Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas smile.gif Pusryciu nuotraukos..viena uz kita grazesnes.Keli pomidorai,ant vaisiu galu puvini turi blink.gif Ko ten truksta?Ir ar galima namu salygom gaut?Kazkur maciau,a tai kalcio truksta...Nakti issiaiskinau,kas suniui trukdo-LAPE.Nagla ,kaip tankas biggrin.gif Praktiskai prie voljero.greit nulekiau dedekles uzdariau unsure.gif Musiskis tikrai vistas gaudytu,kaciu neliktu visam kaime blink.gif ,svetimi sunys jam nemaiso,zaist nori,bet priristas zenkla duoda,kad slankioja kazkas.Visi pijokai perspeti,kad nelystu,nes jie drasuoliai.Kaimynas is savo kiemo,jei girtas ,iseit negali,musiskis skandala kelia biggrin.gif O mazasis anukas,prie jo guli,zaidzia....guli ir ziuri wub.gif
Atsakyti
Buvusioji, paliek su kalcio salietra. Gali ir per lapus nupurkšti, 0,5 proc tirpalu ar silpnesniu. Reikės pakartoti kelis kartus. Nebijok, tai ne chemija. Nusiplauni pomidorą ir valgai. Chemija skaitau visas "sunkias" molekules. Turėtų būti daržininkų parduotuvėse.
Atsakyti
Lenkiu,zila galva ,IK.Dekui
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2019 07 02, 16:07)
Lenkiu,zila galva ,IK.Dekui

Ir tuo pačiu nusidažai plaukus. Nėra čia ko sklaidytis žilais plaukais kaip raganai.
Šiandien nulėkiau pas kolegę, sėdi su darbininkais, užsakymą ruošia. Bet... Plaukai dažyti, lūpos - permanentas, blakstienos priklijuotos, nagiukai geliniai. Pasijutau toookia nušiurusi kaimietė. blink.gif
Atsakyti

O ką žili p[laukai blogai? Mano draugė atvažiavo iš Kauno, seniai matėmės, ji pasižiūrėjo į mane, sako o kodėl tu žilai plaukus dažai, sakau -mada tokia :) Niekada nemėgau kirpyklos, net plaukų neinu kirpti, o jei nueinu tai rėžiu mažiausiai per pus.

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesisklaidau,nes trumputukai kerpuos.Niekada nesidaziau,ir jau nebesidazysiu ax.gif Tokia jau esu,tikras kaimas biggrin.gif
Atsakyti
Man blogai. Plaukai neatlaiko dažymo, nušiursta. Jau ir žilų atsiranda, Tai net nežinau, ką reikės daryti. Žili man netiktų, visada šatenė buvau. Ir labai trumpų nemėgstu, iki pagurklio turi būti.
Atsakyti

Vienas iš pirmųjų kartų buvo kai nusidažiau sruogelėmis savo vestuvių proga. MB nieko nesakė, bet kai sužinojo, kad aš labai retai kada dažau, paprašė daugiau nedažyti. O man tik to ir tereikėjo. Nepatinka man kai nueini į kirpykla ir kažkas kuičiasi po mano galvą, nervuoja.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 02, 21:07)
Man blogai. Plaukai neatlaiko dažymo, nušiursta. Jau ir žilų atsiranda, Tai net nežinau, ką reikės daryti. Žili man netiktų, visada šatenė buvau. Ir labai trumpų nemėgstu, iki pagurklio turi būti.

Ot laimigų žonių yra smile.gif Žilti ėmiau 25 . ir šaip giniau su žilų plaukų sruoga . IK yra dabar gerų dažų plaukams, tik žinoma jie kainuoja ...
Atsakyti
Prie tų laimingųjų ir aš prisiskaitau.Mano plaukai dažų dar nematę, o ir žilų plaukų dar neturiu ax.gif .Jaunystėj tik cheminį ne kartą esu dariusi, bet, matyt, nepakenkė.Gal aš į savo babą pagimiau-jai smilkiniai pradėjo žilti likus porai savaičių iki mirties, beveik buvo 89 metų.Ligoninėj jai begulint pamačiau...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš irgi kaip Dusia apie 20 pradėjau žilti. ax.gif Tai dažau visą gyvenimą plaukus,jei tik pradeda ataugti iš karto smilkiniai balti balti būna. mirksiukas.gif Berniukai irgi pradėjo žilti apie 20.Pas mažąjį smilkiniai labai matosi,kai trumpai kerpasi,balti jau tokiam jaunam. bigsmile.gif
Atsakyti