Nu labas
Ate42, gal gali parašyt ką nors apie šiuos pomidorus : koks aukštis, koks rūgštumas ir ankstumas
lotaringskaja krasavica
Canestrino
Rožinis triufelis
Dikaja roza
Serdce čiornoje
QUOTE(žollia @ 2017 03 03, 19:45)
Nu labas
Ate42, gal gali parašyt ką nors apie šiuos pomidorus : koks aukštis, koks rūgštumas ir ankstumas
lotaringskaja krasavica
Canestrino
Rožinis triufelis
Dikaja roza
Serdce čiornoje
lotaringskaja krasavica
Canestrino
Rožinis triufelis
Dikaja roza
Serdce čiornoje
1- karbuotas, pjaustant gaunasi gėlytės plona odele, mėsingas dideliais vaisiais. Aukštas, vidutinio vėlyvumo. Nerūgštus
2- geras, bet man, labai geras. Labai derlingas. Skanus, toks teisingas pomidoras.
3kriaušės formos. Man tobulas. Iki 1,7. Derlingas
4 neaukštas, šiemet nesodinsiu.
5 plona odele, nerūgštus kaip ir visi juodukai.
Visi jie vidutinio vėlyvumo.
O pati nerandu kur sėklas pasidėjau....
tai gal reik atsiųst?
QUOTE(žollia @ 2017 03 03, 20:28)
tai gal reik atsiųst?
Ačiū, nereikia. Yra kitokių, yra ir šitų likusių
Na, rytoj bandysiu sėti ir aš pomidorų, paprikų.
Labas rytas.
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 21:16)
1- karbuotas, pjaustant gaunasi gėlytės plona odele, mėsingas dideliais vaisiais. Aukštas, vidutinio vėlyvumo. Nerūgštus
2- geras, bet man, labai geras. Labai derlingas. Skanus, toks teisingas pomidoras.
Jau rašyti norėjau ir klausti, kad kiekvienas apibūdintumei O čia sėklos ne hibridai, kaip suprantu?
Šiandien duoduosi po kambarius(kas juos pas mane suverčia, sakykit?), duoduosi po braškinius šiltnamius, nuimu šiaudus, purenu žemę, plėšiu senus, pajuodusius lapus. Vakar 5 valandas po valdiško darbo skyriau pikiavimui, išsipikiavau 300 žemuogių , susitvarkiau surfinijas, gazanijas ir apstulbau, pamačiusi, kad gazanijos bei petunijos aplipusios...amarais Iš kur jie????? Žemė-pirktinė, sėklos pirktinės, daigyklos mano, bet iš rudens chlore dezinfekuotos. Ant naminių kinrožių, net keista, jokių kenkėjų nėra, o ant daigelių-jau sėdi. Čiupau actarą ir nupurškiau. Išpurškiau profilaktiškai tada visus daigus, gal nepamirs daigai. Purškiau be kaukės, pagalvojau, kad va prisiuostysiu ir užversiu kanopas kaip amaras Pamiršiu, kaip valgyti(nu šitas man į naudą būtų), kaip kvėpuoti.
Laba,
o aš vakar susižiūrėjau kokių sėklų turiu, kokių trūksta... Nusipirkau beveik viską ko reikėjo tik dumplūnių ir porų negavau.
Šiandien dviračio sezoną atidarau Iš viso 10 km numyniau. Draugai gyvena 5 km atstumu tai apsidraudžiau jei pavargčiau, jei koją užskaustų, kad turėčiau kur pailsėt, kad MB galėtų atvažiut pasiimt jei prireiktų. Bet ir parmyniau pati, jeeeee
o aš vakar susižiūrėjau kokių sėklų turiu, kokių trūksta... Nusipirkau beveik viską ko reikėjo tik dumplūnių ir porų negavau.
Šiandien dviračio sezoną atidarau Iš viso 10 km numyniau. Draugai gyvena 5 km atstumu tai apsidraudžiau jei pavargčiau, jei koją užskaustų, kad turėčiau kur pailsėt, kad MB galėtų atvažiut pasiimt jei prireiktų. Bet ir parmyniau pati, jeeeee
Aš petunijas, bakopa ir ziles pasejau, dar pavarciau žydrunu ir zioveinio pakelius ir palikau, nežinau gal ir reikėjo suset jau?
Šlamutis nesipuola dygt, na gal per anksti, dar tik savaite pasetas
Sveikos
Sp, pirktoj žemėj irgi gali visko but, jei yra piktžolių sėklų tai ko gi jų nebus
Sveikos
Sp, pirktoj žemėj irgi gali visko but, jei yra piktžolių sėklų tai ko gi jų nebus
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 04, 17:12)
Aš petunijas, bakopa ir ziles pasejau, dar pavarciau žydrunu ir zioveinio pakelius ir palikau, nežinau gal ir reikėjo suset jau?
Sveikos
Sveikos
Šlamutis ir man nedygo visiškai nei po savaitės, nei po mėnesio
Žilių dar nesėjau, jos greit auga, sėsiu kitą savaitgalį. Žydrūnai mano jau išpikiuoti. Žiovainius irgi galima sėti kitą savaitgalį.
Taip sveikatos nebeturiu... O reikia serenčius pikiuoti Lobelijos irgi galvas kelia, nori į daigyklas, o smulkutės jos, jazau, su dantų krapštuku reiks žaisti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 04, 16:23)
Šlamutis ir man nedygo visiškai nei po savaitės, nei po mėnesio
Žilių dar nesėjau, jos greit auga, sėsiu kitą savaitgalį. Žydrūnai mano jau išpikiuoti. Žiovainius irgi galima sėti kitą savaitgalį.
Taip sveikatos nebeturiu... O reikia serenčius pikiuoti Lobelijos irgi galvas kelia, nori į daigyklas, o smulkutės jos, jazau, su dantų krapštuku reiks žaisti
A tada ir zydruna sesiu, spės dar užaugti, o slamuti pirkau iš dviejų vietų nu gal bent viena nepaves