Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Nu labas biggrin.gif
Ate42, gal gali parašyt ką nors apie šiuos pomidorus : koks aukštis, koks rūgštumas ir ankstumas
lotaringskaja krasavica
Canestrino
Rožinis triufelis
Dikaja roza
Serdce čiornoje
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 03, 19:45)
Nu  labas  biggrin.gif 
Ate42, gal gali parašyt ką nors apie  šiuos pomidorus : koks aukštis, koks rūgštumas ir ankstumas
lotaringskaja krasavica
Canestrino
Rožinis triufelis
Dikaja roza
Serdce čiornoje
4u.gif  4u.gif  4u.gif

1- karbuotas, pjaustant gaunasi gėlytės biggrin.gif plona odele, mėsingas dideliais vaisiais. Aukštas, vidutinio vėlyvumo. Nerūgštus
2- geras, bet man, labai geras. Labai derlingas. Skanus, toks teisingas pomidoras.
3kriaušės formos. Man tobulas. Iki 1,7. Derlingas
4 neaukštas, šiemet nesodinsiu.
5 plona odele, nerūgštus kaip ir visi juodukai.
Visi jie vidutinio vėlyvumo.
O pati nerandu kur sėklas pasidėjau.... biggrin.gif
Atsakyti
tai gal reik atsiųst? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 03 03, 20:28)
tai gal reik atsiųst?  bigsmile.gif

Ačiū, nereikia. Yra kitokių, yra ir šitų likusių
Atsakyti
Na, rytoj bandysiu sėti ir aš pomidorų, paprikų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 21:16)
1- karbuotas, pjaustant gaunasi gėlytės biggrin.gif plona odele, mėsingas dideliais vaisiais. Aukštas, vidutinio vėlyvumo. Nerūgštus
2- geras, bet man, labai geras. Labai derlingas. Skanus, toks teisingas pomidoras.
3kriaušės formos. Man tobulas. Iki 1,7. Derlingas
4 neaukštas, šiemet nesodinsiu.
5 plona odele, nerūgštus kaip ir visi juodukai.
Visi jie vidutinio vėlyvumo.
O pati nerandu kur sėklas pasidėjau.... biggrin.gif

Jau rašyti norėjau ir klausti, kad kiekvienas apibūdintumei 4u.gif O čia sėklos ne hibridai, kaip suprantu?
Šiandien duoduosi po kambarius(kas juos pas mane suverčia, sakykit?), duoduosi po braškinius šiltnamius, nuimu šiaudus, purenu žemę, plėšiu senus, pajuodusius lapus. Vakar 5 valandas po valdiško darbo skyriau pikiavimui, išsipikiavau 300 žemuogių rolleyes.gif , susitvarkiau surfinijas, gazanijas ir apstulbau, pamačiusi, kad gazanijos bei petunijos aplipusios...amarais blink.gif Iš kur jie????? Žemė-pirktinė, sėklos pirktinės, daigyklos mano, bet iš rudens chlore dezinfekuotos. Ant naminių kinrožių, net keista, jokių kenkėjų nėra, o ant daigelių-jau sėdi. unsure.gif Čiupau actarą ir nupurškiau. Išpurškiau profilaktiškai tada visus daigus, gal nepamirs daigai. Purškiau be kaukės, pagalvojau, kad va prisiuostysiu ir užversiu kanopas kaip amaras biggrin.gif Pamiršiu, kaip valgyti(nu šitas man į naudą būtų), kaip kvėpuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

o aš vakar susižiūrėjau kokių sėklų turiu, kokių trūksta... Nusipirkau beveik viską ko reikėjo tik dumplūnių ir porų negavau.

Šiandien dviračio sezoną atidarau ax.gif Iš viso 10 km numyniau. Draugai gyvena 5 km atstumu tai apsidraudžiau jei pavargčiau, jei koją užskaustų, kad turėčiau kur pailsėt, kad MB galėtų atvažiut pasiimt jei prireiktų. Bet ir parmyniau pati, jeeeee biggrin.gif
Atsakyti
Aš petunijas, bakopa ir ziles pasejau, dar pavarciau žydrunu ir zioveinio pakelius ir palikau, nežinau gal ir reikėjo suset jau?

Šlamutis nesipuola dygt, na gal per anksti, dar tik savaite pasetas unsure.gif

Sveikos mirksiukas.gif

Sp, pirktoj žemėj irgi gali visko but, jei yra piktžolių sėklų tai ko gi jų nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2017 - 16:14
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 04, 17:12)
Aš petunijas, bakopa  ir ziles pasejau, dar pavarciau žydrunu ir zioveinio pakelius ir palikau, nežinau gal ir reikėjo suset jau?

Šlamutis nesipuola dygt, na gal per anksti, dar tik savaite pasetas  unsure.gif

Sveikos  mirksiukas.gif

Sp, pirktoj žemėj irgi gali visko but, jei yra piktžolių sėklų tai ko gi jų nebus

Šlamutis ir man nedygo visiškai nei po savaitės, nei po mėnesio unsure.gif
Žilių dar nesėjau, jos greit auga, sėsiu kitą savaitgalį. Žydrūnai mano jau išpikiuoti. Žiovainius irgi galima sėti kitą savaitgalį.
Taip sveikatos nebeturiu... O reikia serenčius pikiuoti unsure.gif Lobelijos irgi galvas kelia, nori į daigyklas, o smulkutės jos, jazau, su dantų krapštuku reiks žaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 03 04, 16:23)
Šlamutis ir man nedygo visiškai nei po savaitės, nei po mėnesio unsure.gif
Žilių dar nesėjau, jos greit auga, sėsiu kitą savaitgalį. Žydrūnai mano jau išpikiuoti. Žiovainius irgi galima sėti kitą savaitgalį.
Taip sveikatos nebeturiu... O reikia serenčius pikiuoti unsure.gif Lobelijos irgi galvas kelia, nori į daigyklas, o smulkutės jos, jazau, su dantų krapštuku reiks žaisti smile.gif

A tada ir zydruna sesiu, spės dar užaugti, o slamuti pirkau iš dviejų vietų nu gal bent viena nepaves
Atsakyti
Labas rytas,

pagalvojau, kad reikia duot Ingridai išeiginę ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 05 kovo 2017 - 08:36