Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba rytą, kokie skanūs ir viliojantys pusryčiai.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida taip stengiasi, o niekas neateina pusryčiauti biggrin.gif
Sveikos, kaip gyvos?
Aš baigiau braškinį sezoną, konstatavau per pusę mažesnes pajamas, sodyboje braškėmis pasidalinau su kenkėjais ir paukščiais, vienžo, šlovė žemės ūkiui, kuris neleidžia nuobodžiauti! biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o galima pasiimti vakarykščius pusryčius... tiks ir atvėsusi arbata ir padžiūvusi duonelė, kad tik prie tokio stalo pasėdėčiau.
Atsakyti
SP, taigi šitokie ekstremalūs metai. Su žemės ūkiu taip jau būna, pajamos nebūna stabilios.
Man būna didžiausias juokas, kai bankas, svarstydamas kokios paskolos reikalus, siūlo numatyti pinigų srautus. tongue.gif

Ką tik nuotykis buvo. Kviečia MB ateiti tyliai. Ogi priešais terasą dar beveik šviesoje lapiukas vaikosi šarką. Nufotkino, nes nematydamas per kelis žingsnius buvo. Labiausiai pasipiktinau Bosu. Ką tik surijęs nugaišusį viščiuką, snaudžia ramut ramutėlis. Irgi, po perkūnais, sargybinis. Lapė po nosimi vaikšto. doh.gif
Atsakyti
Labas . IK pas tave smagu biggrin.gif Tai neserk visciokais sunio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Musiskis,kelinta naktis draskosi,kazkoki zveriuka aploja.Vyras nesikelia ziuret,as tuo labiau.Isvaziavo mano mazasis,nenorejo..rodo,kad nori pas mociute wub.gif Prasidejo agurkai,pomidorai rausta siltnamy.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 06 30, 23:38)
SP, taigi šitokie ekstremalūs metai. Su žemės ūkiu taip jau būna, pajamos nebūna stabilios.
Man būna didžiausias juokas, kai bankas, svarstydamas kokios paskolos reikalus, siūlo numatyti pinigų srautus. tongue.gif

Tik todėl nemetu valdiško darbo, nes nesu garantuota dėl pajamų iš žemės ūkio. biggrin.gif Žiemos metu aš pasiskaičiuoju, prisifantazuoju, atrodo, viską jau taip padarau, kad nebaisu man būna nei sniegai, nei šalčiai, nei kruša. biggrin.gif Tai ne, blyn, tada saulė kepina kaip Sacharoj-ir mano visi paskaičiavimai nueina šuniui ant uodegos. unsure.gif Negali saulė kepinti nuo kokių Joninių iki Žolinių? biggrin.gif

Sargas-10 balų bigsmile.gif
Atsakyti
SP , tik jau nelinkėk saulės. Man geriausi metai , kai lietus Lietuvoj , lyja ir lyja..

Gaila , teko pernai sergančią kalę užmigdyti. Va pro ją tai niekas neprasmukdavo. O Bosas iš išvaizdos didelis šuva, na bet jau koks tinginys.. Buvusioji, nesvarbu, kad šeriu vištiena, jis gyvų neliečia. Be galo buvau nustebusi prieš mėnesį. Vartaliojosi vienas viščiukas savaitinis, tai kad nesikankintų, trinktelėjau galva į sieną ir numečiau Bosui. Iš vakaro buvo vieną nustipusį surijęs. Paskui jį nuvedžiau po trešne nuo saulės pasislėpti. Vakare MB parveda šunį prie būdos ir šaukia mane. Žiūrėk, kas per paukštis... Gi tupi prie būdos atsigavęs viščiukas, visas aplaižytas, bet nesužalotas. Reiškia, šuva atpažino, kad gyvas ir saugotinas objektas. Jeigu viščiukai ar kalakutai pabėga ir eina pas Bosą iš jo bliūdo ko nors mėsiško palesti, jis jų nepuola, tik draugiškai bando už uodegos nustverti ir nuvyti. Bet niekada nekanda.
Aplamai mūsų gyvūnai ne kaip visų. Šunys nekanda, katinas nieko nevagia, ant stalo nelipa,nors ir faršo bliūdas po nosimi būdavo padėtas. Kol ne ant žemės jo indelyje, reiškia negalima. Gaila, bet katulį prieš savaitę užmigdėme, gal lapei buvo pakliuvęs, grįžo, pūliniai pilve , kakle ir galvoje.
Atsakyti
mŪSŲ DARBE IRGI ŠUVA VIŠTIENĄ ĖDA,DRASKOSI VIŠTAS PAMATĘS.bUVO NUTRŪKĘS KAŽKADA NAKTĮ,ATVAŽIUOJAME STOVI PRIE VARTŲ.gALVOJAME AMEN VIŠTOMS.nĖ VELNIO LAISVAM NEĮDOMU. ax.gif
O šiąnakt sodyboje šanūkas,tik umžmigome,girdžiu kažkas šlama per žolę,kad šoko loti.Atsikėliau žmogaus nesimato,jaučiu iš miško kažkas buvo atkeliavęs. ax.gif O šanūkas Raselo terjeras,baigia išgaudyti visus kurmius.Vakar akyse pagavo kurmį.Jis išknisa kurmiarausius,o tada kurmis išlenda ir pagauna.Jis tam pritaikytas.Tai dabar apeina visus kurmiarausius.Samdykite jei kam reikia? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mano katinai neblogai kurmius gaudo, dar ir kaimynes darze pamacija. biggrin.gif
Atsakyti