,kad rastum.Guotės pasirodė vėl,laukiu ruduokių. Ai pagal kvapą radau jau 4 poniabudes.
Laba,
Nepažįstu nei guočių, nei ruduokių, nei poniabudžių...
Pasigooglinau, ruduokė-rudmėsė tada žinau, o apie poniabudę sužinojau iš jūsų tai miške dairydavausi, esu mačiusi.
Nepažįstu nei guočių, nei ruduokių, nei poniabudžių...
Pasigooglinau, ruduokė-rudmėsė tada žinau, o apie poniabudę sužinojau iš jūsų tai miške dairydavausi, esu mačiusi.
Sveiki. Pristojo moteryte, kad svogunu parduociau... Kokia kaina siemet uz kg?
QUOTE(blakstiena5 @ 2019 08 29, 14:18)
Didmenoje ima 0,35 - 0,40 . O kadangi tavo ekologiški, gali dar keliais centais pakelti.
Niurzga, jeigu ruduokės pradės dygti - pasikviesiu pagrybauti. Labai skanus grybas. Ir greitai prirenkamas.
QUOTE(blakstiena5 @ 2019 08 29, 15:18)
FB po 1,35 už kg
Kaimietuke man tik būtų smalsu paragauti juos keptus.
Šuo stresuoja, naktį kaukt sugalvojo.
Dukros daiktus į mašiną nešėm, papūga į laiptinę išlėkė. Ot stresinė diena pakliuvo.
Šuo stresuoja, naktį kaukt sugalvojo.
Dukros daiktus į mašiną nešėm, papūga į laiptinę išlėkė. Ot stresinė diena pakliuvo.
Labas rytas.
Oi ruduokės keptos-skanu.
Vat raudonikių visai nevertinu,juos gražu rinkti,bet valgyti,man kieti,juodi.............
Man dar labai skanios rudosios guotės. Tos, kur agurkais kvepia.
Labas rytas.
Lyžuka,su švente.
Labas rytas.
Tai darbuojatės visos ar ilsitės ?
IK, darbuojamės.Nusikasėm bulves.Laaabai geras derlius šiemet, kokybė gal neypatinga, yra nemažai grambuolių lervų apkandžiotų, bet kiekis didelis.Kada visa tai reikės perrinki .Ir kiaulių šiuo metu neturiu, kas tas apkandžiotas suės Verdam dabar vištom
Ir šiaip liūdna ta rugsėjo pirmoji, darbovietę uždarė, nors aš dar dirbu, tęsiama neterminuota darbo sutartis, negavau ir įspėjimo dėl atleidimo.Gal ryt įteiks?Parašiau, kad sutinku dirbti pakeistomis darbo sąlygomis, o visi, kas parašė, kad nesutinka, atleisti su visom priklausančiom išeitinėm.Padariau klaidą
Ir šiaip liūdna ta rugsėjo pirmoji, darbovietę uždarė, nors aš dar dirbu, tęsiama neterminuota darbo sutartis, negavau ir įspėjimo dėl atleidimo.Gal ryt įteiks?Parašiau, kad sutinku dirbti pakeistomis darbo sąlygomis, o visi, kas parašė, kad nesutinka, atleisti su visom priklausančiom išeitinėm.Padariau klaidą