Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Niurzgiuk,pažystamos dukra studijavo irgi kinų kalbą.Pagal mainų programą išvažiavo į Kiniją,susipažino amerikietį,ištekėjo,metė mokslus ir išvažiavo į Čikagą gyventi.Dabar kažką ten studijuoja.Kaip likimas nubloškia. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Liniuxxxxx raugti pomidorai man nepatiko . Valgyti galima , bet paprasti skaniau smile.gif

Niurzga sėkmės Tavo mažajai . Kiek čia iki to Kauno , 100 km ne atstumas smile.gif Specialybė tai įdomi 4u.gif Aš su kalbomis kai susipykus , tai man būtų labai sunku ... Jau geriau matematikos ir chemijos smile.gif
PS - kokie agurkai patys tiek rauginimui ? ne marinavimui ? Nes išbandžiau sesės argurkus raugti - puikūs. Vadinasi bėda ne manyje , ne mano induose - o agurkų veislėj ... Tai ir galvoju kokius sodinti , kad kitais metais taip nepasimauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 rugpjūčio 2019 - 07:45
Laba,

Šiemet labai mažai marinavau, nors agurkų turiu. Niekas nevalgo, o dabar tik dviese liksim tai užteks. Pskui stovi be reikalo. Bet pasidariau ir tokių kur šaldytuve laikyti reikia, pjaustyti riekutėm, aštrūs...Pas draugus valgiau, skanu, tik dėl aštrumo daug valgyt negaliu. Porą šaukštų garnyrui.

Mano mažutė norėjo kitokios specialybės, šita gal trečioje vietoje buvo. Bet ji humanitarė, gabi labai kalboms. Ji į perspektyvas žiūri, į algas, į darbuotojų poreikį ateityje...Aišku ir, kad bent kiek patiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 27 rugpjūčio 2019 - 09:16
Labas rytas.
Atsakyti
Ir kaip darbe išsėdėti po tokių pusryčių ???? Vienas nervas smile.gif
O aš šiemet kaip niekad daug pirmarinavau smile.gif Bo vaikas grįžo Lietuvon , gal suvalgys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labukas smile.gif uzsikase darbuos?derliu dorojat?Ingridos pusryciai wub.gif Sendien supyliau gal 10km su suniu,radau tris raudonikius pakelej...jaunutukai ,grazuoliukai.Ryt paleksiu i miska,kad ir karsta,silpnavale as,traukia i miska biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiemet miške streso gavau. Išėjau su šuniu, o ji ėmė ir dingo. Vieną kartą prisišaukuau, o antrą kartą nebeatbėgo. Uogauju, švilpiu iki iškritimo, nu psio galvoju, sena, paklydo... Sugalvojau paskambinti vyrui, pasirodo mano šune pavargo būt miške ir grįžo į stovyklavietę. Paliko mane. Nusprendė, kad galiu ir pati apsisaugot, o jai poilsis užtarnautas, gana iš jos. O aš kaip kvaiša bandžiau ją prisikviest. O kaip ji cypė kai parėjau, lyg iš džiaugsmo, lyg inkštimas toks kai kalta būna...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 28 rugpjūčio 2019 - 12:43
Tvarkinga sune biggrin.gif Mes saviski tik su pavadziu rolleyes.gif Prades stirnas vaikytis,katinus visu kaimu isgaudys ax.gif Sitom dienom labai ramus,karsta...
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 08 28, 15:06)
Tvarkinga sune biggrin.gif Mes saviski tik su pavadziu rolleyes.gif Prades stirnas vaikytis,katinus visu kaimu isgaudys ax.gif Sitom dienom labai ramus,karsta...

Anksčiau ji viską spėdavo, mes uogaujam ji urvus knisa, reguliariai mus visus patikrina, ar niekas nepaklydo. Ir vėl prie savo reikalų eidavo. Tam tikru perimetru kiti uogautojai ar grybautojai neprieidavo.
Atsakyti
Naujienos tiesiai iš miško. mirksiukas.gif Krepšys raudonikių ir kibiriukas voveraičių. ax.gif Reikia lietaus,tada pasipils............. bigsmile.gif
Atsakyti
OMG koks grožis bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, nenervuok. Nes patykosiu ir atimsiu. biggrin.gif
Atsakyti