Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mano genai irgi i moteriškos linijos. Mama pradėjo žilti apie 75 , močiutę kiek pamenu - su juoda kasa.
Atsakyti
Jau vaizdai wub.gif ot tema issivyste biggrin.gif Man 55,zila jau senai.turejau ilgus plaukus ,gal dabar todel megstu labai trumpus.Galima sakyt kerpuos vyriskai mirksiukas.gif ir aplamai greit senstu,visas moteriskas bedas seenai pamirsau.Atsalo,bet lietaus,tik ,kad rasa padare,bet yr,kaip yr.Vaziuosim su vyru pasiganyt,apsipirkt
Atsakyti
Laba,
Atėjau pusryčių ax.gif o čia tema apie plaukus.
Mano pagrindinė bėda tai ploni silpni plaukai. Vis pabandau paaginti ilgesnius ir neištvėrusi po pusmečio ar metų vėl trumpai, berniukiškai nudikerpu. Tingiu, o ir nemoku jų prižiūrėti, rytais šukuoti, kelti aukštyn... o ir darbo specifika tokua, kad kažko ant galvos neprivelsi.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 07 03, 08:47)
Jau vaizdai wub.gif ot tema issivyste biggrin.gif Man 55,zila jau senai.turejau ilgus plaukus ,gal dabar todel megstu labai trumpus.Galima sakyt kerpuos vyriskai mirksiukas.gif ir aplamai greit senstu,visas moteriskas bedas seenai pamirsau.Atsalo,bet lietaus,tik ,kad rasa padare,bet yr,kaip yr.Vaziuosim su vyru pasiganyt,apsipirkt

buvusioji, kad su savu tai koks čia ganymasis rolleyes.gif
Aš jau senai dažau, gal 10 metų , o gal ir 15 , atmintis paveda. Net pradžioj gal dažymas buvo kad atspalvį pakeist, o paskui smilkiniai žilt pradėjo.
Pas mane smagiai palijo naktį, o ir dabar lynoja palengva. Gerai, kad be vėtrų ir šakų laužymo.
Uodegas abi tebeturim, išsiryškino tikriausiai. Kai jau pradeda su piktumais kandžiotis, pakanka subart ir atsiskiria. Mane jau atdkiuia nuo durų darymo, žino kad maistelis ateina biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau 30 metų būdama du iš trijų plaukų turėjau baltus smile.gif Mano žilimas moteriška linija, o garbanos ir plaukų tankumas ( ypač jaunystėj ) tėvo . Gimiau su žilų ( baltų ) plaukų kuokštu pakaušyje. Kai vaikystėje kasas ilgas turėjau nesimatydavo supynus . Geno mutacija , negamina pigmento...
PS man labai baisu permanentiniai antakiai ir priklijuotos blakstienos ... Ypač vyresnėms moterims . Iš karto asociacija su bloga liga, kai dėl chemoterapijos moteriškės pameta visus plaukus ... O jei blakstienos pabuvę, poros savaičių - tai naftalinu naftalinas. Panašios į raganas iš fantazi filmų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 03, 11:21)
Aš jau 30 metų būdama du iš trijų plaukų turėjau baltus smile.gif Mano žilimas moteriška linija, o garbanos ir plaukų tankumas ( ypač jaunystėj ) tėvo . Gimiau su žilų ( baltų ) plaukų kuokštu pakaušyje. Kai vaikystėje kasas ilgas turėjau nesimatydavo supynus .  Geno mutacija , negamina pigmento...
PS man labai baisu permanentiniai antakiai ir priklijuotos blakstienos ... Ypač vyresnėms moterims . Iš karto asociacija su bloga liga, kai dėl chemoterapijos  moteriškės pameta visus plaukus ... O jei blakstienos pabuvę, poros savaičių - tai naftalinu naftalinas. Panašios į  raganas iš fantazi filmų ...

lotuliukas.gif Vadinasi, ne aš viena tokia seniena, kuriai permamentiniai antakiai nepatinka. biggrin.gif Žiūriu į jaunas merginas- antakiai nupiešti kaip Brežnevo, nu nieko nematau daugiau jose, tik tuos antakius lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi dirbtinės blakstienos - kažkas baisaus. Antakiai juodai dažyti ir vienodos formos pas visas - galėtų mergos išradingesnės būti. O vat lūpų permanentinis ar akių apvadas - visai sutikčiau. Betgi skauda greičiausiai. galėtų kas nors sugalvoti nagus savaime spalvotus augančius. Mano bėda - net per pirštines nuo ravėjimų pajuosta. kiekvieną kartą ruošdamasi į miestą turiu nusizulinti ir viršaus ir iš vidaus su šepečiu. Ir tai pritrūkstu kantrybės. O gelinių nenoriu dėtis, gi savo nagus nuvaro labai.
Atsakyti
Aš irgi prie senienų, naujo kažko jau ir nebepasakysiu prie jūsų gražių pasakymų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Kad jūs žinotumėt kaip man su jumis gera. Tokia sava jaučiuosi. Na būdama seniena ax.gif
O tai aplink visos kažką pasikoregavusios, pasitvarkiusios. Ašviena kaip balta varna.
Atsakyti
labas.Taigi cia visos senienos biggrin.gif Katra,su priaugintais nagais i zeme nagus kis?Buvau vel gastroliu bigsmile.gif ,bet vienai nekaip,mociute veziaus...Dieve dieve,kokios mergos vienodos...lupytes papustos,blond,antakiai juodi.Nusipirkau salietros,einu siltnamio tvarkyt mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na lyja visoje Lietuvoje? ax.gif
Atsakyti