Labas rytas.
Buvusioji buvau bruknių.Pas mus tik voveraitės ir gudukai-kalpokai dygsta.
Paklydę su mama buvome su nuotykiais.
Į pelkytę užvažiavome spanguolės jau noksta ir nemažai šiemet.
Paklydę su mama buvome su nuotykiais.
Į pelkytę užvažiavome spanguolės jau noksta ir nemažai šiemet.
Laba,
Miške bruknių sočiai prisorinkau. Mėlynių pavalgymui. Voveraičių rinkau tik tiek kiek suvalgėm.
O man MB sudiegė į telefoną progeamėlę, kur ,,parveda,, į pradinį tašką iš kurio išėjau. Nes aš pasiklystu naujuose miškuose
Miške bruknių sočiai prisorinkau. Mėlynių pavalgymui. Voveraičių rinkau tik tiek kiek suvalgėm.
O man MB sudiegė į telefoną progeamėlę, kur ,,parveda,, į pradinį tašką iš kurio išėjau. Nes aš pasiklystu naujuose miškuose
Niurzgiuk,su mašina a.d. paklydome. Žinai mūsų Žaliąją,man ji baisi. Labai klaidu.Jau būtume gal išvažiavę,bet medkirčiai nuvertę buvo medį didžiulį,galvojame kol supjaus,važiavome vėl ratais,kol nuvažiavome............
Mačiau turguje jau bruknių yra.
Labas rytas.
Labas rytas,
kol kas normaliai neprabudau, dar nenoriu tokių sočių pusryčių.
Ingrida, žinau žaliąją, todėl su mobiliu telefonu ten ir vaikštau šiemet.
O aš su dukra šiemet ežere sugebėjau pasiklysti . Mes ant burlentės lentos plaukiojam kaip su baidare, o ežeras didelis, ežere salų, salelių daug, toli nuplaukėm, aplink vieną salą apiplaukėm, namo grįžinėjam, o žiūrim vietos nebepažįstamos. Nu nei verkt, nei juoktis. Sėdim tik su maudymukais ant lentos. Nei telefonų su savim, nieko. Nu žodžiu, šiaip taip parsiradom. Žmonių daug su valtim ir pakrantėse, nu bet gi gėda klaust, pagalbos prašyt.
Su orientacija ir man blogai , MB vis šaiposi iš manęs : eik į tą pusę kur nori , tik į priešingą ... Miške gal geriau negu mieste
Pusryčiai skanūs , pagal mane būtų, dėkui Ingrida .
Pusryčiai skanūs , pagal mane būtų, dėkui Ingrida .
Va ką turiu - tai erdvės kažkokį pojūtį. Jeigu kokiame dideliausiame didmiestyje esu nors kartą buvusi, tai ir po dvidešimt metų kaip pagal žemėlapį galiu tą pačią vietą rasti. Niekada nepaklystu miške. O žmonių veidų nepamenu. Tiksliau, pamenu, bet man niekaip nepavyksta susieti : kur, kada, kokia pavardė. Tiesiog būna kurioziškų situacijų.
Labas rytas.
Gaudausi aš miške,bet va girioje turiu tokią baimę,man ji tokia didelė atrodo,paslaptinga. Geriausia kai būna saulė,man ji labai padeda išeiti.
Ir dabar su mašina tiek ratų prisukome,kad jau galva apsisuko. Juk tikslas buvo rasti-bruknių.
O aš ir miške paklystu ir veidų neprisimenu Bet sieju tai su amžiumi, nes sęniau viskas su veidais buvo getai, telefonų numeriai mintinai greit išsisaugodavo Miške tai jau visą savo gyvenimėlį prastai orientuojuosi. O į ežerą plaukt ir dar ant lentos tai čia man būtų baisiau nei kalėjimas...