Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(IngridaB @ 2019 07 11, 18:35)
Skanus skanus labai pyragas. wub.gif  wub.gif

Mačiau nuorodą. Knisu, nerandu. Uffff
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 07 11, 18:45)
Mačiau nuorodą. Knisu, nerandu. Uffff

http://aj-receptai.b...e-melynoji.html
Atsakyti
Reikės paskaityti kokį pyragą kepat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 11 liepos 2019 - 19:59
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, Iškepiau vakar pyragą tik kol galutinai atšalo beveik puse neliko :)  :essen:​ 

Atsakyti
Kaip Jums tie pyragai po skūra nepalenda . Man užtenka pažiūrėti ir pauostyti ir jau smile.gif
Atsakyti
Ir man nuo žiūrėjimo svoris auga. Kadangi dabar svoris stabiliai rieda žemyn, tai net receptų neskaitau. Jokio pyrago, šokoladukas kartą per savaitę. Bijau, kai prasidės obuolių sezonas, galiu sugriešyti ir išsikepti obuolinį pyragą.
Atsakyti

Aš išbandau protarpinį badavimą, padeda ir pyragą galiu suvalgyti. Kai per 7 mėn, nukrenta 8 kg reikia daryti pertrauką, stabilizuoti svorį.

Atsakyti
Kaip man nepasisekė: galvojau, visko turiu pyragui, o bac ir nėr grietinėlės... Va kada blogai kaime gyvent, kai kažko prireikia ir neturi. Reiks ryt bruktis į miestą, šeštadieniais baisūs kamščiai visur..
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 07 12, 21:42)
Kaip man nepasisekė: galvojau, visko turiu pyragui, o bac ir nėr grietinėlės... Va kada blogai kaime gyvent, kai kažko  prireikia ir neturi.  Reiks ryt  bruktis į miestą, šeštadieniais baisūs kamščiai visur..

nu ne Londe , nėr tų kamščiių ant Lietuvos smile.gif
Atsakyti

Kaip man nepasisekė: galvojau, visko turiu pyragui, o bac ir nėr grietinėlės... Va kada blogai kaime gyvent, kai kažko prireikia ir neturi. Reiks ryt bruktis į miestą, šeštadieniais baisūs kamščiai visur..

O aš kepiau be grietinėlės. pas mane kreminė varškė buvo tai vietoj grietinėlės + 200 gr varškės (iš viso 700 gr) ir viskas, gal truputį kūdesnis, bet man kaip tik. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti