Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ingrida , o kaip Jūsų bitės ? Kiek pamenu turėjot ?

Pusryčiai neapetinti man. Kiaušinius mėgstu , bet padažo spalva ... Palieku , gal kam vakarienė bus smile.gif
Atsakyti
Labukas.Prapuole visos darbuose smile.gif Pradejo dygt baravykai,atgaiva mano sielai biggrin.gif Dziovinu jau antra partija,o dar pomidorai reik tvarkyt rolleyes.gif Karstis pas mus vakar nezmoniskas buvo 34...prakaitas per akis varvejo,o ir mamukui buvo negera.Manau pakaito per daug,pavargo,bet pati to nepripazysta.sendien pora laipsniu vesiau,vakar truputi nulijo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus baravykai dar pavieniai ir tie sukirmyję. ax.gif Sausa.Vakar rinkome bruknes pelkėje su mama,tai išeinant iš pelkės,kad pasipylė lepšiukai. bigsmile.gif Stabtelėjome vienoje vietelėje raudonikius kelis radau. ax.gif Na šiandien gal palis,rytoj važiuosiu raudonikių,voveraičių. mirksiukas.gif
Dusia,šiemet neliečiame savo medučio iš dviejų avilių ,sujungė vieną,nes sutranėjųsi motina buvo,tai dabar mb ieško geros motinėlės,nori perskirti,sustiprėjo šeima.Tai medaus ir neliečiame. ax.gif O sodyboje nuomininkės iš drevės išsikraustė.Matyt rado geriau? bigsmile.gif
Oi duodasi dabar bitės avietėse.Net dūzgia visas laukelis.Tik nežinau ar berasiu uogų?Vakar užskrido kažkokie paukščiai ar tai jie obuolius kapoja nuo obels šalia aviečių ar avietes lesa?Bet didžiausias pulkas.Gal kokie praskrendantys? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 rugpjūčio 2019 - 06:03
Kaip norėčiau baravykų keptų ant sviesto ...
Ingrida , FB rasi bent kelias bitininkų grupės. prisijunk , tikrai yra motinėlių pasirinkimas . Kokių tik nori . Prieš 2 metus rugsėji pamačiau kad motinos nebeturi, tai už 3 pinigus seną motiną ( tikri bitininkai rudenį keičia į naujas ) man net iš Klaipėdos autobusu atsiuntė. Priėmė be bėdų ir turėjau pavasarį labai gerą šeimą .

Atsakyti
pas mus pliaupia blink.gif .Kol nedaug lijo,nulekiau i miska biggrin.gif vyras isvadino ligone,bet su suniu ir pats isejo biggrin.gif Parsiveziau abu is misko keliu,permirke iki trusu,bet baravyku vistiek radau biggrin.gif Drabuziai skalbiasi,sriuba verda,keliausiu i siltnamius...ryt pas daktarus,prisipirksiu paprikos,darysiu padaza...Mano paprikos net negalvoja nokt blink.gif
Atsakyti
Vakar iki temstant baigėme kulti. Va, vienu stresu mažiau. Šiandien patikra buvo, dar vienas stresas atpuolė.
O kadangi lijo, net pilka, tai nieko niekas nedirbo. Nerandu vietos visą popietę, nes nemoku be adrenalino gyventi. rolleyes.gif
Prilijo sočiai, 30 mm . Tai reiškia, po 3 kibirus į kvadratinį metrą. wub.gif Mano pekinai net kvatosis iš laimės, ir kopūstai. wub.gif
Atsakyti
Oi, Ingrida, seilės tįsta nuo tavo grybų ir uogų aprašymų bigsmile.gif
Iš Kaimo, darboholiko požymis pas tave, jei nė kelių valandų ramiai negali praleist . mirksiukas.gif ž
Liniuxxxx, beveik kasdien prabalsuoju už tave konkurse mirksiukas.gif Kovojat aktyviai apylygiai ten keliese. 4u.gif

Atsakyti
Ačiū, žolia smile.gif
Mes savaitės tarpinį prizą laimėjom, dabar tik sportinis interesas, nes pagrindinis teks kažkam kitam. Ten renkama pagal kažkokią programėlę, tad ir daugiausia surinkęs gali be nieko likti.
Lietsus laaabai saikingai gavom, galėjo daugiau atseikėt.
Tvarkau česnakus, gražūs šiemet.
Atsakyti
Po kiek česnakus išleidinės
? Vasariniai?
Atsakyti
Žieminiai, po 4, vasarinių nebeturiu, pernai uždžiūvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kas čia per pusryčiai ? Kefyras ?
Liniukai, pasiūlyk česnakus gal internete. Žinau, kas gali norėti. Kokie nors pusgaminių gamintojai.
Atsakyti